Ay demin Adil Yıldırım'ın profilini gördüm. Aşk konusunda binlerce soru var tam yerine gelmiş :D Ben de bir soru sorayım belki yanıtlar.
Eski sevgilim beni çok kötü hissettiriyordu, kendimi güzel hissetmiyordum ondan ayrıldım ama şimdi corona günlerinde arayasım da geliyor. Sizce exten next olmalı mı?
Adil Yıldırım KizlarSoruyor'a Bi'Bilen olarak gelmiş, aşk hayatınız yolunda mı?
YouTube'da birkaç videosunu görmüştüm böyle yok alfa erkek Beta erkekte da erkek kıza nasıl yaklaşılır bilmem ne herkesin bildiği konular üzerinden laf ebeliği yapan insanları pek sevmiyorum bilime sanata ne katkısı var mesela tıp hukuk mühendislik gibi herkesin yapamadığı bir şeyi yapabiliyor mu yoksa sadece gözlemlediği şeyi anlatıyor herkesin yapabileceği gibi ayırt edici özelliği var mı Ben ona bakarım
Haklısın ayrıca kendisinde sevmediğim şey kadınları bir kılıfa sokmaya çalışması. Yok kırmızı giyinin yok şunu bunu yapın saçma sapan. Doğal olduğun halde seni görmeyen biri palyaço gibi kılıktan kılığa girse ne anlamı var
Selam dostum, buna piskoloji olarak boşta kalma hissi diyoruz, sevgin olmasa bile yanlız kalma hissiyatın olduğu için birini arıyorsun aklınada direk o geliyor. Şimdi çogu kişide o durum var karantina günlerinde sıkılıp exden next yapma peşine girmeyi dşünüp, girenler var. Bu boşta kalma hissidir, sevgi, ilgi görme isteğidir. Exten, next olurmu kısmına gelir isek bence olmaz olsa bile çok sağlıklı olcağını düşünmyorum exin zaten böyle ayırılamayacak biri olsaydı ayrılmazdınız. Karakteri hala aynı değişmedi gene aynı olaylar olcak yükksek ihtimal. Ondan exten next kısımını geçip, nextden nexte geçmeyi deniyebilirsin.
Yaşanmış bitmiş ve bitirdigim her ilişkim için ise pişman değilim. . Hepsi mutlu olsun.. Ben sporumu yapıyorum ve evcil hayvanlarımla gayet mutluyum hani inşallah mutsuzdur filan diyorlarsa boşa kürek çekmesinler yani :))
Öncelikle hoşgeldin diyorum kendisine. Soruna gelirsem; aşk hayatım yolunda değil. 3 yıl süren birlikteliğimiz sonucunda hislerinin kalmadığını söyleyerek yarı yolda bıraktı. Şu günlerde evden çıkamıyoruz ve kendimizi yalnız hissediyoruz. O yüzden eski sevgilinin aklına gelmesi normal. Sana seni değerli hissettirememiş. Sen kendinden pay biç. Sevdiğin birini çirkin veya değersiz hissettirebilir misin? Onda değerin yokmuş belli ki. O yüzden daha fazla üzülmek istemiyorsan onu geçmişinde bırakmaya devam etmelisin.
Erkekler pek bilmez ama adil yildirim candir , hayattir. videolarini ilgiyle takip ediyorum umarim soruna da cevap verir. benim fikrime gelecek olursak kendini kötü hissettiren birisi icin can sıkıntıni gidermek adina kendini alcaltmaya hic gerek yok sıkıntını giderecek baska seyler bulmani tavsiye ediyorum.. kisacasi exten next olmaz :) olsaydi yaninda olurdu.
Boş meselelerle uğraşmakta master yapan insanlarla dolu ülkemiz. Bazı milletler kültürsel bilimsel konularda tartışır bizimkiler ya uçkurla ilgili ya da aşk vs gibi boş meseleleri tartışır aradaki vizyon farkı budur işte.
Hoş gelmiş :) Evet aşk sorunlarımız ve sorularımız çok fazla, şimdi topluluğa Bi'bilen'ler de yön verecek. :) Aşk hayatını corona münasebetiyle rafa kaldırdık. Hayırlısı sağlıklı günlere diyelim.
Bence hoşbeş gelmiş.. Çok sempatik bir dille aşk konulara değinmesi oldukça doyurucu bence. Sırtlanlar demesi yok mu😀 nokta atışı yapıyor sanki.. Aşk hayatım dinlenmede))
Üniversite asklarinda mi sorun var 4 yıl geçti , o askerdeydi ben farklı şehirde bir yıldan fazladir uzak sehirkerdeyiz , ben başörtülü ydum o acikmami istemedi ve belirtti, Ben kararımı verinceye gitti bir sürü bahaneler belkide içinde tuttuğu sebepler sayarak benim değiştiğini soyledi ADİL BEY GERİ DÖNER Mİİİ BOGA BURCU VE İNAT. Ben başak.
Sirtlanlardan uzak durun papatyalarim hahahaha tam yerine gelmiş 🌸🌸♥️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bence iyi yere gelmemiş erkek hayranları artıcaktır burada kızdan çok erkek var çünkü :D erkekler ekleyip sataşacaktır pembe narda kızlar var ama bu sitede %90 erkek var
Kendisine nasıl soru soracağız , bir soru sordum ama kendisine nasil ulaşır acaba, ilk defa kullanıyorum bu platformu, kendi sayfasına girdim fakat orda direk kendisine soru Sor kısmı falan yoktu😕
Adil yıldırımın mükemmel ve eşsiz yorumları eşliğinde yürütmeye çalışıyoruz. Ama tabi sırtlanların nesli tükenmez. Bizi sürekli bir ikilem içerisin de bırakıyorlar. At hırsızları