Nihat Altınkaya Survivor 2024 kadrosunda yer alacakmış. Survivor Nihat Altınkaya kimdir, tanıyan, ne iş yaptığını bilen var mı?

Nihat Altınkaya Survivor 2024 kadrosunda yer alacakmış. Survivor Nihat Altınkaya kimdir, tanıyan, ne iş yaptığını bilen var mı?
Selaam 🤩
Survivor'u yakından takip eden biri olarak, bu yıl çok heyecanlı olacağını düşünüyorum. Survivor 2024 All Star bomba gibi geliyor. Survivor 2024 için efsane isimlerle yepyeni bir kadro oluşturuldu. Bu kadroda Survivor Nihat Altınkaya da var. Zaten onu az çok tanıyordum ama sorunu görünce ufak bir araştırma yaptım. Survivor Nihat Altınkaya kimmiş, gelin detaylı şekilde birlikte bakalım. 🙌
İyi bir TV izleyicisi olan hemen hemen herkesin tanıdığı bir isim Nihat Altınkaya. Profesyonel sporculuk yapmış manken, fotomodel ve oyuncu olan Nihat Altınkaya; 2005 yılında Fear Factor programına katılıp ilk turda elendi. O tarihten bu yana hırs yapmış olacak ki 2012 Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de birinci oldu ve birinci olduktan sonra popüler bir isim oldu. Ardından oyunculuk hayatına kaldığı yerden devam etti. Çeşitli dizilerde oynadı.
İlk, orta ve lise eğitimini Karabük’te alan Nihat Altınkaya, iyi bir spor geçmişe sahip. Karabük Demir Çelik Lisesi'nde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü'nde iki sene profesyonel voleybol oynamış ancak sakatlandığı için 17 yaşında voleybolu bırakmış. Sonrasında İstanbul'a taşınmış ve İstanbul'daki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi alıp Fenerbahçe Boks Kulübü'nde yer almış.
Evli ve iki kız çocuğu olan Altınkaya, Funda Arar’ın Özledim şarkısının klibinde oynadıktan sonra keşfedilmiş. Bu klip oyunculuk kapılarını aralamış. Sonrasında iki kez mankenlik, iki kez de modellik yapmış. Oyunculuk kariyerinde üç sinema filminde başrolde, birçok televizyon dizisinde yardımcı karakter olarak oynamış.
Bakalım Survivor 2024 All Star onun için nasıl geçecek, hep birlikte izleyip göreceğiz.
Survivor 2024 All Star yarışmacılarından Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde doğdu. 2023 yılı itibariyle Nihat Altınkaya 44 yaşında. Nihat Altınkaya bir terazi burcu olarak Survivor adasında dengeleri değiştirecek gibi duruyor.
Aslen Rizeli olduğu bilinen Nihat Altınkaya, Karabük’te doğdu. Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelmiş.
Survivor Nihat Altınkaya, sporcu geçmişiyle öne çıkan bir isim. Geçmişte profesyonel olarak sporculuk yapmış, manken, fotomodel ve oyuncudur. Sinema filmlerinde ve çeşitli dizilerde oynayan Altınkaya'yı şimdilerde Survivor 2024 All Star'da izleyeceğiz.
Bu sezon çekişmeli bir Survivor olacak gibi, şimdiden iyi seyirler. 🏃♂️🏃♀️
Eski Survivor şampiyonu. Daha önce farklı yarışma programlarında da bulunmuş ama Survivor dışında başarı elde ettiği söylenemez. Aynı zamanda da mankendir kendisi.
Güvenlik gibi sıradan işlerde çalışan normal bir vatandaş iken yolda yürürken ünlü olduğunu duymuştum. Daha sonrasında mankenlik, oyunculuk teklifleri ile ün kazandı. Survivordan aldığı zafer ile de daha çok tanındı. Şimdi ise 2024 All Starda.
Cevap
5Cevap
bune böyle o kim bu kim hayırdır bı ödül mü var herkes sruvivor ile soru soruyo
Oyuncu herhalde
Adam ünlü oyuncu ve eski Survivor şampiyonu
Oyuncu diye biliyorum
Adam oyuncu
Oyuncuydu zamanında