ben bu adamı masterchef yarışması olarak görmüştüm. şimdi de Survivor'a katılıyormuş. komik bir adamdı hatırlıyorum ama kaç yaşında falan merak ettim. Bilen var mı? Yasin Obuz kaç yaşında?

ben bu adamı masterchef yarışması olarak görmüştüm. şimdi de Survivor'a katılıyormuş. komik bir adamdı hatırlıyorum ama kaç yaşında falan merak ettim. Bilen var mı? Yasin Obuz kaç yaşında?

Survivor All Star 2024 yarışmacılarını herkes merak ediyor. Ben az çok araştıran biri olarak hemen sana Yasin'i anlatayım. :) Gerek Masterchef, gerek Survivor dersek Yasin için ekranların en renkli karakterlerinden biri denilebilir. Başlayalım :)
Survivor'ın gözde yarışmacılarından biri olan Yasin Obuz hakkında biraz bahsedeyim. Gönüllerde taht kurmayı başarmış durumda bir yarışmacı.
Bu kadar enerjik ve dinamik bir insan kaç yaşında diye merak edenler de oluyor tabii ki. Yukarıda söylediğim gibi 21 Kasım 1988'de doğduğu için şu an Yasin Obuz 35 yaşında.
Kendisi Diyarbakır'da doğdu. Dolayısıyla memleketi de Diyarbakır.
Yukarıda da anlattığım gibi Yasin Obuz hayatı boyunca spor ile uğraştı. Şimdi de genellikle ekranlarda görüyoruz. Şöhretinden önce Sirkeci'de pilavcılık yapıyordu. En son ise Beşiktaş Akaretler konumunda bir hamburgerci açmıştı.

Kendisini yeteri kadar anlattığımı düşünüyorum. Onu mutlaka izleyin çünkü çok eğlenceli birisi <3
Cevap
2Cevap
iyi ki geliyor all stara :) en son katıldığında adayı çok güzel karıştırmıştı şimdi de karıştıracağından eminim. seviyorum kendisini.
Pilavcu dukkani var eminonunde ve kadikoyde tavuk check-in yapiyo
Bu Yasin obuz h*anzodur işi de şaklabanlik yapmaktadır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?