AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Lann o kıza6üzüldügünüz falan da yok. Tek derdiniz Türkiye İslam düşmanlıgı. Devlete Bi şekil saldırın pkk fetö pkk agzı ile
Makarna beyne mi cikti kardesim?
Ateist Allah sız olan sensin. Soroz babanın verdigi paralar ile Türkiye düşmanlıgı na mı sotundun
@AteistDüsünenKardes Soros kaç para veriyor la? Çoksa ben de gireyim o işe. I love Soros
Çok para veriyor Türkiye düşmanı itlere vatan hainler ine. Sen çalışıyorsun zaten sana azmı veriyo
Daha bir kuruş vermedi. Tabii senin gibi rant taraftarı kapıkulu troller herkesi kendisi gibi satılık sandığından böyle düşünmen normal.
Soros bana para verse burada mı olurum mk? Ki Soros verse verse Erdoğan'a falan para verir bir aralar çok sıkı fıkıydılar.
Soroz Erdoğan ve Türkiye İslam düşmanı. Seni tanısa paraya bogar
Kesin kendi yeteneksiZlikridir izmirin neyi düzgün ki kanalizasyon tıkanır akpliler sıçtı, ezan okunur akpliler bile bile bağırıyorlar. Metro durur akp barajlardaki suyu içmiş.. izmirin başına chp gibi bir lanet var daha neden aramaya gerek yok
Zamaninda da ne gerek var bu kadar sehir hastanesinen diye sitem ediyordu boyle capsiz vizyonsuz bi muhalefet daha gormedim
Siyasetinizin de sizin de ne kadar bu işten cebine para giren varsa topunuzun a q. Yeter insanlar üzerinden yaptığınız siyaset be
Emin olun kızcağızın ölmesi hiçbir siyasetçinin umurunda olmadı olmayacak. Buna kılıçtaroğlu da dahil.
Doğru demiş. Dünyanın parasına yaptırdığımız şehir hastaneleri ne işe yarıyor?
bu ülkede iki kesime laf anlatmak cok zor, biri Chp diğeri Saadetçilere
👏👏
Saadetle ne alaka reis?
Haksız jetonlu iktidara atiyo ama kaç yıldır İzmir chpde neden suç bizimdir demiyo
sen sanıyor musun akpnin terörist dediği chpli belediyelere ödenek verdiğini? 😂
Vermiyorsa bıraksınlar İzmir aga :)
niye? böyle şeyler Türkiye'nin her yerinde böyle.. ayrılıkçı zihniyet
Seninkisi nasil bir cehalettir. böyle. Bilmiyorsan bari görüş yazma.
Sağlık isleri belediyenin değil, hükümetin yetki ve sorumluluğudur.
Kıyamet kopsa akademik bilincek valla helal olsun
kalkmış demokrasiden bahsediyorsun.. bu demokrasi değil ki.. zaten kayyum atıyorlar kaybettikleri yerlere sonra milli irade 😂😂😂yav hee he
@yıkıldım_kaldırma tam yerine koymuş gecirmişsin 👏
Tabikide devletin suçu bir genel baskan ne yapabilir arkadaşlar
Ne alaka bu belediyecilikle alakalı belediye çalısmasın bi hastane kurmada aciz olsun biri ölürsede suçlu akp 😂 oh ne güzel dünya
Hastane kurmak belediye isi degil devlet isidir kardesim...
Parası olana her kapı açık yazık bu kadarda olmaz dedirttilee
("İzmir büyükşehir belediyesi eşrefpaşa hastanesi") neden o zaman size ait olan hastanede yer vermediniz çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun
Maksat iktidarı kötülemek olsun
Evet hocam haklısın bu hastane İzmir belediyesine ait bir hastane bunlar anca bisiklet ile şov yapar bu sene iki defa arabanin alt takimi elden geçti bozup yapmadiklari yoldan dolayı
Alt yapıları bile beceremediler halâ orda
Olmayan alt yapımı hocam bisiklet binmeye devam diyor İzmir bildiğin köy oldu artık ızmirin hangi en ücra köşesindeki ilçesini gir köy en merkezdeki ilçeye git köy bizim bahçe yolları daha düzgün bunlar gösteriş yapıyor
25 gün biri ülkede bi hastaneye yerlestirilmiyorsa ve o kişi hayatını kaybediyorsa 🙋♂️ Bizim ileriye gittigimiz filan yok abi
Kıçın da ıslak lik bulsa, iktidar diye bağıracak, kendisi iyi bir b**k muş gibi , adam boşuna demiyor 3 koyunla 5 keçiyi ver buna onları bile kaybedip gelir diye
işine gelmeyen eksiler, sizin hayatinuz yalan olmuş zaten, hastane ile iktidarın ne alakası var,
Bu çağda hastane yetersizliği ve bu durumlarını hala yaşanıyor olması çok üzücü.
İyi de İzmir chp nin değil mi? Oyunu alıyorsun madem şehrin insanına da baksaymışlar , iktidar ne alaka ki.
Senin sayende bir şehirde hangi hastane varsa o şehrin belediyesine ait olduğunu öğrendim kardeşim: teşekkür ederim :) Ayrıca Bülent Ecevit Döneminde atılan yazarkasa onun döneminde yaşandığı için onun suçu ise bu vatandaşımızın yer bulamadığı için yer kaybetmesi de "Dicle'nin kenarında kurdun kaptığı bir koyun bile benim mesuliyetim altındadır." diyenlerindir.
Tamam da hocam bir belediye seçiliyorsa o şehire hizmet etmek amaçlı göreve seçilmiş olmuyor mu? Yani oy aldığı insanlara şu zor dönemde sağlık konusunda yardımcı olamaz mı? Yani genel anlamda ülkenin iktidarının bazı düzenlemeler yapması lazım tabiki ama bak Mansur Yavaş a adam resmen kendi şehrinin Cumhurbaşkanı gibi. Her konuda halkı memnun ediyor.
Belediyenin hastanelerde sağlık hizmeti verme gibi bir yetkisi yoktur. Hala ısrar ediyorsunuz. Şimdi bu vefat CHP'nin kazanmadığı bir ilçe belediyesi sınırları içindeki bir hastanede gerçekleştiyse o belediye başkanını ve partisini de suçlayacak mısınız? Mesela AK Partili Bayındır Belediyesi -Menemen Belediyesi, MHP' li Aliağa Belediyesi? Yanlış bir şey söyledin, diretme. Ayrıca sırf bu virüsten dolayı Mersin - Adana Belediyeleri Sahra Hastanesi açalım dedi, bir fuarı hastaneye dönüştürmeye çalıştı hükumet yasakladı, haberlerde bu sahra hastanelerinin açılmasının kötü bir şey olduğunu söylediler.
izmirde hastane yoksa baska yerde de mi yok. birilerin ölümleriyle siyasi menfaat yapmak tam da siyasilerin yapacaklari igrenclik.
Ölen kişinin üzerinden prim yapılmaz bunlar siyaset yapmak için yeterli delil sayılmaz
ölen ölür bu ülke de sadece ölden kadın işte siyasete malzeme oluyor. birisi atar birisi tutar. kimin umrunda ki ölen kadının bir akrabası var ve canı yanıyor. malzeme olsunda da siyasette gerisi önemsiz.
Hani hastaneler sadece %60 doluydu
Değil haber okuyun korona riski almamak için hastaneye yatmamış
Kılıçdaroğlu niye herşeyin farkında biseyler yapmıyor her konuda böyle ve yıllardır da hep böyle o yüzden ciddiye alamıyorum
Tam ben yazıcaktım.
Politikadan nefret ediyorum.
Sayın Kılıçdaroğlu şu söylemle politika yapmış durumda.
Bu kardeşimiz hastaneye yatirilmadigi için öldüyse şu ülkede ki herkesin suçu var demektir.
Suclu aramak beyhude. Hastaneler dahil olarak sorumlu oy verin diyen🤔🙏👍
İstese yapabilirdi CHP nin bir tane icraatını söyleyin bana oy vermezsem şe
*refsizim bu zamana kadar o kadar vergi verdik ama tek yaptıkları heykel ve çeşme
Vergiyi devlet alıyo yalnız belediye değil?
Ben İBB yede vergi veriyorum devlette alıyor ama CHP de alıyor araştır güzel kardeşim
Onu her siyasi parti alıyor devlet memurlarının da tamamı vergilerden toplanan parayla maaş alıyor. Ne alaka çeşme yapmayla onu devlet ödenekleriyle belediyeler yapar. Her parrinin bulunduğu belediyede de iyi kötü birşeyler yapılıyor da konunun bununla alakası yok malesef.
@minyonika tamam işte bende onu soruyorum iyi kötü bişeyler yapıyo diyorsun ne yaptı söyle bişeyler yapmak için maaş alıyorlar napalıyolar işte neden onun maaşını ben veriyorum bana Bi katkısı yok evinde öyle oturuyor. Ayrıca istese bu kızın ölmesini engelleyebilirdi kız öldükten sonra birini suçlaması sadece Bi çıkardır. Ve hastanelerin yeterli olduğunu daha fazla hastane yapılmaması gerektiğini söyleyen CHP ydi şimdi niye suçluyor
Heykel derken Atatürk' e saldıran bir çirkefi kaale almayın.
İbb vergi mi alıyor örümcek kafalı
@deepfear keşke araştırıpta yazsaydın bu kadar komik duruma düşmezsin. Bütün partiler maaş alıyor ve o maaşlar benim vergilerimle veriliyor. Ve o maaşı da otursun hiçbişey yapmasın diye de vermiyolar. ayrıca örümcek kafalı ne ya dar görüşlü kardeşim.
İbb senin desteklediğin iktidarım yapmadığını yapıyor üreticilere ücretsiz tohum veriyor bence kapa çeneni
Ya partiler ödenekleri belediyede kullanmak için mi alıyor ödeneklerle yapılır diyoz ya sen araştır önce yarım yamalak bilmek hiç bilmemekten daha tehlikeli.
@minyonika ya sen mi anlamıyorsun ben zaten çıksın kocaman hastane yapsın demiyorum madem öyle maaş alıyorlar hiçbişey yapmadan bende olıyım o zaman bende aday olıyım hiçbişey yapmadan maaş alıyım. Güzel fikir deniycem kanka
Belediyeye o prejenin yağılması karşılığında ödenen ödenek ayrı siyasi partilere ödenen ödenek ahrı!
Rant için ibb nin tüm girişimlerine rağmen Osmanlı mirası Kasımpaşa Divanhane Karakolu’nu niye yıktınız o zaman vatan hainleri
@minyonika tamam işte madem öyle bende aday olıyım herkes olsun herkes çalışmadan maaş alsın tartışmaya gerek yok. Bende aday olucam o yüzden akpartiyi savunmıyım hadi bb oy verirsin artık
@deepfear vatan hainleri belli oluyo ben burda CHP den bahsediyorum bana akparti diyosun ben akpartili değilim sadece savunuyorum çünkü hakkı olana hakkı verilmeli
Senin devreler yanmış pudra şekerini az kullan
@deepfear o zaman sende insanlara tecavüz et ya bu bu kadar basit değil senin mantık bu. Zaten bunu dediğin için ne kadar saçma Bi insan olduğun anlaşıldı. Ayrıca akpartili olmayı akpartiyi savunabilirim bu benim düşüncem ben ülkücü Bi insanım sen şimdi ona da suçlamalar dersin ama kendi partindekileri hiç söylemezsin
Bosuna cehalet halk partisi denilmiyor mk. Daha belediyenin vergi almadigini sanan slklar var. Birde bilmis bilmis konusuyorlar 😂😂😂 biride ne siyicegini bilememis sirf cevap vermis olmak icin yaw ne alakasi var demis
@lapadula Bi dk ben heykelden Atatürk e mi saldırdım. CHP sadece Atatürk heykeli mi, yapıyo. Atatürk heykelini zaten herkes yapıyor emin ol Atatürk e saldırmak isteseydim emin ol heykelden girmezdim. Zaten herkesin heykeli yapılıyor RTE ninde heykeli yapılacak bir gün. İşte senin gibi zihniyetler anca bunu düşünebilir. Dar görüşlüsünüz saygısızsınız sabit fikirlisiniz.
@ttarrakkafası aynen kanka ya
Hadi diyelim bos yatak bulamadigi icin öldü, ama emin olabilirsiniz ki Chp iktidara gelse bu kadin gibi yüzlercesi hayatini kaybeder..
Tabiki haklılar adam gibi kısıtlama gelmeliydi
Hayır sorumlusu sarkozy
Haklı. Allah rahmet eylesin
Tabi canım muhalefete ve size göre herşeyden iktidar sorumlu, kendileri sütten çıkmış ak kaşık.
aga bu adam kabız olup sıçamasa suçlusu RTE diyecek çüşş artık
Haklı olarak görüyorum
Haklı ama alabileceği yok ne yazık ki
İktidar daha ne yapsın insanlığın suçu herkes üstüne düşeni yapsaydı bu duruma gelmezdi
Yaa git işine işin gücün siyaset seni neden tutarlar ki burda
Bu adam kendi iktidarsızlığının sucunu bile iktidara atar mk 😂😂😂
Haklı bence. Keşke Chp nezdinde başvuru yapsaydı.
Evet haklı
Nasıl iş bu arkadaş ya...
Artk sistem icin canlarımız sadce bi oyuncak
E hani akape hükümeti salgını çok iyi yönetiyordu
Hastanelere saglik bakanlığı bakar chp değil
100 e yakın ceza evi yapan kimse sorumlu o.
Sorumlu Kılışdar bence😂
Bence sorumlu Kılıçdaroğlu
Kısmen evet. Kısmen hayır.
İktidarla ne alakası var, insanlık ölmüş.
Ülkeyi kim yönetiyor?
Haksız diyemem.
Yoh dış güçler.
Top patlasa ikdidar patlattı diyecek sümsük kafa
E yani tabikide 🙄
kılıçdaroğlunu destekliyorum keşke başkan o olsa
Evet haklı
haklı tabi
Üzüldüm, nesi varmış kadının
Her şeyden iktidar suçlu zaten 🙄🙄
benmi suçluyum
Ülkeyi muhalefet mi yönetiyor 20 yıldır? Niye bu kadar zorunuza gidiyor?
İzmir Büyükşehir belediyesi kimde
Suç hepimizin
kesinlikle haklı