bu kadını daha önce de yarışmada izlemiştim. Şimdi de Damla Can Survivor 2024 All Star yarışmacısıymış. Damla Can nereli bilen var mı?

bu kadını daha önce de yarışmada izlemiştim. Şimdi de Damla Can Survivor 2024 All Star yarışmacısıymış. Damla Can nereli bilen var mı?
Selam. 🥰 Survivor seven biri olarak Survivor 2024 All Star'ı heyecanla bekliyorum. Yarışmacılar hakkında sorular görünce de hemen cevaplamak istiyorum. Ben size Damla Can'ı anlatayım. <3
Damla, Survivor Türkiye'de adından sıkça söz ettiren isimlerden birisi. Küçük yaşlardan beri spor faaliyetleri ile uğraşıyor. Özel bir spor salonunca eğitici olarak görev alıyor. Aerobik, step ve jimnastik sporları ile uğraşıyor. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar hakkında da kendisinden fazlaca konuşuluyor. 2016 Survivor'da finale kadar gidip elenmişti. Survivor'a 2 kez katıldı, Panoroma programında da yorumcu oldu.
Damla 1990 yılı doğumlu. Dolayısıyla şu an 33 yaşında.
Damla Can İstanbul'da doğdu, İstanbul'da büyüdü.
Damla Can'ın Survivor öncesi ve sonrası yaptığı meslek de çok merak ediliyor. Yukarıda da bahsettiğim gibi sürekli spor hayatıyla uğraştı. Eğitimde de yer aldı. Şu an Instagram'da 1,1M takipçisi mevcut.
İşte böyle! Umarım sorularınıza yanıt verebilmişimdir <3
iyiymis
Cevap
3Cevap
Niye hep aynı sorular acaba? Tek bir hesap mı bilemiyorum ama hep gizli olarak soruluyor ve tüm yarışmacıları sormuşsunuz. Anlamadım amacınız ne ama sizin gram beyniniz varsa gidip google'a yazıp bulursunuz zaten.
Samsunlulara benziyor
İzmirli
memleketi orası mı
beyaz dişleri ile gündemde
izlemiyorum ya