AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Bu hafta "Güzelliği abartılan kadınlar" kategorisinde seni yazdım, şimdi de karşıma çıktın. Tamam tamam güzelsin :D
Merhaba sarı saçı sevdiğinizi biliyorum ama hiç başka renge dönmek istediğiniz oldu mu? İmkanınız olsa başka ne renge boyardınız saçınızı?
42 yaşında olup nasıl böyle genç kalabiliyor sunuz acun medyanın verdiği pozitif liktenmi kaynaklanıyor acaba
Işıklar sayesinde ne kadar parlak o kadar güzel gösterir ekran
Merhabalar Burcu Hanım
İleriye dönük sinema dizi yahut TV programı projeleriniz var mı? Bizlerle paylaşır mısınız?
Teşekkürler
Merhaba Burcu hanım, aramıza hoşgeldiniz!
"Yanınızda erkek arkadaşınız varken cüzdan taşımaya gerek yok" açıklamanızdan sonra, ne gibi tepkiler aldınız?
Merakla cevabınızı bekliyor olacağım :)
Sen beni takip et ama ben seni takip etmiyim. Fiyakam olsun biraz. Trip atan bir flörtüm olursa ''ben size mi kaldım bak bana kimler geliyor'' diyerek bu manzara karşısında yıkılmasını ve çatlamasını sağlamak istiyorum
Merhaba Burcu Esmersoy.
KizlarSoruyor'da bir soru soracak olsanız bu hangi soru olurdu?
Burcu hanım sitemize hoşgeldiniz..
Çocukları çok sevdiğinize Göktürk Kemerburgaz da otururken birçok kez şahit olmuştum..
Anne olmak istiyor musunuz?
Çok istiyorum. Benim için dua edin :)
Kizlarsoruyor sitesine daha once fake bir hesapla girip insanlarin dusuncelerini ogrenmeyi ya da burda troll sorularla eglendiginiz oldumu
Başrollerinde Çocuklar Duymasın Şükrü ve Hüseyinin ve sizin yer alacağı bir bilim kurgu aksiyon tarzı film teklifi gelse sıcak bakar mısınız?
O ne la ajahaha
Cok güzel bir bayansiniz yaslandiginizi hissetmek size nasil hissettiriyor?
Hoşgeldiniz burcu hanım,
Neden kendi isminizi degilde burcu ismini kullanıyorsunuz?
:))))) cooook güzel bir kadınsınız ve cokda zeki hosgeldiniz :)
özellikle kadınların size bakarken konusurken fesatlanmaları hosunuza gidiyor mu? :)
Merhaba. Sizi bir zamanlar Virgin radyo da geveze ile her sabah dinliyordum. Çok güzel diyaloglarınız vardı. Yine o günlere dönemeyiz dimi? 😊
Merhaba Burcu hanım,
Kendiniz de en sevdiğiniz ve en nefret ettiğiniz huyunuz nedir?
Parmak etlerimi yolmam en sevmediğim huyum. Her şeye rağmen gülümseyebilmem en iyi huyum bence.
Çok teşekkür ederim Burcu hanım 😀 eğer ki ünlü olmasaydınız şu an hangi mesleği yapıyor olurdunuz?
Saçlarınız için özel yaptığınız bir şey var mı, hangi ürünleri kullanıyorsunuz? 😊
Düzenli olarak saç botoksu yaptırıyorum. Ve saç boyamı hiç değiştirmiyorum.
Şimdi bir sürü soru oldu hangi birini cevaplayabilirsiniz ki?😂
Ne zaman ünlü oldunuz? Bu da benden 😃😃
ümitsizliğe düştüğünüzde kendinize söylediğiniz bir söz var mı
Kabul et, her şey olması gerektiği gibi...
Sizi futbolla , futbolu sizle daha bir sevdik. Ne zaman spor kanallarında tekrar göreceğiz sizi?
Çok istiyorum :) Çok istiyorum yaa, çok istiyorum dönmek ama çalışma saatleri çok yoğun ve zor olduğu için "yeni evli" bir kadın olarak geceleri sokağa çıkmam yasak :D :D :D
Siz mutlu olun kafi, biz futbolda sıkılmaya devam ederiz. Ömür boyu mutluluklar dilerim.
Yakın zamanda yer alacağınız bir proje/program var mı? Var ise spoiler verir misiniz? 😁
Hayat Sağlıkla Güzel adında sabah programıyla Kanal D'deyim, beklerim :) Youtube kanalım da tüm hızıyla devam edecek :)
Kendini en kötü hissettiğin anda moralini nasıl düzeltirsin ❤️
Çok zor yükseltiyorum. Bazı formüllerim var. Eğer çok mutsuzsam evden dışarı çıkmıyorum. O gün içinde depresyon ve üzüntüyü sonuna kadar yaşayıp, sonra arkasından sıcak bir duştan sonra meditasyon ve olumlama seansı sonrasında kendimi yükseltiyorum.
Eski Hayatınız’mı daha güzeldi ya da şimdiki Hayatınız’mı? Keşke ünlü olmasaydım dediğiniz anlar oldumu?
Öncelikle merhabalar. Kilonuzu nasıl koruyorsunuz? Armut tipi vücutlar için özellikle tavsiyenizi bekliyorum iyi günler:)
Merhabalar ;
Erkekleri yürüyen cüzdan olarak gördüğünüz doğru mu? Yoksa şansızlık eseri mi çıktı ağzınızdan o kelime? :)
Saygılar...
12-14 arası demiş :( saat 14:20
kaçırdık gene yav :D
Yarın yarın açıklamayı düzgün oku
@_ASSETATO_ 4 ekim demiş ya la :D iyi bir ihtimal görür umarım sorumu eyv hocam :D
Ünlülerin sık sık evlenip-boşanmaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce gündemde kalmak için mi yapıyorlar?
Meraba burcu seni çok seviyorum maşallah on parmağında on marifet hem bukadar güzel olmayı nasıl becerebiliyorsun maşallah sana seni gerçekten çok seviyorumm
NTV Sporda iken, kendi anlatımınla, makyajsızdın. Hatta yayına girerken saçını toplardın. O halinle ünlendin, sevildin. Bu sevgiden sıkıldın mı ki, 5 mikron makyajla o güzelliği kapatıyorsun.
Ünlü olduktan sonra ailenize bakış açınız nasıl oldu? Onları red ettiniz mi? Yoksa vefalı davranarak onlara sahip çıkıyor musunuz?
Burcu Hanım İlahmısınız Silahmı? , Allah Bizden Alıp Size Vermiş Nazar Değmesin. tüh 41 milyon kere mşllh :D
Kizlarsoruyor ailesine hoşgeldiniz
Aklınızda tekrar spor haberleri sunmak var mı? Yoksa kariyerinize oyunculuk yaparak mı devam etmek istersiniz?
sidmi gervekten burcu esmersoy ks ye uye mi. valla anlamadim ha.😂🤔
@Uykucununşirinesi Detayda belirtilen saatler arasında konuğumuz olacak. :)
Dönmek istiyorum spor sunuculuğuna, oyunculuk yapmayı da düşünmüyorum.
yanıtınız için çok teşekkürler
Ya nerde yanıt veriyo, ben göremedim?
@Edameda06 bazı soruların altında yorumları var
Edacim banada yanıt vermiş 🤪
Bana vermemiş hıhhh
@Edameda06 gerek duymamis sana dimekki😂
Sana duymuş mu
@Edameda06 yaw ben ilk defa bir ünlünün ks de oldugunu gördüm. hâlâ daha inanmiyorum bu kadinin bu sitede olduguna.
😂 Ben de inanmadım, bence o değil, onun yerine cevaplayan birisi gibi geliyor bana. Fake burcu 😂😂
@Edameda06 hıı kesin fake. 😒
Önceden sizi severdim ama erkekleri birer "yürüyen cüzdan" olarak gördüğünüzü ima eden sözler söylemiştiniz. O konuşmalarınızdan sonra sizi hiç sevmemeye başladım. Neden erkeklere bu gözle bakıyorsunuz?
Harika bir enerjiniz var. Hoş geldiniz. Sürekli yüzünüz gülüyor. Hayat enerjinizi neye borçlusunuz?
Her kötü olayın içinde bile olumlu bir ders olduğunu düşünüyorum. Hayat okulu denen çok zor ve çok yorucu bir okulda okuuğumuz düşünülürse, hayatı kendimiz için daha fazla zorlaştırmanın hiç bir faydası olmadığını görmüş biri olarak, pozitif yaşayarak pozitif şeyleri üstüme çekmeyi istiyorum.
Maslakta okurken ntvsporda yayın çıkışı sizi görmüştüm seslenmıstim hiç oralı olmadıniz unutmadım😐
yazdım bunu kenara burcu hanım
Hoş geldiniz Burcu hanım. Evliliğiniz sitemizde bayağı bir konuşuldu. :) Peki Evlilik hayatı size neler kattı?
İlk önce welcome to hell (KS) 😅
sonrada Yahu insan hiçmi yaşlanmaz 😅genç kalmanın sırrlarını bizlerle paylaşır mısın?
Allah güzel kadın gördüm yapışayım. Kızlara, hoşlandığı erkeği tavlama konusunda verebileceğiniz en önemli tavsiyeniz nedir?
Sorum şu, Türkiye'nin en güzel kadınlarından birisiniz. Kadınlara vereceğiniz güzellik tavsiyesi var mı?
Sitemize hoş geldiniz. Sizi çok beğeniyorum iyi ki geldiniz :) İlişkileriniz hep konuşuldu, magazinel bir kişilik olmak sizi rahatsız ediyor mu?
Dünya küçümen burcucuğum.
Karşılaşırız demiştim değil mi?
neyse kim olduğum önemli değil bana 1 ile 49 arası 6 numara söyler misin canım?
Eğer tutarsa aramızda maddi olarak cokta bir fark kalmayacak ama kusura bakma seninle evlenemem.
Mesaj kutunu kapattın mı, bak burası bildiğin gibi değil 😂
Merhaba Ekranların Sempatik ve güzel sunucusu :)
Spor spikerliğini niye bıraktınız
#emre00
merhaba sizi çok beğeniyorum, formunuzu nasıl koruyorsunuz çok dinamik ve enerjiksiniz...
ne alaka ya. simdi burcu esmersoyda mi ks ye üye oldu. anlamadim ben😂🤔
Merhaba Burcu hanım. Tekrar spor haberleri sunmayı düşünür müydünüz? Yani teklif gelse kabul eder misiniz?
Özledik 🙂
40’lı yaşların başında olup, 30’lu yaşların başında gibi görünüyor olmak nasıl bir duygu?
Makyajın eseri 😂
bir evlenemedin gitti be burju , sen bendende talihsiz çıktın 😀
Nasıl fit ve genç kalabiliyorsunuz? Bunu neye veya nelere borçlusunuz? Merak konusu... Seviliyorsunuz <3
Buradaki kızlar ölmüş kızların fotolariyla nasılım diye soruyor. Siz ölseniz ve sizin resimleriyle nasılım sorsalar tepkiniz ne olurdu?
Burcu hanim soruları cevaplayacam demişsiniz ama kimsede cevap goremiyorum
Röportaj yarın olacak. Detayda ayrıntılar yazıyor. :)
ne zaman evlenip çocuk yapmayı düşünüyor kızı olursa oğluma isteyecez inşallah
Evlendi zaten
@Aylinsssss aha ben nasıl kaçırdım ya hiç takip etmemişim demekki iyi iyi inşallah kızı olursa oğluma alacam
😂😂
Merhaba hoşgeldiniz 😊 Çerkes olduğunuzu duymuştum acaba doğru mu?
Burcu hanım öncelikle merhaba.
Benim merak ettiğim şey şu, Youtube camiasına el attığınızı biliyoruz. Peki bunun sebebi ne? Niçin TV dünyasından bir anda dijital dünyaya adım attınız?
Selam hoşgeldiniz.
Yeni evlendiniz. Sizce evlilik mi yoksa bekarlık mı daha güzel?
Tabii ki evlilik dahah güzel :)
Neymar sizi instagramdan takip ediyo acaba DM den yürüyo mu size? 😊😊
Ben takip etmediğim kişilerin mesajlarını görmediğim için haberim yok :))))
Teşekkürler burcu abla ekranlara dönmeni dört gözle bekliyorum :) ❤
Sizi iki kez Biri İstanbul Diğeri Alaçatı olmak üzere yakından gördüm. Tek şey söyledim kendime. Bu kadın insansa ben kesin başka bir yaratığım. Harikasınız hoşgeldiniz KS ailesine
Tekrar spor spikerliğine dönmeyi düşündünüz mü? Bıraktığınız için hiç pişmanlık yaşadın mı?
Kıpır kıpır bir insan hayat dolu sempatik seviyoruz seni 👍
katılıyorum
@halilim5201 teşekkür ederim iyi geceler🌙
Burda takılıp KS de soru sorup, cevaplayacak mısın?
Merhaba hayatınızdaki olumsuzluklarla başa çıkma sırlarınızı paylaşır mısınız?
Sennn çok güzelsin ve yaşına göre muhteşemsinnnnnnnnn🥰🥰🖤🖤🖤 nasıl beceriyorsun 💐💐💐yeni programın hayırlı olsun çok güzel ve doğalsınnn💕