Katılıyorum, kesinlikle en doğru aday.
Hayır, katılmıyorum. Alakası yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tamam Kılıçdaroğlu aday olabilir de kaybederse kendini yıllardır başkan koltuğunda tutan partisi kendisiyle birlikte tarihe gömülmeli o halde. Kaç seçimdir kaybeden bir kişi nasıl olur da Cumhurbaşkanı adayı gösterilebilir aklım almıyor. Chp milletle alay mı ediyor? Halkı cahil olarak kabul edip öyle mi hareket ediyorlar? Kılıçtaroğluna mı kaldık? Cidden daha sağlam bir CHP adayını çıkartamıyorlar mı? Çıkartamıyorlarsa Kılıçtaroğlunu o koltukta tutan tüm CHP'liler hesap vermeli. Neden CHP koltuğundaki biri sağlam bir aday olamıyor? Vermiyorlarsa CHP kapatılsın. Solcuların kanını emmeyi bıraksınlar.
bana göre en büyük akpli kemal kılıçtar oğlu ve deniz baykaldır. Bunlar rte den daha büyük akplidir. rte deniz baykalın sayesinde meclise girebilmiştir ve kemal kılıçtar oğlunun pasif agresif politikaları sonucunda da güç kazanmıştır inanmayanlar arşivlere baksın
Cevap
19Cevap
Al birini vur ötekine, rantcilar ne yapacaklarini sasirdi, birde utanmadan Millet Ittifaki adini koymuslar, MIllete bu ittifaki sordunuz mu? hdpkk ile oynuyorsunuz ABD ile oynuyorsunuz ama Milletin ittifaki, siz milletin degil Amerikanin ittifakisiniz.
Kılıçdaroğlu'nun aday olması demek, Cumhurbaşkanlığını Tayyip Erdoğan'ın kazanması demek.. Üzgünüm ama Kılıçdaroğlu'nun adaylığının halkta ve sahada bir karşılığı yok. Doğru aday Mansur Yavaş'tır..
Bu diyorsa katılmıyorum yaşlılar siyaseti bıraksın.
Kesinlikle 👏👏👏👏
Sırf kılıçdaroğlunu çıkardıkları için kimse oy vermeyecek eski yüzleri görmekten bıktık.
Gına geldi hükümeti salsınlar..
Kılıçdaroğlu'nu severim ama bunun için uygun bir lider değil.
Tayyip Erdoğan'ı kazandırmak istiyorlar sanırım.
CHP kaybedecek bunun için diyordur. Mansur Yavaş aday olsa %70 oy alır ve Kılıçdaroğlunun ve CHP nin siyaseti bu kafayla giderse ilelebet biter
Ayrıca 6lı masa Kılıçdaroğlunu seçerse hiçbirine bir daha oy vermem gider Muharrem İnce ye veririm oyumu.
tüm türkiye mansur başkanı istiyor ama hala boş işler peşindeler
Katılmıyorum. Bence Sayın Babacan ya da Sayın Gül en uygun adaylar.
Mansur yavaş çıkar umarım :D onun dışındakilere vermem Ümit Özdağ adamdır
Halk diyor ki yok istemezuk
Bunlar illa biz diyorlar
Hayır kardeşim atmam kilicdara oy
Kılıştaroğlu aday olursa tayyip yine başkanlığı garantiler.
Kılıçdaroğlu vizyonsuz bir insan. Güzelim partinin başında bu siyayetçinin olması üzücü.
Kemalin adaylığı demek bilmem kaç sene daha akpnin karanlığı altında yaşamak demek
ya ya adami kendine parti kurdun hala kilicdarogluna yalakalik yapiyorsun senin kadar bos bi adam gormedim hayatimda kilicdaroglunun da seninde tek amaciniz akp ye hizmet etmek sizin gibileri gordukce vallahi Umit Ozdag a olan sempatim artiyor ya
Evet haklı. En doğru aday Kılıçdaroğlu olur.
Umarım kılıçdaroğlunda inat edip akpye bir seçim daha hediye etmezler
Bendede en doğru aday Kılıçdaroğlu
Şimdiden Reise hayırlı olsun 2023
ne 6 lı masa ne de cumhur bunlardan mıllete hayır gelmez
kesinlikle en doğru aday geliyor gelmekte olan
Kılıçdaroğlu çıkarsa akparti tekrar seçilir enbuyuk hata olur
Haklı değil o gelirse yine aynı şeyler olur
tanımıyorum bile kim oldugunu. umurumda mı hayır.
O aday olursa asla vermem oyumu.
Kemal olmaz
Katılmıyorum
meral akşener
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?