Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.
friedrich nietzsche
friedrich nietzsche
Nietzsche' ye katılmamak mümkün değil.
10 taneye kuzuyu yayamayacak insanların oturdukları koltuklara bakılınca insanın ülkeye olan inancı sarsılıyor.
Versen exelde tablo dökemeyecek birinin teknoloji bakanı olması kara komik bir iş.
ya şu laftan da gıcık kapıyorum adam peygamber sanki. Mustafa Varank marank hiç sevmem. Bunların her konuştuğunda ağzından dini şeyler eksilmiyor ama şatafata batmışlar. Sonra da solcular siyasal İslam diye eleştirince zırlıyorlar
O kadar doğru ki 🌺✅
Kişi kendinden bilirmiş işi pkk ile masaya otururlar CHP yaptı derler ekonomi bitik chp yüzünden derler cahillerde inanır
🙏🏼💐
Kişi kendinden bilir işi demişler dimi kim bişeyiyle övünüyorsa bilki en büyük günahı o işliyor
✅💐
Ben teşekkür ederim bu nezih yaklaşımınız bazı bayan arkadaşlara örnek olsun 🌺
Rica ederim ❤️🌺🌺
Siyasetteki dilin son dönemde ne kadar sertleştiğini fark etmek zor değil. Kutuplaştırıcı ifadeler, toplumda yaralayıcı etkilere yol açabiliyor. Hepimiz biraz daha adil ve insani bir dilden yana olmalıyız bence. Hangi görüşten olursan ol, kişilerin onuru ve itibarı üzerinden yapılan tartışmalar sence toplumsal barışı zedeliyor mu? 🕊️ Özellikle böyle bir dönemde empatiyi çoğaltmak en kıymetlisi. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap
8Cevap
olay ne bilmiyorum. ama yanlış demiş
Her ağzı olan konuşmamalı herkes evlenmemeli ve herkes çocuk yapmamalı BENCE
Bencesi yok bu işin öyle yani Nesnel bir durum
Son 20 yol içün söylwnecek çok şey var da, neyse şimdi
İyi her türlü ahlaksızlığı yapalım birisi bize ahlaksız derse hemen bu sözü söyleriz. Komedisiniz yeminle.
Herhalde soruyu mabadınızla okudunuz? Zira başka hiçbir açıklaması yok. Ben diyorum Ankara siz diyorsunuz popom kara
Kurtuluş savaşı yıllarında ingilizler'in mustafa kemal atatürk ve silah arkadaşları için kullandığı tabiri bana burada satman şereftir, bu tabiri kullananlar ingiliz sevici vatan haini orul orul ırmak çocuklarıdır. Ayrıca bu sözünü herkes şikayet edebilsin diye buraya "atatürk aleyhine işlenen suçlar hakkında kanun
kanun numarası : 5816" bırakıyorum hadi kolay gelsin
İngilizlerin yazdığı tarihten beslendiğiniz için bu haldesiniz zaten. O zamanlar kemalizm diye bir şey bile yoktu. Bak kurtuluş savaşına kıçı başı açık bir tane kadın yok hepsi muhafazakar. Biz olmasak o çok sevdiğiniz yunanlar ırzınıza geçecekti ki bugün de siz olmayacaktınız. Hangi maddeyi bırakırsan bırak yıllardır milletin fikir hürriyetine pranga vurdunuz sözde demokratlar.
İngilizlerin yazdığı tarihten beslenmiyoruz bizzat onların Atatürk için kıskançlıktan söylediği sözleri şimdi siz söylüyorsunuz bizlere bende buna şereftir taşımak diyorum. Gerçi Atatürk'ün getirmiş olduğu harf ve inkılap ile ona sallamanız da büyük tezat. osur osur ipe diz gerci siz seversiniz yalanı. Ve konuyu açık kadın kapalı kadın olayına nasıl getirdin anlamıyorum bak ben Selanik Türküyüm Atatürk soyundan geliyorum ağzına ederim senin haddini bil ağlatırım seni burada.
Elbet devran dönüp cesaret buldukları ağababalarınız iktidardan düşecektir, fareler gibi kaçışacak delik arayacaksınız o zaman bakalım Türkiye hariç sizi kim evlat diye ülkesine alacak.
Atan sayesinde sen devlet arşivlerini yani tarihini okuyamıyorsun. O yüzden ingilizlerin yazdığı tarihe mahkumsun. Onlar sana bu kahraman der ona inanırsın. Bu hain der ona inanırsın. Yok bu kadar milliyetçiydi madem latin alfabesi yerine göktürk alfabesine geçeydi. İşiniz gücünüz dümen.
Bak pis zihniyetiniz nasıl ele veriyor sizi. Sizin gibi düşünmeyen herkes düşman değil mi bu ülkede. Kaçacak delik arayacakmışız. Dua edin sizin gibi yamyam değiliz. 20 yılda soyunuz kururdu yoksa. Sizin kadar kindar, sizin kadar nankör ve sizin kadar otistik kitle başka hiçbir ülkede yoktur kendinizle gurur duyun.
Görende sanacak kendileri İlber Ortaylı. Hala İngilizlerin tarihi diyor gerçek anlamda avellik burada var buram buram şeriat kokusu geliyor. Bak birader bak sayın orul orul ırmak çocuğu bana kalkıp burada Atatürk hakkında kötü bir şey daha yazarsan sana yemin olsun direk emniyette cezanı kestiririm seni bir hukukçu olarak da uyarayım
çok ağır yaptırımları olan eylemdir bence tenezzül bile etmeyin!
(Atan) demişsin senin atan değilse terketsene ülkeyi ama gitmezsiniz hem onun kurtardığı ülkede yaşa hemde çamur at ohh :) bizim gibi düşünmüyor olmanız Atatürke hakaret edip bize gelişi güzel sallamanız özgürlüğünü vermez yalnız, ve biz yamyam olsak emin ol Adolf Hitler gibi bir tarafınız da don kalmazdı
Kime ne yaptırıyorsan yaptır ister emniyete ister adliyeye. Hala kişinin fikir hürriyetine kilit vurma derdindesiniz. Hala aynı dikta kafası. Sizin gibi iki yüzlülerin demokrasi çığırtkanlığı yapması da ayrı bir olay. Ve evet şeriatciyim. Müslüman olarak Kuran hükümlerini savunuyorum. Birisi sana tecavüz edince atanın getirdiği kanunlar sayesinde biraz hapis yatıp sonra serbest kalıyor. Benim savunduğum şeraitta ise idam ediliyor. Aslında biz sizlerinde hakkınızı savunuyoruz ama din düşmanlığı gözlerinizi kör etmiş.
"sevgili atatürk düşmanları, siz onun sayesinde bu topraklarda özgürce yaşıyor ve onun getirdiği cumhuriyet sayesinde ülkeyi yönetecek kişiyi seçme hakkınızı kullanıyorsunuz. padişahlarınıza kalsa şu an hangi milletin kölesiydiniz tahmin bile edemeyiz.
atatürk'e düşmanlığınızın en temel sebebi din ve devlet işlerini birbirinden ayırması. dindarlığınız gözünüzü kör etmiş sizin. bugün din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasının ne kadar önemli olduğunun kanıtıdır ama siz bunu da göremiyorsunuz.
siz zaten atatürk'ü sevmeyin. biz onu aklınızın almayacağı kadar seviyoruz. 86 değil 186, 286, 386 yıl sonra bile bu böyle olacak."
Avukata bak ne güzel sövüyor demeden önce kalkıp ona terör örgütü mensubu dersen dua et de akşama evini basmasınlar. Sadece ana bacı küfürle kalmış olsun bu olay. Bunun dışında suç işleme ehliyetine sahip herkesin istediğine küfür edebilme yetisi vardır bunun bedeli de vardır benimde ödeyecek bedelim varsa öderim sen bence kendi derdine yan. Hala kalkıp yok ahlak eğitimi al yok ilkokula başla lavuğa bak hala ne olduğumu öğrendiğin taktirde sallıyorsan senin mabadın kaşınıyor demektir başka açıklaması yok.
Benim tesettüre karşı bir nefretim yok annemde tesettürlü ama çanak anten gibi bağlamıyor bizzat Atatürk'ün annesi gibi alttan sıkıp üste geçirerek bağlıyor ama sen illa da benim türbanlı bacım diye burada kuyruğuna basılmış öküz gibi tepinirsen insana sorarlar türbanlı bacına ne yaptılar diye.
Tabiki de kanun arkasına sığınacağım deli mi ne? Gelip ağzını burnunu kıracak kelleni kesip surdan mi atacağım temizlik olsun diye kafayı mı yedin? Adliyeye de giderim emniyete de zaten absürt bir profilin var gizli saklı takılıyorum diye çok güvenme yani. Ayrıca pranga vurma demişken Mustafa Kemal Atatürk çok yaşa diyince gençleri hapse tıkan gencecik öğrencileri ihraç eden sizsiniz biz daha hiçbir şey yapmadık ancak sizi susturuyoruz. Keşke dışarıda da böyle bir toplum içinde konuşsan bakalım kim seni susturmadan gidiyor çok meraklandım açıkçası
Dışarıda sen git karşı partiden birine koyun de bakalım sonra seni kim konuşturuyor. Sen kendinde millete istediğin gibi itham etme, hakaret etme hakkına sahip olduğunu sanıyorsun herhalde. Bu ülkede bir laf dersen bin laf işitirsin sizin o diktatörlük zamanları geride kaldı. Biliyorum hala içten içe o zamanları özlüyorsunuz ama maalesef demokrasi ülkesinde yaşıyoruz.
Rte kendisi diyordu ben çobanım diye yani aslında kabul gören bir durum bu o yüzden dedim ve demeye devam edeceğim :) koyun bir hakaret değil tatlım ama Kemalist terör örgütü bir hakaret dikkatini çekerim. Ayrıca sizin yapmış olduğunuz şeyleri bize satmanız da ayrı şov bence diktatörlük tek adamlık sizlerin işi. Eminim bulunma gibi korkun yoktur niye diğer kullanıcıların fotoğrafları vs varken senin yok mesela? Senin gizliden görüş paylaşman zaten olanaksız çünkü senin amacın kadınlarla laklak etmek özel de kaç tane kadına yazmışsın haberleri geliyor sen kadın seviyorsun Dede Salih sen kadınla konuşmayı seviyorsun :)))
Dedesalin Tayyip senin baban değil artık vazgeç bu sevdadan valla manyak olursun :) fanatiklik bir yere kadar bir adam için kaç saattir bir kadınla çan çan mahalle karısı gibi kavga ediyorsun sal beni sıktın sıcak havada hiç çekilmiyor inan. İftira niye atayım sanki benim bundan kazancım var para verilip seviye geçilmiyor sen kimsin Tarkan mısın da senin üzerinden iftira atayım djsjkwk ayrıca burada bir defa biri hakkında anket ya da soru açtım site soruyu kaldırdı kanıtlasamda olmayacak sitenin kurallarını bilmiyoruz galiba
Tayyip benim babamın oğlu değil. O gider başkası gelir. Önemli olan fikirler. İnançlar. Asıl siz bir adama saplanıp kalmışsınız. Ayrıca anket ne alaka. Sen kendin diyorsun ben kızlara yürüyormuşum kadınlarla muhabbet ediyormuşum buyur ispatla diyorum bende. Hesabımı gizliden çıkarayım istersen tek tek görüş ve soruları incele.
Saplantım Atatürk ve silah arkadaşları ise bunu Türkiye'nin yarısı destekler ve kalan kısmı ile ilgilenmiyorum ben farkında isen gündemde ki siyasetçilerin fanlığını yapmıyorum ikisi aynı şey değil :) senin hesabın beni bağlamıyor birkaç bayan arkadaştan duyum aldım diyorum ki kadınlarla konuşmayı seviyorsun sen tartışmayıda keza :) ve bunu ıspatlasam burada soru açıp silinecek sorum o yüzden neyin peşindesin
Mesaj kutum kapalı. Bu siteye karıya kıza yürümek için de girmiyorum genelde kafa dağıtmaya girerim. Ama belliki siz beni itham ettiğiniz gibi birisiniz nerden geliyorsa bu duyumlar anında şapşadanak. Kuşlar cıvıldıyor galiba. Ayrıca ss alıp bana atabilirsin engel kutumun %90'i kız benim merak ettim kime yürümüşüm.
Kafa dağıtmaya girdiğinden süpheliyim zira direk bana satastın fkdksskwk bence oturup tetikte bekliyorsun hangi karı ne yazdı diye ayrıca 28 yaşında ki bir gence göre çok konuşuyorsun 35 yaşındayım benim senin gibi kadın olduğum halde çenem yok yani. He aynen kuşlar cıvıldıyor kuşlarda ne hikmetse direk geldi cıvıldadı sanki madalya aldım kârım var da?
Kes lan güzel kardeşim sen kimsin ben özür dileyeceğim kardeşim
Ne yaptığını biliyorsun birde özür mü diletiyorsub ya
Birde işim gücüm yok seninle özele gelcem güzel taktik burası sarmadı herhalde
35 yaşında ki insanlar menopoza girmiyor koçum daha 8 senem var kalkıp beni kadınlığımdan vurmanda ayrı bir vasatlık, niye kanıtlayım ben onu anlamadım? İlla kanitlamam gerekmiyor. Aynen dışarda görseniz köpeği bahane ederek yaklaşacak tiplerin burada ağır ayar yedikten sonra kula minnet eylemem demesi komik.
Atılan çamurların izide kalmayacak… Nietzsche gerekeni söylemiş…
Sen erkeksin iyi trollüyorsun buradakileri 🤣
O kanıya nereden vardın ;)
Dur ben söyleyim dün sana ayar verince :)
dün ayar falan veremedin sen ne avukatsın ne de kadınsın reelde hiçbir vasfı olmayan bomboş birisin
Ya arkadaşım sen mal mısın acaba dsmsksk dün kalkıp soruma laf soktuğunu sanarak cevap attın sana okkalı bir cevap verdim hala etkisindesin belli ki ha diyelim ki erkeğim ve avukat değilim sanane? ya da bunu kanıtlaman gerekmez mi mesela çıkarın ne :)
Okkalı cevap mı puhaha ya sen buradaki bir kaç aptalı kandırırsın ancak ne kanıtı kıçımın kenarı
Kaşıntın varsa kendi hesabınla yazsana ben mesela senin açmış olduğun sorulara cevap atıyorum açık halde :) numaramı bile verebilirim istersen dünden beri çok uğraştın biz seninle sesli uzlaşalım sorunlar da var belli ki yardım edeyim sana aşkoo
Senin sorunların var besbelli kimsenin iplemediği birisin kadın hesabı açıp insanlara küfür ediyorsun reelde bir hiçsin
Aa çözdüm seni demek ki sanada küfür ettim kimbilir nasıl yaklaşım sergiledin :) ama ben sana çözüm yolu sunuyorum aşko korkaksan ben ne yapayım ister erkek olurum ister kadın sana giren ne yaran var belli ki kıyamam annemmm
Çamur at izi kalsın
🙏🏼💐
Katılıyorum bu söze
🙏🏼🌺
💯 güzel soru
Neden öyle dedi
Uzun bir mevzu ama gündem de şu an da kısaca değer yargıları ters yüz olmuş kişilerin bir insana hakaret etmesi o insan için şeref madalyasıdır.
Fazla takılma bunların söylediklerine
KS kullanıcıların mi yoksa genel Siyasetçilerin mi
İsmi V ile başlayan şahısın
Ben mi oluyorum o 😄 benim v ile başlıyor
M. V. 🙂
Ah anladım canım tutabiliyor arkadaşlar bazen 😄
Sen olabilir misin hiç yaa 🙂
bari buraya siyaseti sokmayın aq
Rahatsız oldu isen görmezden gelebilirsin minik kuş saçlarından tutup ekrana sokmadım ❤️😘🌺
minik kuş ne kanka LWMDŞWMSLÖXLSÖWLS saçlarımdan tutup ekrana sokmayı bırak düşünmek bile cesaret ister 🥰🥰
Yok canım estağfurullah kendimi bir bok sansam senin gibi farklı taktikler denerdim siyasi bir soru yöneltmezdim bu siteye:) ama sen terbiyesizliği seçtin bende senin dilinde sana döndüm zamanım bol hadi kavga edelim 😘
O kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?