Survivor 2024 All Star yarışma tanıtımına bakarken Yunus Emre isimli çocuğu gördüm de daha önce hiç görmemiştim. Çok tatlı duruyor :) Yunus Emre kimdir bilen var mı? Mesleği ne?

Survivor 2024 All Star yarışma tanıtımına bakarken Yunus Emre isimli çocuğu gördüm de daha önce hiç görmemiştim. Çok tatlı duruyor :) Yunus Emre kimdir bilen var mı? Mesleği ne?
Hayatında nasıldır bilemiyorum ama ekranda gördüğüm üzere sorunlu bir kişiliği vardı , üslubu çok kötüydü ama nihayetinde paraya kavuşan onlarca survivor yarışmacısından biri oldu şimdi nasıl davranır nasıl hareket eder bilmiyorym tabii izlemem daha ve ayrıca survivor ın yeni sezon fragmanını izledim ( ekran açıktı gördüm daha doğrusu )
Yine tartışmalar hakaretler vs. hemen yerini almış.. insanın izleyesi gelmiyor çünkü kaç yaşında insanların kavga edişini , ilkokuldan kalma laf sokuşlarını izleyip akşamında konseyde acun abilerinden bir de azar işitmelerini dinliyoruz. Gerçek survivor birkaç sezon öncesinde bitti gitti bence.
Heyooo selamlar! 😍 Bu soruyu görünce yazmadan duramazdım :D Yunus Emre, daha önce Survivor'a katıldığı için bol bol izlediğim biriydi. Saçma tavırları, tartışmaları ve kavgalarıyla bizi çok güldürüyordu. :D Şimdi de Yunus Emre Survivor 2024'e katılıyorsa izlenir :P Ben size biraz onu tanıtayım.
Öncesinde bol bol tartışmalarıyla bizi güldüren Survivor Yunus Emre Özden'i anlatayım. :D 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuş. Bir tane kardeşi var. Lisans eğitimini Ulaştırma ve Lojistik bölümüyle tamamlamış. 17 yaşında cast ajanslarına kaydolmuş ve çeşitli markalar ile katalog çekimlerinde modellik yaparak çalışmış. Düzenli spor yaparak vücudunu geliştirmiş ve MMA dövüşlerine katılmış.
MMA'da 2019 yılında Türkiye'de 3. olurken, İstanbul'da da 2. olmuş. 2022 yılında da Survivor'un Gönüllüler takımında boy göstermiş.
1.85 boyundadır, 82 kilodur ve koç burcundandır.
Yaş mevzusu da merak edilen konulardan birisi. Yunus Emre Özden 29 Mart 1993 doğumlu. Dolayısıyla şu an 30 yaşına gelmiş sayılır.
Yunus Emre İstanbul'un Silivri ilçesinde dünyaya gelmiş ve orada büyümüştür.
Survivor yarışmasından önce yukarıda da bahsettiğim gibi cast ajanslarında modellik ve kafes dövüşü yapıyormuş. Bunlarla uğraşıyordu. Survivor sonrası ise oyuncu olma isteği vardı.
Yunus Emre Özden hakkında anlatabileceklerim bu kadar! Umarım bu sene de Survivor'da bizi eğlendirir. 🌟
Cevap
7Cevap
bu efsane repliğin sahibi
survivor tarihinin gelmiş geçmiş en karktrsiz en iğrnç kişisi. tüm survivor sezonlarını izleyen biri olarak görüşümdür... problemli biri ve kendini kuzey tekinoğlu isimli dizi karakteriyle özdeşleştiriyor.
daha zemberek dıyemedıgı ve dembelek dedıgı ıcın oyun kaybeden tıp
Bir halta yaramıyor. Bitmedi gitti şu yarışma.
başladı yine bizimkilerin televizyonda her gördüğüne bayılma mevsimi
bilmiyorum ama gunes kremi şart insanlar orada saglıksız kosullarda kalıyor
Off bu canım bıkmadı rezil olmaktan
niye rezil oldu
Ben buraya sal*k yazmıştım canım diye düzeltmiş 🙄🙄🙄
Kendını bir şey zannediyor sürekli kavga eden biriydi artist artist hareketler
Hepsini böyle soracan mı mk işsiz misin
2020 de katılmıştı bi de çok gıcıktı
manken felandır
oyuncu falandır
Bu eşek yinemi gitmiş kdkddk
şeyide çok kalın ve büyük diyolaaa