+1 yılBir tanıdığım da aynı nedenle öldü. Hastanede yer yok diye almadılar günler sonra zor bela bir yer bulundu fakat artık entube noktasına gelmişti maalesef kurtarılamadı. 9milyarlik aşı istendi bizden herkes bir araya gelip bu aşıyı temin ettik yinede kurtaramadık çünkü artık çok ilerlemişti.
30 yaşında, biri 2 aylık diğeri 3 yaşında iki yavrusunu ardında bırakıp gitti bu dünyadan.
Ölen Aslı içinde çok üzüldüm. Gencecik insanlar sorumsuzluğun kurbanı oluyor!
İnsanların yararı için yapılan sahra hastanelerini sırf kendileri akıl edemedi diye ya da hastanelerimizde yer çok göz boyamacılığını yapmak için bunca insanın vebaline giriyorlar.
Kur'an bile okumayı bilmeyip sırf kuran okuyor diye oy veren insanlarda elini vicdanına bir koysun şu saatten sonra!50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkes bir çıkar içersinde, Bir parti ile ilgilenemiyorum ama bir insanin hayatı bazı gereksizlerin menfaati çıkarları için bitmemeli.
Iktidar ışini yapmadı diyelim sen böyle konuşacağına birşeylere çaba sarf edeydin öldükten sonra mikrofon onun de birilerine sallamakla halkın yanında olunmuyor maalesef. is işten geçtikten sonra bu şekilde gündeme sokmak sallamak komik şeyler.
Cidden o kişinin hayatını bu kadar önemseyen biri olsaydın kos koca parti sahibisin hiç mi birşey yapamazdın. Iktidar yapmadı sen yapsaydın akilli bir halkta gerçekleri görürdü kimin ne olduğunu bilirdi zaten
Menfaati çıkarlar için hayatlar sönüyor yazık..40 Yorumla
+1 yılHaberi duyunca çok üzüldüm. Ama o ölmedi, öldürüldü...
42 Yorumla- +1 yıl
Eig için tenks bremin
+1 yılHaklı tabiki de haksız diyen geri zekalıdır
41 Yorumla- +1 yıl
koyunlara bakkkıınn beğenmemişler bir de yorumumu :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir takım kişilere uçak yollarken ooo sağlıkta çok iyiyiz derlerken bakın devlet herkese yardım ediyor bakın devletimiz güçlü va tarzı konuşanlar yardıma ihtiyacı olan bir kişiye yardım etmediklerinde neden devlet suçlu olmuyormuş? Kaymağı yiyelim gerisine karışmayalım kafası mı bu? Kötü bir şey olduğunda kimse sorunluluk almıyor ama iyi bir ley olduğunda övünmek için kuyruk oluyor. Sanimiyetsiz ikiyüzlü tayfa. Devlet suçlu tabikide. Beceriksizce yönetim şekli kongreler toplu kalabalık cenaze törenleri..
40 Yorumla
+1 yılYa bu adam da her defasında iktidara laf çakmak için yer arıyor. :D ee ama haklı sorumlu iktidar. Yol yapacağına, kullanılamayan hava alanı yapacağına hastaneler yapsaydın. Bir şehirde 2 3 hastane olması yetmiyor. Yatak kapasitesi düşük hastane olmuyor. Evet sorumlu iktidar.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Ama ilk seçimlerde bu iktidarın adı bile kalmayacak. Göreceksiniz FETÖ davasında da bunların hepsi tek tek yargılanacak. Onlar da farkında o yüzden titriyorlar.
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Koronadan hayatını kaybeden her insanın vebali Tayyip Erdoğan ve ona oy veren milyonlarca seçmeninin üzerinedir.
Düşünün , her gün terörden 200 e yakin vatandaş katledilse nasıl bütün ülke ayaga kalkardi.. Ee farki ne? Bu koronadan ölenlerin hayatları daha mi az değerli? Kaderimiydi o insanların bu durum?
Ülkenin kaymagini yiyen bir avuç zengin para kaybetmesin, hükümet oy kaybetmesin diye bu ulkede ne tam kapanma yapılıyor, ne de tam denetim.60 YorumlaKendisi ssk nın başında ssk yı batırdığında da o zamanki mevcut iktidarı suçlamıştı. Hatta aynı soru o kadar sıklaştı ki başka seferinde "bu tür kurumlar kar etmek için kurulmuş kurumlar değil, zarar etmesi normal" dedi başka bir seferde de "hayır ben ssk yı kar ettirdim, zarar ettirmedim" demiştir. Böyle bir insanın söylediği üzerinden olayı değerlendirmemek gerekiyor.
İnsanın hastahanede sıra beklemesi kadar elim bir durum yok. İktidarın hatası sistem değişikliğine gittiğinde yasamadan yürütmeye , bakanlara bağlı sistemden, yasalara kadar sistemi öyle bir kuracaktı ki vatandaşa sistem değişildi diye sorulduğunda sistem işlediği için ardına güvenen bir olgu çıkmalı idi. Pandemi süreci elbette ki hükümetin suçu değil ancak yaza doğru dengeli biçimde gevsetilmeyip garip bir sekilde serbestlik başlatınca önü alınamaz bir hale geldi. Sadece bu kişinin değil, sorumsuzluktan dolayı her bir vatandaşın ölümünden sorumlu. Kılıçtaroğlu haklı mı? Haksız.30 YorumlaPandemi sürecinde olduğumuz için sağlık hizmetleri çok sıkışık durumda. Sorumlusu ne CHPdir nede AKPdir. KK başta olsaydı gene aynı olay olurdu. 90'lı yılları bilmek yetmez yaşamış olmak lazım. Hastaneler hapisane koğuşu gibiydi. ilaç falan yoktu. Karne vardı , 1 ay ücreti yatırmazsan sağlık hizmeti alamıyordun. Doktorlar ve hemşireler resmen hastaya gaddarca davranıyordu. Parası olan kendine baktırıyordu. Şimdi eve ilaç geliyor. Türkiye'de ki sağlık hizmetini Amerikada parayla alamıyorsun. Millet korona tedavisi faturası 30.000 dolar fatura çıkartıyor. Türkiyede bunların hemen hepsi ücretsiz işliyor. Bu yüzden sıra oluşuyor. Daha önceden en geç 10-15 gün içersinde sıra gelirdi ama şu an olağanüstü bir durum var. Kızın ölmesinden sorumlu tutulabilecek kimse yok ancak hastane prosedürü incelenmesi açısından bir soruşturma açılabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim, bunkarno dönemleri bilmedikleri için sallamasyona devam, tüp, sana yağ ve benzin kuyruğuna görselerdi ozaman öğrenirlerdi bu nimetleri
- Gündem konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBir insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Lakin bundan prim kasan muhalefete sasirmadım elbette. İllaki sesi duyulmustur bu kadının madem oyle seb sahip çıksaydın diyesi geliyor insanın. Hepsi aynı bu siyasetçilerin olan gencecik bir kadına oldu hayattan bile bile koparıldı
70 Yorumla - Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl-issiz kalanlar sesini duyurmaya calışıyor
-asgari ucretten az emekli maaşı alanlar sesini duyurmaya calısıyor
-üniversite okurken aldıgı bursları odeyemeyenler sesini duyurmaya çalışıyor
-eyt liler sesini duyurmaya çalışıyor
-gecim sıkıntısı ceken esnaf sesini duyurmaya calısıyor
-dayak siddet tecavuz magduru kadınlar sesini duyurmaya calısıyor
-hastane sırasında ölen sesini duyurmaya calisiyor bunlar ve daha sirala sırala bitmez
peki duyan var mı?30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllardır neden makarna verdikleri belli oldu yorumlardan. Makarna beyni olup düşünmedikleri sürece konuşmak için konuşurlar hep. Memleketi 20 yıldır yöneten belli. Evet başımıza ne geliyorsa onlar yüzünden geliyor. Bu açık ve net. Herşeyin sorumlusu ve suçlusu onlar. Makarna beyinli biri diyor ki kılıçdar sskyı batırmış. Onlara diyeceğim tek şey şu: Emeklilik yaşı o zamanlar 49du şimdi 65. Ssk şu anda o döneme göre 36 kat daha zarar etmiş durumda. Makarna beyinlilerin bunu anlayacağını sanmıyorum ama umut dünyası işte...
20 Yorumla
+1 yılKılıçdaroğlu'nu gram sevmem ama doğru söylüyor. Ülkedeki önlemler sık ve dikkatli olsaydı, bugüne dek korona bile bitmişti. Ülkenin hazinesine kadar boşalttılar kendilerine aktardılar, her şeyi mahvettiler. Tam iyileşecez, yok okul açılsın, yok şura açılsın, yok bura açılsın. Ulan aşıları bile 30.000 bağışlayıp şov yaptı, ülkedeki insanlara yok dedi. Hastaneler de tabii dolu olur. Biz hariç bütün milletler faydalanıyor çünkü hastaneden de ülkeden de.
20 Yorumla
+1 yılKılıçtaroğlu bazen çok değişik tepkiler veriryor çözemiyordum ancak gün geçtikten sonra gözüm açıldı artık Kılıçtaroğlunu çok rahat bir şekilde anlayabiliyorum. Meğersem hep doğruları söylüyormuş ama bizim gözümüz körmüş. Allah rahmet eylesin demekten başka hiç bir şey gelmez elden.
20 YorumlaAcilden girmek dışında bir şans yok ondada pratik müdehaleyi yapıp yine randevu al diyorlar Randevu alındığındada aylar sonrasına sıra veriyorlar
50 yıl borcunu ödeyeceğimiz ve şu anki hükümetin esemesi dahi okunmayacağı dönemler olacak
Ayrıca iktidar ülkedeki her olaydan az çok mesuldür adı üzerinde iktidar10 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin kılıçdaroğlu aslında çoğunlukla doğru konuşuyo bence ama genelde carpıtılıyo dedikleri ve yanlış anlaşılıyo
92 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
akp ülkeyi yanlış yönetiyor çoğumuz aynı fikirdeyiz ama bu virüs meselesinde insanlarımız vurdum duymaz akşam üzeri Bostanlı’dan yürüyerek eve dönüyordum saat 20:30’du yemin ederim en az 200 kişi sahilde toplanmış piknik yapıyordu içip sohbet ediyordu yani insanlar biraz sorumlu olmazsa bu virüs büyük şehirlerde daha da yükselir hastaneler patlar hükümet zaten gereğini yapmıyor bari biz birbirimizi koruyalım işimizi görelim evimize dönelim piknik yapmak nedir ya
20 Yorumla- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılBir kac yil once bi akrabamin basina gelmisti Yogun bakimda yer olmadigi icin yalovada ozel bi hastanede yer bulunmustu Aylarca orda kalmisti.. uzuldum Allah rahmet eylesin.. Hukumet sorumludur hastanelerden Evet Kilicdaroglu haklidir..
50 Yorumla
+1 yılHaklı ama şöyle. Sorun şehir hastaneleri değil. Sorun vakaların artması. Sen git kongre yap, bilmem ne yap, hastaneleri doldur, boşuna insanlar ölsün. Yazık günah ya. Bir flüt yüzünden 14 kişi pozitif çıkan ülkede ilkokullar açık üniversiteler kapalı. Millet kıç kıça kongreye gidiyor maskesiz. Allah yardımcımız olsun valla. İşimiz zor.
20 Yorumlasağlık sistemi eskiden poktu, şimdi sıvıyorlar. qodumun dandini göz damlası bile 40 tl he iyi iyi. Özel hastaneler olmada annem şimdi kanserdi. 9 ay sonrasına randevu veriliyorsa ben bu sistemin a.. q
55 Yorumla- +1 yıl
kesin bildiğim piyasadan şu an en az 3000 ilacın çekildiği hükümet tarafından. Bunlar, kanser, kalp, tansiyon, kanser ve şeker hastalığı için olan ilaçlar.. başşak mı geçiyorlar? Nörolojiye gitmek zorunda kaldım bir ara sabah 10'a doğru gittim, lan ben nereye geldim dedim, sanki anasını satayım disco bar. @Lapadula. sen bilirsin Alanya devlet hastanesini.. Millet ayaktaydı adım atacak yer yoktu. Yemesinler bizi!!!
+1 yılElden geleni yapamadan gittiği için, suçlu aranacak, nafile tabii. Ailesine büyük sabırlar diliyorum. Kalbimi sızlatan bir haber daha...
60 Yorumla
+1 yılGerdek mi bu cidden mi?
81 ilde hastahane tükendi mi?
Özel hastaneler peki.
Yapmayın öyle ya.
Birilerini suçlamak bizi ileri taşımaz.
Bu yönetemeyen iktidara bile olsa.
Çünkü o kız öldüyse ya da biz ülkede fakirlestiysek paramız ilkel Afrika ülkeleri parasından daha değersiz bir duruma gelmiş ise bu bizim sandıklarda kendi fikir ve tercihimizle oldu10 Yorumla- Gündem konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBu hanım eğer gerçekten boş hastane odası, yatağı bulamadığın için hayatını kaybettiyse üzücü. Ailesinin başı sağolsun, Allah rahmet eylesin. Böyle bir şey varsa gerekli önlemler alınmalı, hastanede sorumlu olanlar yargılanmalı.
20 Yorumla hep hayal etmişimdir
ana muhalefet olarak bir hastane yaptırsa adına CHP hastanesi dese
CHP ana yolu CHP otobanı CHP barajı
askeriyenin kullandığı yerli milli CHP silahları
CHP okulu CHP öğretmeni
CHP nin yaptığı her ne varsa isim olarak CHP ismini verse ne güzel olur
heykel tıraşlar başka türlü para kazanamıyor bu ülkede00 Yorumla
+1 yılÖldürüldü*
25 gün boş yatak aramak nedir? Nerden tutsan, nasıl düşünsen elinde kalıyor. Üzülelim mi yoksa sinirlenelim mi?50 Yorumla
+1 yılİnsanların ölümle biten sağlık sorunlarından bile siyasi malzeme derdine düşmüş herkes yazık. Tarafsız olarak sunu da söylemek istiyorum bu adam ssk basındayken kim bilir kimlerin hayatını mahvetti şimdi haklı olsa ya da olmasa bu konuda konuşmaya hakkı olmadığını düşünüyorum
00 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılİktidarın suçu değil herkesin suçu başta chp olsa çok mu iyi yöneticekti ülkeyi onlarda aynı olucaktı bu ülkedeki insanlar daha böyleyken başımızdaki kişi nasıl füzgün çalışan bir başkan olsun ki halk neyse başkan da öyle geliyor halkımız bilinçli düşünebilen insanlar olsaydı başta yine aynı kişi olsa da istemese de icrast yapıp ekonomiyi canlandırırdı koyunluğa devamke
00 Yorumla Yazık gerçekten yatak yok diye gencecik bir insanın hayatından olması çok yazık devletede devlet adamlarınada toplumu geriye karanlığa iten herkese yazıkkk
30 YorumlaAllah rahmet eylesin. Fıratta bir kuzyu koyun kapsa benden sorulur diyen bir halifenin dinine sahibiz ama bizimkiler bırak fıratı kendi şehrindekine sahip çıkamıyor. Mahşerde öyle bir hesabı sorulacak ki kimse hesabını veremeyecek
10 Yorumla
+1 yılPadişahımız itibarını pohpohlamak için yeni saraylar yaptırırken bizim canımızı pek düşüneceğini sanmıyorum. Ha hastalanan bir imam olsaydı vaziyet farklıydı. Camiler devletlumun ekmek teknesi sonuçta 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoş yapmasın onun zamanının SGK hastanelerinin durumuda ortadaydı zaten.
Okuma yazması olanlar okusun, dün devasa hastanelere mualefet olan siz değil miydiniz lan?
https://www.google.com/amp/s/t24.com.tr/amp/haber/sehir-hastanelerinde-mali-yuk-u-donusu-yaptirdi,84838140 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEcevit döneminde İzmire gitmiştim teyzemin yanına ve hastalanmıştım. Hastaneye götürdüler beni ve sağlık karnem olmasına ramen tedavi etmediler beni. Neymiş 1100 KM yol gidip Sivas'a gelecem İzmir deki devlet hastanesine sevk alacam ve 1100 Km daha yol yapıp izmirdeki devlet hastanesinde tedavi görebilecekmişim. Ama sorsan kimse suçlu değildi.
20 Yorumla
+1 yılBunu hdp ile ittifak yapan sözde ‘Atatürk partisi’ başkanı mı söylüyor
120 YorumlaAna Muhalefet olarak KK bu ülkede yaşamıyor mu? Kendi belediyesine ait il de yaşanan bu olayı onların duymama şansı var mı?
hadi hükümet zaten sorumlu ve suçlu. Ama en az karşı güruh da sorumludur.10 Yorumlahaksız diyen var abartmayın adamı desteklemiyo olabilirsiniz ama söylediği cümle noktasına kadar doğru.
Eğer birgün sizin aileniz falan bu nedenden ölürse o zamanda böyle konuşabilcekmisiniz acaba?10 Yorumla
+1 yılAğlamamak için kendimi çok zor tutuyorum, Bizi bu duruma sokanların canı cehenneme
45 Yorumla- +1 yıl
Cahil milletimiz sağolsun.
- +1 yıl
@Blueyesss20 nekadar alakası olmayan bir yorum, bu memlekette cahillikle partiyi ayıramıyorsunuz istiyen istedigine verir, akp ye veren cahil chp ye veren çokmu medeni
- +1 yıl
Biz parti tartışmıyoruz, gerçekten siz şaka mısınız ya ülkenin halini görmüyor musunuz? Sağlık eğitim her şeyde geride kaldık sebebi ne ya da kim?
- +1 yıl
Aynen öyle bu işlerin parti ike hir alakası yok işte, suçlu hastane burda, dediğin gibi herseyde gel8smek lazim
- +1 yıl
@ManyakBaron31 ben parti tutmuyorum. Hiç birine güvenmem hepsi çıkarcı. Ayrıca evet isteyen istediği partiye oy verebilir ama neden verdiğini bilmiyorsa orda cehalet vardır. Baştaki adam bir şey yaptığında "onun bir bildiği vardır" diye açıklama yapılıyorsa orda cehalet vardır. Kısacası cehalet her yerde. şu an çektiğimiz sıkıntıların tamamı cehalettendir. buna emin olabilirsin
+1 yılSirimli iktidir onca hastanın yattığı yatak da gökten düşüyor zaten. Sorumlu hastane doktor böyle bir zamanda hasta gelirse ne yapacağını düşünmeli. Çok mu zor sedye çekip orada yatırmak ya da tedaviyi ambulansta sürdürmek vs. "Hastaneye yatmak için sıra bekleyen" bi de bu Kılıçdaroğlu bunu söylüyorsa neyse açmıycam ağzımı
421 Yorumla- +1 yıl
Zaten bu mk ülkesinde iktidar ve politikaları hariç herkes sorumlu. Öyle herkes ayakta tedavi edilemiyor sen doğru dürüst hastane kapasitesi falan ayarlamaz düzgün sağlık politikası uygulamazsan hastaneler başedemez. Türkiye'de doktorlar insanlık dışı şartlarda çalışıyorlar hala doktor şöyle yapsın böyle yapsın diye kafanızın basmadığı konularda ahkam kesiyorsunuz.
- +1 yıl
Ben öyle bir şey demedim ki amca. Eleştirdiğim konular da var. Yalnız bu Kılıçdaroğlu bu durumu kullanıyorsa ben yine görüşümün arkasındayım. Ben doktorsam görevim can kurtarmak ancak öyle örnek olunur. İşim tehlikede olsa bile.
- +1 yıl
Ee siz bu mantıkla düşünüyorsunuz da noluyor?
Köylü mantığıymış önce bir üslubunuzu düzeltin. - +1 yıl
Boşver sen bunları sen bile bazılardan aklını daha iyi kullanıyorsun, yaşına bakmadım adamın ama millet parti davasına sırf partiyi kötülemek adına bazı gercekleri görmezden geliyorlar
- +1 yıl
Doğrudur abi
- +1 yıl
@ManyakBaron31 Boş konuşuyorsunuz agalar. Ülkede Akp kongreleri yapıldı, şov olsun diye oradan buradan hasta getirildi ama vatandaş kaderine terk ediliyor.
Bunun sorumlusu da herhalde Japon Sağlık Bakanı olacak değil. Kılıçdaroğlu'na millet muhalefet etsin diye oy veriyor gerizekalıı olduğunuzdan saçmalıyorsunuz - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Dostum alışmış kudurmuştan beterdir boşuna demiyorlar. O yüzden boş ver bunlar cevap vermeye değmez. Ellerimize yazık o değerde değiller.
- +1 yıl
Diyorum ya sizin ayğınız kaldırıma çarpsa bu kaldırım niye buraya yapılıyor dersiniz...
- +1 yıl
Evet derim. Salak değilim bi bakarım kaldırım ne ayak diye. Ne güzel mk ülkede tek adam diktatörlüğü olsun, her şey merkezi yönetim tarafından şuursuzca yönetilsin, canlarının istediği kadar önlem, istedikleri kadar yasa, istedikleri kadar hak tanısınlar, sonra biz de her şeyin sorumluluğunu başka birilerine atalım.
Ülkede tam tahakküm var. Üniversitelere atadıkları rektör istenmiyor diye 20 yaşında çocuklara terörist diyen, devlet eleştirilemez gibi abuk subuk laflar eden, herkese her an saldıran, belediyelerin seçilmiş başkanlarının makamını gaspeden, kafasına göre herkese baskı yapan, canının istediği yapılmayınca Anayasa Mahkemesi kaldırılsın diyenler her şeyin de sorumlusu olurlar.
Bu kadar salak olmayı başardıysan, bari susmayı da öğren. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok ben her konuda savunmadığımı her zaman dile getiririm. Senin bir lafınla da farklı düşünecek değilim.
- +1 yıl
@lapadula eyvallah
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok sensin canım biz kalkıp alkışlamadık kongreyi
- +1 yıl
@ManyakBaron31 Evet sadece mevcut iktidarın sorumluluğunu inkar etmektesiniz. Kongreyi alkışlamak için zaten gerizekalıdan öte olmak lazım şimdi burada yazmaya gerek yok
- +1 yıl
Bu arada ''Ben her konuda savunmuyorum'' demek de kaypaklık. Hangi konuda savunuyorsun madem? Yaşın 19, genel olarak kompleks bir konuda tartışacak yaşta insan çıkmaz bu devirde zaten. Lakin insanın tepesini attırmayın kaypaklığınızla.
Muhalefet partisi lideri haklı olarak iktidarı suçluyor, salağın teki de ''Doktorlar bir kenarda tedavi edeydiler yeaa ambulansta falan edeydiler'' diye tıp konusundaki engin bilgisiyle saçmalama peşinde.
Kafanızın basmadığı işlerle uğraşmayın - +1 yıl
Neyin kafasını yaşıyorsun ya manyağa bak evet her konuda savunmuyorum objektiflik bunu gerektirir zaten
- +1 yıl
Evet çok objektifim, objektif olmasam hem beğendiğim hem beğenmediğim yönü var demezdim.
- +1 yıl
Bir tane beğendiğin yönlerini say.
- +1 yıl
Sen bunu diyorsan YUH artık
- +1 yıl
Ciddi söylüyorum. Mevcut iktidarın beğenilecek nesi var? Ekonomik anlamda ülkeyi mi ilerlettiler? Türkiye'nin hangi sorununu çözdüler? Geldiklerinde ülkenin en birincil sorumları liranın devalüe olması, kürt sorunu, AB ve ülkenin demokratik atılımlar konusundaki geri kalmışlığı ve eğitimdi.
Bugün Türkiye hala dünyanın 17. ekonomisi, Türkiye ekonomik sorunlarını çözmek şöyle dursun, 30 senesini ipotek ettiler ülkenin. Tek kurtuluş yolu da muhalefetin dillendirdiği kamulaştırmalar. Eğitimde hiç olmadğıı kadar başarısızız, Güneydoğu'da arpa boyu yol alamadığımız gibi sınırlarımızın öte tarafında bunların politikalarıyla PKK başat güç oldu. Ülke diktatörlük rejimine geçti.
Neyi başardılar söyle de bilelim mk - +1 yıl
Yahu bunların döneminde dünya internette ilerledi, bir tane Katarlı firmaya verdiler altyapıyı, adamlar altayapıyı düzgünj yapmadığı için dünyanın en boktan internet hizmetini kullanıyor ülke. İnternette bile çağı yakalayamadılar
+1 yılsorumlu iktidar cunku karsısında ona rakip olabilecek muhalefet yok rakip yoksa lider istediği gibi at kosturur bu her alanda boyledir.
20 YorumlaGündem konusunda 408 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin :/ bu ülkede cidden şansa yasiyoruz. Bir örneğimiz daha oldu :/ can gitti ama akillanacak ders çıkartacak kurumumuz yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah rahmet eylesin :( haklı olsa ne haksız olsa ne biri öldükten sonra neyin kıymeti kalır ki ölen öldüğüyle kalır bu düzen değişmiyor malesef :(
50 Yorumla
+1 yılKoronavirüs için bas bas bağırılırken kurallara uyun diye sokakta gezenler, kongre yapanlar, tatile gidenler, düğün yapanlar... Bunların hepsi bu durumun sorumlusu. Bu insanların kapılarına zincir vursan camdan atlar yine çıkarlar. Bu kafayla da bu durumlar çok yaşanır.
33 Yorumla- +1 yıl
Bu arada Kılıçtaroğlu da fırsat bu fırsat saldırıyor ama bu adam değil miydi hastaneler yeterli ne gerek var diye karşı çıkan 😂 Siyasetçilerin lafına güven olmaz 😂😂
- +1 yıl
@deepfear7 sen hangi hayal dünyasında yaşıyorsun kardeşim adamlar nasıl tamamen kapatacaklar herşeyi hemde bu ekonomiyle 😂 Komik misin sen? Bugün yasak vardı sokakta geziyordu herkes hafta içi bomboş olan heryer yasak olunca tıka basa doluydu. Otobüs de belediye sorumluluğunda haklısın ki rezalet. Ama çok basit herkes kendi önlemini alsa böylr bir durum yaşanmaz. Mesela mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamak, çok doluysa otobüse binmemek, tatil yapma imkanı olsa bile evinde oturmak falan. Bizim insanımızda bilinç 0 hala korona diue birleu yok diye dolaşan insanalr var. Kendi akrabalarım mesela amcalar mükemmel akıllarıula gitmiş köye herkese bulaitırmış çoğu kişi öldü. Tabi onların aklı yengemin annesi ölünce yerind geldi. Birçok kişide sanırım nöyle anlayacak
Devlet haksız ama madem böyle bir durumu biliyordu niye yardım eli uzatmamış bazen sadece laf yetmez
31 Yorumla- +1 yıl
belediyeler de hastane işletebiliyor sağlık ünitelerindeki doktorları kullansalardı otuz yıldır izmiri bok götürüyor bir yaralı parmağı da bunlar iyilrştirse de görsek
Bu dünyada mide bulandırıcı bir şey varsa eğer o da siyasettir. İnsan hayatı siyaset için bu kadar ucuz işte...
10 Yorumla
+1 yılVatandasina hastaahanede yatacak yer bulamiyon. Ulkede issizlik hat safha ekonomik nedenlerden kimse intihar ediyorsa devket sorumludur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah rahmet eylesin
1 kişilik yer kalmadı mı koca İzmirde10 YorumlaGökten taş yağsa Kılıçdaroğlu zaten hükümetten bilecek şaşırdık mı hayır.
Bunun hükümetle ne alakası var hükümet mi diyor kadını almayın diye o işi kim yönetiyorsa onun sucu20 Yorumla
+1 yılDevlet hastanelerinde bile gizli tutulan odalar var onun bunun yakını olduğun müddetçe görebileceğin
20 YorumlaValla kılıçdaroğlu diyorsa benim için yanlıştır o... Bu yalan makinesine inanamıyorum... Yalancı çoban olduğu için doğru da söylese inanamıyor insan... Ve işin aslını astarını öğrenmeden yorum yapmayın
20 Yorumla
+1 yılİktidarda dış güçler suçlu der sıyrılır alışmışlar Yusuf Yusuf edince dış güçleri kullanmaya 😎
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinsanların canının kıymeti bile kalmadı görüyoruz biliyoruz çevremizden kendimizden ilaç fiyatları almış gitmiş hastaneye gittiğinde ilgilenilmesi için önce birkaç gün sürünmen gerekiyor
21 Yorumla- +1 yıl
Sen birde eski kuyrukları gorseydin bu haline şükr ederdin, ilaç almak için ve doktora görunmek için saatlerce kuyruk beklerdin haaa birde doktorun
yazihanesine gitmeden ameliyat filan olamazdin
- Gündem konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılKimin ne dediği umrumda değil. Hepsi aynı bok. Türkiye'de insan hayatı değersiz. Paran varsa yaşa paran yoksa öl Çok yaşa bu zihniyet olduğu sürece bu ülkeden bir cacık olmaz. Yazık günah böyle kim bilir kaç insan ölüyor da ruhumuz duymuyor.
00 Yorumla Gündem konusunda 906 cevap paylaştı. hastane yaptık yegenimmmmmmmm ucuyeeehhhhhhh
ya akp si 20 yılda içinden geçti ülkenin10 YorumlaHaklı. Yönetimde kim varsa her şeyden sorumlu da odur.
10 Yorumla
+1 yılSoromlo oktodor portoso. Tek kelime ile cehalet halk partisi olmuslar 😂😂 hani sehir hastaneleri yapilirken botono yotorom yopoyorlor diyodunuz ne oldu. Kemal olmsa akpnin reklamini baska kim yapcak. 😂😂
10 Yorumla
+1 yılşu zihniyet var insan cok nufusu dusurmek icin cikartilan bir virus zaten 6 7 yil rahat botle gider
10 YorumlaHakli olmaz mi hakli tabi, keske az daha cesaret gosterip iktidarin herseyini halka anlatsalarda yok iste. Iki dudak korkusu sarmis ulkeyi.
20 YorumlaKemal kılıçdaroğlu bazı konularda gerçekten çok haklı (adalet, ekonomi vs..) ama bu konuda iktidara suç yüklemesi doğru değil sonuçta herşeyin sorumlusu devlet değildir
010 Yorumla- +1 yıl
Kim o zaman sorumlu?
- +1 yıl
Ayrıca nedir o gözardı edilmesi gereken iyi yanlar? Bu Akp sağlık sistemini yarı kapitalist yarı sosyal hale getirdi. Doktorları da köle gibi çalışıtırıyor. Ülke teşhis konusunda OECD ülkelerinin en aşağı seviyesinde, sağlık hizmeti veren insanlar resmen sömürülüyorlar binbir türlü de aksaklık var.
Biri bana izah etsin bu devlet hangi konuda başarılı da biz adamları haksız eleştiriyoruz. Ekonomide mi iyiler? Batmış durumdayız, eğitim fecaat, dış politika kahvehane adamları seviyesinde, iç politika rezil durumda devlet herkese savaş açıyor, sürekli şantaj, tehdit savuran bir iç işleri bakanı var. Üniversite öğrencileri devletin atadığı kayyuma karşı çıkıyor diye terörist addediliyor, nedir bunların iyi işleri lan biri söylesin bana da bileyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kızın vebali inşallah hepsini perişan edecek. Kolay kolay can veremezler İnşallah...
30 YorumlaDeprem olsa tufan çıksa kasırgw kopsa sorumlu iktidar. bay Kılıçdaroğlu partinizin zamanında sokaklar çöplükten geçilmiyordu. sırf Müslümanlığın gereği diye kapanan haınlarımız okullarda okuyamıyor du. Darbelerle başa geçmeye çok alıştınız şimdi olmayınca zorunuza gidiyor. Sgkyı batırdıpjn günlerden de konuşalım mı.
11 Yorumla- +1 yıl
Ülkeyi muhalefet mi yönetiyor 20 yıldır? Niye bu kadar zorunuza gidiyor? Kılıçdar zamanında emeklilik yaşı 49du şimdi 65. Ve ssk şu anda o döneme kıyasla 36 kat daha fazla zarar ediyor. Makarna yemeyi bırakıp artık A haber izleyip buraya gelmeyin lütfen.
+1 yılBende Chpliyim bunlar üzerinden siyaset yapılmaz tıka basa dolu hastane demek ki adamların ne suçu var üzüldüm bu kıza da ama ne yapabilirler
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet haklı her yer kovid hastalarıyla dolmuş sakın hasta olmayın yoksa sonuç bu.
20 Yorumla - Gündem konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılHaksız... Sorumluluk kendisi de dahil bu siyasetçilerin hepsine göz yuman, hatta deli gibi savunan milletindir. Katil de hepimiziz!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu olay bir avrupa ülkesinde olsaydı , şimdiye çoktan yetkili sorumlu kişiler tespit edilip ya kendi rizalariyla gorevlerinden istifa etmiş olurlardi ya da görevlerinden alınmış olurlardi.. bye
20 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ülkeyi Kılıçdaroğlı yönetmediğine göre sorumlular belli
20 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat