ezen Aksu yeni şarkısı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' ile gündemde. Şarkının sözlerinde geçen "'Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleriyle tepki çekti. Tepkilerden sonra Aksu'ya ilk destek ise Mustafa Sandal'dan geldi.
Sezen Aksu çıkardığı yeni şarkıyla Twitter'da en çok konuşulan isimler arasına girdi. 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısının sözlerinde geçen bazı cümleler sonrası Minik Serçe lakaplı Sezen Aksu'ya tepki yağdı.
"AKIL VE MANTIK DIŞI" Sezen Aksu'ya gelen tepkiler sonrası Mustafa Sandal kendini tutamadı.Sandal yapılan bir paylaşıma yanıt vererek "Sen otur oturduğun yerde gördüğüm kadarıyla bir gram aklın var onu da bu ülkenin en derin ozanlarından biri olan sanatçının ne dediğini anlamaya çalışmakla yakma güzel kardeşim! Bir şarkı sözünü böylesine çarptırmak akıl ve mantık dışıdır" diyerek sert çıktı. #magazin
Sezen Aksu'nun 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısının sözleri tepki çekti! Mustafa Sandal haklı mı?
Her koyun kendi bacağından asılıyor nede olsa. Sezen kendisi söyler öteki tarafta selamını :D insanlar yaşlandıkça böyle şeyler yapabiliyor sanırım, dengesiz dengesiz hareketler, gündeme gelebilmek için bu tür şarkılar. Çünkü sanatçıların yaptıklarından çok başka sitelerin fenomenlerinin yaptığı single çalışmalar konuşuluyor. Artık kimse akılda kalan şarkı yapmıyor, gündem yaratacak, kötülenecek şarkı yapıyorlar ki biiraz olsun konuşulsun. Sezen Aksunun yaptığı yanlış ve ona çanak tutmak daha da yanlış 🤦♀️
Çarpıtmak? Okuduğunu algılamada sorun var ya da kıvırmada bir üstad kendisi. Sen saygı duymayacaksan ben saygı duymayacaksam bu kaosu nasıl engelleyebiliriz? Sevdiğim bir sanatçıydı kendisi ama bu tavrı hiç ama hiç hoş değil. Saygı bekliyorsa biri saygı duymayı öğrenecek.
O kadını hiç sevmiyorum. Yani bu cümlelerdeki anlam neymiş ki m. sandal gram aklıyla anlam çıkarmış? Besbelli hakaret etmiş ucube kadın. Suç onlarda değil onların g*tünü kaldıran bizim toplumda.. Ahlak yoksunu kadın.
Bazi degerleri kaşımak sizi daha popüler kilmaz. Neyi dinlediginize, neyi okudugunuza, kiminle oturup kalktiginiza dikkat etmeniz gerekiyor alin ispati. Örnek alinacak bir yasantisi yoksa benim sanatci tanimima uymuyor maalesef.
Mustafa sandal boş duyar kasma peşinde yani sezen aksuya karşı. Yalaka. Haksız bence. Az önceki görüşümde de dediğim gibi ne olursa olsun o cümle olmamalıydı. Sezen Aksu o cümleyi yazarak iyi etmedi.
Tepki verecek bunumu buldular onca şey arasında kimin eli kimin cebinde belli değilken kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok. Adaletsizlik başını almış giderken kimsenin sesi çıkmıyor.
Eğer bu tepkiler şarkının yayınlandığı 2017 yılında gösterilseydi tepki veren herkes haklıydı. Ama tepkilerin şimdi veriliyor olması insanoğlunun cehalet hamurunu doğruluyor
Anlatilmak istenen neymis peki Mustafa Sandal bey. Onun da aciklamasini yapmismi acaba. Sezen Aksuya hic yakismasi o sozler. Eskiden de varmis bu sarki, ben ilk kez duyuyorum.
sezen aksunun kendisini kisiligini hic sevmem ama sarkinin tamamini dinlemedim yani farkli bir anlam olusuyorsa bilmiyorum genede hakli ya da haksiz cok ilgilenmiyorum
Daha doğrusu onların yüzünden bu dünyaya geldik kıyamete doğru gidiyoruz diyor Yani bilinen adıyla yasak meyveyi yememiş olsalardı insanlar dünya sınavında olmayacaktı demeye getirmiş tabi olay yalan ya da yanlış değilse