🚫 Evett burda ikiside değil demek yasak! 🚫 🔥 Ortalığı kasıp kavuracak bir soruyla karşınızdayım. Sizce Cumhurbaşkanı adayı Ekrem mi yoksa Mansur mu olmalı? En iyi çalışan kim?📜
İkisini'de degil diye yazmak yasak yazmissin. Ama ben ikisine de oy vermem demek istiyorum yinede. İllaki birini sec dersen Mansur Yavaş'ı secerdim. Adam en azindan isine odaklaniyor ve calisiyor. Ekrem İmamoğlu gibi show pesinde degil. Cumhurbaskanligi adayligina gelince Millet ittifakı tarafindan Mansur Yavaş'in aday gösterilmesi uzak bir ihtimal. Çünkü benim sahsi düsüncem Mansur Yavaş " CHP HDP hatta biraz İP 'nin istedigi tarzda siyasi düsünceye sahip birisi degil. Buna bilimum bazi yabanci ülkeler ile pkk fetö gibi örgütleride dahil edebilirim. Dikkat ederseniz sosyal medya platformlarina tüm olumsuzluklarina rağmen Ekrem İmamoğlu cilalanıp parlatiliyor.
İkisinden biri aday olmalı ama Mansur Yavaş'ı daha önde görüyorum. Lakin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu gibi olacak görünüyor. Böyle bir şey olursa, bir çuval inciri berbat eder.
Kesinlikle Mansur Yavaş diyorum Ekrem imamoğlu'nun hareketleri davranışları bir belediye başkanına yakışmıyor mahalle kabadayısı gibi davranışları var.