Merhaba KScanlar, #BurcuEsmersoy ile röportaja başladık. Sizleri de bekliyoruz! KizlarSoruyor (@kizlarsoruyor)'in paylaştığı bir gönderi ()
Merhaba KScanlar,

Şimdiden bana sorularınızı göndermeye başlayabilirsiniz, etkinlik gününde görüşmek üzere!
Merhaba KScanlar, #BurcuEsmersoy ile röportaja başladık. Sizleri de bekliyoruz! KizlarSoruyor (@kizlarsoruyor)'in paylaştığı bir gönderi ()

Hoş geldin Sinyorina😊😊
Burcu hanım ilk evliliğiniz bir italyan erkekle idi. Şuanda da bir Türk erkeği ile evlisiniz ve bu erkek için birbirimizi bulmak için evrilmişiz diyosunuz. Metin HARA ile zirveye çıkan Türk erkekleri artık kabul gören bir ırk haline mi geldi? Türk erkekleri diğer yabancı erkekleri karşılaştırır mısınız?
Erkeklerin sizi bu kadar beğenmesinin spora olan ilginizle bir bağı var mi?
Son olarak yazdigim kelimelere tek kelimelik cevaplar verir misiniz?
Kadın...
Erkek...
Aşk...
Para...
Eğitim...
Dil...
Güzellik...
Futbol...
Galatasaray...
Aile...
Kadina şiddet...
Doğa...
Hayvan sevgisi...
Seyahat...
Cinsellik...
Siyaset...
Hükümet...
Sinema...
Tiyatro...
Müze...
Cüzdan😊...
Spora ilgimle kesinlikle ilgisi var bence.
Türk erkeği ve yabancı erkek arasında benim karşılaştırma yapmam çok doğru olmaz. Ama Türk kadınını taşımak ve mutlu etmek için Türk tipibir erkek olmak gerekriği aşikar :)
Kadınlar 40 yaşında şarap misali olur buna siz güzel, canlı bir örneksiniz :)
Burcu Esmersoy =?
Bilinmeyen ya da medya da bize aksetmeyen yönümüz ne merak ettim
Çok teşekkür ediyorum. Hiç gizlim saklım yok ama düşünüyorum... Her şeyim biliniyor... Çok iyi çamaşır yıkarım :) Temizlik konusunda efsaneyim, ev temizliği konusunda kimse elime su dökemez :)))) Ve sabahları hapşırırım mesela... Evet bunu kimse bilmez sanıyorum :))))
Temizlik iyidir, temiz evde ferahlık vardır
Artık güne hapşırık ile başladığını biz de biliyoruz
Teşekkürler siteye güzellik kattın :)))
Teşekkürler 💐😊💐
Merhaba.
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, Burcu hanım.
Size sorum şu:
Bu zamana kadar yaşamış olduğunuz aşk ilişkilerde sizin veya karşı tarafın en çok yaptığı hatalar nelerdi? Buradan kızlara ve erkeklere ilişkilerinde nelere dikkat edip, neleri yapmamaları gerektiğini söylersiniz?
Saygısızlık! Ben de yapmışımdır, bana da yapılmıştır ama en büyük sıkıntının bu olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim, sevgiyle kalın. 😇
Merhaba Burcu hanım
Bülent Ersoy , Banu Alkan ve Safiye Soymanla birlikte bir proramda yer almıştınız. En anlaşması zor içlerinden sizce hangisiydi merak işte 😀😀
Sevgi sıralamasında Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, böyle diyeyim :)
Cevap
232Cevap
Merhaba Bucu Hn. Efendi
1. Bir kadın, kadınlığını en doğru şekilde nasıl temsil etmeli?
2. 2018 yılındayken hala bu ülkede kadına taciz, yakma, tecavüz, fiziksel ve ruhsal işkence günübirlik haberler olmuşken, Sizin eğitimli ve bilinçli bir kadın olarak insanlara nasıl bir yol göstermeye öneriyorsunuz?
(Lütfen bu konuda Hül-Afş veya Ayş-Arm gibi gereksizlerin sözlerini yer vermeyiniz)
(Pelin batu gibi eğerli bir Hn. Efendiye misal vermek çok mantıklı olurdu bence)
3. Sizce bu toplumda ki bütün erkekler, ya sapık ya da odun olmaya mı hak ediyorlar?
4. Sizce bu toplumda ki bütün kadınlar masum mudur?
ve yaşadıkları korkunç olaylardan hep suçsuz muydular?
5. Sizce hala bir yanda uzayın derinliklerini keşfetmek rutin bir işlem olmuşken,
Neden hala bu toplumda kadın ikinci cinse muamelesi görüyor?
6. Sizce büyük önder Mustafa Kemal Atatürk bugün yine aramızda olsaydı eğer,
Neler yapardı ve neler için üzülürdü?
7. Bu çiçekler benden size gelsin efendim, Hakkınızdır Hn. Efendi
Saygılarımla.
O değil de saçma olan ünlü olsa ne olur ünlü olmasa ne olur. Etten kemikten insan herkes. Yorumlara öyle bir göz attım ünlü olmayan kızlara sorarak bile cevap alabilirsiniz. Onu da geçtim kaç numara ayakkabı giyiyorsa giyiyor ne yapacaksınız :D 40 giysin 45 giysin bu mu kafaya takılan şey. Soru soracaksanız sunuculuk yapıyordu diye biliyorum hayal meyal kaç yıl öncesi o da spor programlarında denk geliyordu sunuculukla vs. yaptığı meslekle alakalı soru sorun bari daha mantıklı olur.
Gözünüz de büyütmeyin kısacası. Bende ara sıra İstanbul'a giderken bazı dizi oyuncularına denk geldim ama normal bir insanmış gibi geçtim gittim dönüp filan da bakmadım. Öyle bir tavır takınıyorsunuz ki ne bilim sanki esir düşmüş köle olmaya mahkum edilmiş insanları toplayıp Roma imparatorluğuna ayak tutan Spartacus'a veya Kanuni'ye filan soru soruyorsunuz sanacak.
Çok haklısın
Hiç şaşırmadım bu siteye ünlülerin akın edeceğini yıllar önce tahmin etmiştim mdem ünlülerden birini yakaladım çok merak ettiğim sorulardan birini soracağım yılmaz güneyi tanıyor olmalısınız yılmaz güneyin bir sözüyle başlıyayım ne para ne şöhret bunların hiçbiri halka hizmet etmek kadar onurlu değildir peki şimdiki çoğu ünlü neden halka hizmet etmez ezilenlerin sesi olmaz yılmaz güney gibi
Ünlü olupta halkın sesi olan çok az kişi tanıdım onlardan biri yılmaz güney sizlerde böyle cümleler hiç duyamıyoruz neden
https://youtu.be/lX1GTyioGuA
Bu gibi sözleri şimdiki çoğu ünlüden duyamıyorum halkın sorunlarını dile getirilmiyor halkın sorunlarını dile getirirken bir kaç cezaevine girdi yine vazgeçmedi içerdeykende halkın sorunlarını anlatan filmler çektiriyordu
https://i.hizliresim.com/DDpXm1.png
Yılmaz güney barış atay ahmet kaya kazım koyuncu halkın sesi oldular peki ya diğerleri
https://youtu.be/r3_nX-i-_mQ
Ünlüler genelde başarılı olduğu sektörde kalıcılığı sağlayamıyor. Farklı sektörlerde de fazla tutunamiyor. Üstelik kötü eleştiriye bile maruz kalabiliyor. Neden farklı sektör ihtiyacı duyarlar. Mesela ben sizi futbol yorumcusu olarak bilirim. Bu sektörde daha basarilisiniz. Artı olarak gündemden uzaklasanlar ya kavgaları ile ortaya çıkıyor ya da beceremediği işlerin peşine düşer. Bunların sebepleri nelerdir? Artık Türk dizi sektörü eski başarısını sağlayamıyor. Bunun sebebi yapmacilik mı? Dogalliktan çok uzaklar.
Size aşık bir nesil yetişti, bu konu hakkında ne söylemek istersiniz? 😅 Bir de uygun bir zamanınızda size bir kahve sözüm olabilir mi acaba, hep sizinle tanışmayı istemişimdir 😇
Uykudan Önceki saatleri spor programı sunmakla çok uzun süre domine etmeme bağlıyorum bu durumu :) Bu güzel iltifat için çok teşekkür ederim. Bu beni bir ay götürür :) Kahve teklifine gelince eşim kahve içmiyor ama bir içkiye bekleriz :)))))
Merhaba burcu hanım
Gerçek isminiz olan "Kezban" ismini niye Burcu'ya çevirdiniz?
Teşekkürler.
:))))
Jxjdjsj
@Thauma ciddi misin?
Ben hüsamettin diye biliyordum ama 😂
Çok iyiydi sjsjjs
Şu @safihayat kardesimi alabilirmiyiz disariya burada ince şakalar yapiliyoda arkadaşın kapasitesi yetmiyor malum
yılın fail'i olur bu :D
Kadın cidden gelecekmiş kezban sizsiniz derse bize :)))))) ahaha büyük gülerim
@BenimAdımVenüs 1 disslike ismi Kamile olan kız, 4 disslike ismi Kamil olan erkekler 😂😀😂
Ahaha haykirdim woman :)))
Burası yorumlar güvendesiniz aaa yanlış oldu sanırım muhabbeti kaçırdım sjjcjsjdj
@thauma sorunun cevabını buldum.
http://i.hizliresim.com/PDmBVN.png
Kamile bayaaaaa uzun hakli
Ahaha
Burcuesmersoy Suyabatmaz
Boğaz’da büyümüş. 1966’dan itibaren Anadolu Hisarı’ndaki evinde denizle iç içe bir hayatı olmuş. 8 yaşındayken 1,5 beygirlik Johnson bir motor, bir tane de tahta sandalı varmış. Bütün günü onun üstünde vakit geçirirmiş. internetten araştırınca tekne istediğine karar vermiş. Arkası geniş ve açık kullanımı kolay yelkenli tekne almış. Tekne bugüne kadar üç, dört yarışa katılmış ve başarılı da olmuş. Teknenin ismine de papili demişler. Sonra 30 saat denizde mahsur kalmışlar.
Tabi bu soruyu cevaplamaz @thauma direk kezo dedi hatuna😄
Nerden sağlama yorum yaptim ben buraya sürekli bildirim geliyor bir susun ya d
Burdan bildirim almamak için ne yapmalıyım bilen yazabilir mi acaba
Edameda06 fidye ister gibi konuştun ya jsjfjsj yazdigima pişman oldum zaten :) :)
Öncelikle hoş geldiniz.
Sizi Günelin klibiyle tanıdım. Siyah saçlar, güzel bakışlar ve ortaya çıkan sempatik bir kadın.
Sonrasında spor programlarında aranan bir yüzdün. Kadın bakışı ile farklı bir hava yarattın.
Yok böyle dans ile tüm ülke çapında adından söz ettirdin. Öyle bir hal almıştın ki tek kelime ile olağanüstüydün. Her halin ile tek kaybetmediğin yüzündeki o tatlı ifadedir.
Size sormak istediğim ise geçmişten bu güne geldiğiniz yolda aklınızda kalanlqr nedir?
Hosgeldiniz Burcu hanim. Ilk sorum Mankenlik ya da tv piyasasinda tepki cekmekten korkmuyorsaniz bu soruyu cevaplarmisiniz.. Estetikli güzellerin guzellik yarismasina katilmasi hakkinda sizin görüsünüz nedir? Katilmalilarmi katilmamalilarmi? İkinciside Bu yasa kadar yasadiklarinizi düşününce kendinizi Ruhen kisisel olarak'şu anki yasinizdan daha gencmi hissediyorsunuz yoksa daha olgunmu Tesekkurler.. Son 8 dk kala sordum oh be 👍👍 cevap gelirmi oda mechul 😎
4 Ekim Persembe yaziyormuş bende neden kimseye cevap verilmemis diye düsunuyorum 😁
Bir kere bu konuda çok netim, çekinmiyorum da cevaplamaktan, güzellik yarışmasına katılan genç kızların birinci olarak kendilerini geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum. İkinci olarak da varolan güzelliklerini daha da ön plana çıkarabilecek çeşitli yöntemlere başvurabileceklerini düşünüyorum. Ancak bunlar spor yapmak, sağlıklı beslenmek dışında bir şey değil. Estetik yaptırmış bir genç kızın kazandığı yarışmada, yüzünde ve ya vücudunda estetik olmayan bir kızın haksızlığa uğradığını düşünüyorum.
Daha genç hissediyorum. Kendimi daha iyi tanıdığım için, kendimi daha iyi hissettirme yöntemlerini daha ızlı geliştirebiliyorum O yüzden daha mutlu, daha enerjiğim ama asla olgun değilim :)
Tesekkür ederim güzel cevaplariniz icin Burcu Hanim 🤗.. Size esinizle ömür boyu mutluluklar ve inşallah kisa zamanda bir veya bir kac evlat sahibide olursunuz 👪 İyi gunler
Bir soru daha sorayim mümkünse.. Sanat ve magazin dünyasinda evlenen kisi sayisi az ve Evlenenlerinde evlilikleri uzun süren cift sayisi cok az.. Bazilarida bir süre sonra bosaniyorlar zaten. Sizce sanat ya da magazin dünyasi evliliklerini sürdürmekte diger insanlara göre dahami az emek harciyorlar? Ayrilma konusunda dahami rahat davraniyorlar? Tskler 👍
Genç gösterme sebebinizi ve yaptırdığınız işlemleri neden saklıyorsunuz?
Sadece klasik cilt bakımı yaptırdığınızı söylüyorsunuz başka hiçbir işlem yok botoks bile yok diyorsunuz.
Ama radyofrekans ve kök hücre yaptırdığınız bir gerçek. Başka işlemler de vardır kesin.
Neden saklıyorsunuz? İnsanlar gerçek sanıp kendisiyle kıyaslayıp mutsuz oluyorlar.
inanmıyorum hoşgeldin ya :D
çağlanın kanalında görmüştüm çok yakıştırmıştım arkadaşlığınızı. sitemize tekrar tekrar hoşgeldin
sorum ; çağlayı gerçekten seviyor musun rol icabı mı çok sıcak kanlıydınız :D çağlayı da getirtcem inş. birgün aramıza bakalım inş. gelir .
bence davet et sen benden daha yakınsındır. ben dsadece abonesiyim :D teşekkürler
Hoş geldiniz. Ünlülerin hayatlarını magazin malzemesi yapmak yerine , yaptıkları işin mutfağında bulunup bir şeyler üretmesi doğru olmaz mı? Bir insanın fikirleri mi kimliği olmalı yoksa fiziksel görüntüsü , yediği, içtiği giydiği mi? Son olarak ülkemizde kadınlara olan bakış açısını değerlendirebilir misiniz?
İzleyenlerine zehirden başka bir şey vermeyen Tv'lerde boy göstermenin, bir mitolojik varsayıma göre, ahmak bir dev'e hizmet etmekten geçtiğinden söz ediliyor.
Bu konudaki bilgi ve deneyimleriniz bu söylemi ne derece yalanlayacak ya da doğrulayacak, sormak ve öğrenmek isterim.
Öncelikle bu güzel etkinlik için ks ekibine, katıldığınız için teşekkürlerimi size iletiyorum.
Hemen hemen herkesin beğendiği bir insansınız. Bunu nasıl sağladığınızı çok merak ediyorum. Zeki bir insan olduğunuzu da biliyorum. Ama bu çoğu kişi tarafından karakter ve dış görüntü olarak beğenilme olayının sırrını çok merak ediyorum açıkçası.
Hosgeldiniz. Spor programi olmasa sizi bu kadar sevmezlerdi biliyor musunuz? Manken cok siradan olurdu. bir kadinin futbolla icli disli olmasi onu 1 adim önde kiliyor zaten. Size sormak istedigim 42 yasindasiniz ve masallahiniz var. Sorun bizde mi sizde mi 😂
Hoş geldiniz burcu hanım
Başınıza gelen ve kötü olduğunu düşündüğünüz bir olayın olumlu sonuçlandığı oldu mu?
Sizi daha güçlü bir insan yapan son deneyiminiz neydi?
Danilo zanna ile "Ara beni" programınız devam ediyor mu?
Ve son sorum,
Kamile Esmersoy'ken isminizi neden burcu olarak değiştirdiniz?
Bence size kamile yakışır gerçek isminizi öğrendiğimden beri sizi Kamile Esmersoy olarak adlandırırım yanlış anlamayın Kamile güzel isimdir annemin adı 😀
Burcu gelmiş hoşgelmiş :) Merhabalar öncelikle bu platformda olmanızda dolayı mutluluk duyuyorum. Miss Int. ‘da Dostluk Güzeli seçildikten sonra neden mankenliğe devam etmek yerine spor departmanına entegre oldunuz? Tabiki yurtdışında spor yöneticiliği eğitimi aldığınızı da biliyorum ancak neden podyumdan uzak kaldınız?
Bu soruyu Spor Fenomeni olarak sorma durumundayım. Teşekkürler. :))
Merhaba
Sitede sorulan sorular arasında En sevdiğiniz ünlü, kiminle yemek yemek istersiniz, en güzel sunucu kimdir başlıklarında adınıza çok rastladım ve şahsende bende çok dile getirdim.
Evlilik hayatınızda mutluluklar diler mesleğinizi hep güler yüzle icra etmenizi ümit ederim
Soruya gelince bir komedi yayınınızda cok iyi rol kestiniz bunun devamı gelebilirmi dizi ve sinema sizin için hangi sıralamada
Burcu naber hoşgeldin🙂
Elin oğlu programında sizi hayranlıkla izliyordum.
Bence eskiden Acun'un yaptığı gibi gezi seyahat programı yapmalısınız. Sizi güzel ptodüksiyonlarda görmek istiyoruz.
Hani her ünlünün insanların belleğinde oluşturduğu bir imaj vardır ya. Burcu Esmersoy denildiğinde aklıma ilk seyahat gezi geliyor. Dünyanın güzel lokasyonlarını tanıtıp anlatıcak bir program da seni görmek istiyorum.
Sevgiyle kal 😊 seni seviyoruz
Birincisi çok güzelsin. İkincisi burnunu küçültmek için mandal taktığını vs duydum, onun burun kemiğine bir etkisi oldu mu? Yoksa sadece burnunun ucuna mı yaradı? Eğer olduysa ben de denemek istiyorum ✩
Sadece burnumun ucuna taktım zaten, burun kemiğine bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Ama interneti araştırırsan benim bu açıklamamdan sonra bir doktorumuz böyle bir alet geliştirip, patentini almış :) Gelişme çağındayken yapılır sanıyorum, yetişkinlerde işe yarayacağını sanmıyorum.
Güzel hatun burcu hanım ünlü olmak ve ünlü olmamak arasındaki fark nedir? Ünlü olmayan arkadaşlarınız var mı onlarla kahve icmeye veya gezmeye veya aşk yaşamaya veya flört etmeye bakış açınız nedir? Maddi durumu iyi olmayan insanlar hakkındaki düsünceleriniz nelerdir?
Sayın Burcu Esmersoy neden bir kahve, çay içmiyoruz? Hayranlarınız ile arada da olsa böyle birşey yapabilirsiniz. Bunu da benimle yaparak başlayabilirsiniz.
Bizim burda ki mekana sizi davet etmek istiyorum...
kırmazsınız diye tahmin ediyorum.
Ben #ÜnlülereSordum ünlü olan Burcu Esmersoy da
#ÜnlülerCevaplıyor ile cevaplar :)
Hoşgeldiniz burcu hanım öncelikle çok güzelsin genel olarak sormak istediğim soru hemcinsleriniz ile alakalı aslında sözde teoride adam gibi adam olsun yeter bir ömür onunla olur dersiniz fakat pratikte hiç olmuyor bu bu nasıl bir çelişkidir sizce
#Hükümdar
Burcu hanım önerdiğiniz makyaj malzemelerini kullanmaya başladım cok memnunum buyrun before after nasil değişimim
Bian idoya benzettim..
Ehehehehe :D bıkmadan defarlaca dinlemiştim..
Gunes kremi kullanmaktan nefret ediyorum cunku butun yuzumde sivilce cikiyor bugune kadar ben diyim 10 siz diyin 15 ten fazla denedim hem yuksek fiyatli hemde uygun fiyatli sizin onerebileceginiz bir sey varmi? Bide ben kat kat herseyi uygulamayi sevmiyorum 1 nemlendiri 2 gunes kremi 3 primer 4 kenkli nemlendirici sonra yuzume yapisiyor ve pul pul dokuluyor ne yapmaliyim?
Merhaba Burcu Hanım.
Hayatınızda hiç pişman oldunuz mu?
Kaybettiğiniz ama özlediğin insanlar var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
Kendinize iyi bakın.
Sizi emanetleri kaybolmayan Allah'a emanet ediyorum.😍🙏
Güzellik yarışmasına katıldığım için pişmanım mesela. Şimdiki aklım olsa katılmazdım kesin. Babaannem ve dedemi annem ve babam yerine beni büyüttükleri için çok özlüyorum.
Teşekkür ederim cevapınız için.
Kalbiniz gibi hayatınız.
Gülümsemek eksik olmasın yüzünüzden.
Kendinize iyi bakın.
Sizi emanetleri kaybolmayan Allah'a emanet ediyorum.😍🙏
İbrahim Tatlıses yönetmenliğinde çekilen Didem klibinde Esmersoy'dun, oldun Sarışınsoy.
Ne vakit kızıla çalıp, yerli Michael Jackson olacağını bizatihi tarafından öğrenmek isteriz..
Ay en sevdiğim bağyan gelmiş. Bayılıyorum size valla hoş geldiniz. Şimdiye dek birçok projede yer aldınız peki bu güne kadar çalıştığınız kişilerden sizi en çok zorlayan ünlü kimdi?
Hi. kimse diyeyim, herkes birbirinden tatlı bence :)))) Ayrıca şunu söylemeliyim ki Bülent Ersoyu kast eden varsa yanılıyor. İşine son derece saygısı olan, son derece disiplinli bir hanımdır kendisi.
Merhaba hoş geldiniz. Tarzınıza ve duruşunuza bayılıyorum. Soruma gelecek olursa genellikle hep sizi şık görüyoruz. Bir davete katılmak için hazırlanmanız kaç saat sürüyor? En çok zaman neye harcanıyor?
Merhaba burcu hanım,
Fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunuz biliniyor. Bir kadın olarak Galatasaray'a ilginiz nasıl ve ne zaman başladı? Teşekkür ederim.
Hoş geldiniz Burcu hanım😊 nasılsınız
Günlük kullandığınız maske var mı nedir?
Evde maske yapmak gibi bir yeteneğim yok ama bazı markaların maskelerini kullanıyorum. Dr Jard SKII, One Note ve Glam Glog maskelerini dönüşümlü olarak haftada bir kez muhakkak kullanıyorum.
Teşekkür ederim sizi seviyorum 😙
Sokakda görse foto çekilmek için her türlü Şirineliği yapacak kezbaniuslar burda kadınla olmayan akılları sıra dalga geçiyor. Kendileri konu bile yapmayan Rus kızlarına bile çıldırıyor bunlar buna şaşırmadım doğrusu
Bu sefil fakir babasının borcunu ödeyen genç yaşında hayatından bezmiş canından bezmiş pislik bir ailesi olmasına rağmen 5 tavşanı için hayata tutunan kardeşine gönlünden kopan birşeyler verebilirmisin?
Açıkçası sosyal medyada insanlara verdiğiniz cevaplar ve devamında hayatınıza baktığımda hem merak edebileceğim bir şey yok hem de soru sorsam karşılığında doyurucu olarak addedebileceğim bir cevap yok. O açıdan sorum yok sanırım size :)
Merhaba
Superman ve Supergirl karakterlerini gerçekten seviyor musunuz? Film ve dizilerini takip ediyor musunuz? Benim en çok sevdiğim karakterler olduğu için dikkatimi çekti kapak fotonuz.
İyi günler
Nasıl bu kadar zayıf olabiliyorsunuz, kadidiniz çıkacak. Ayrıca da önerim, sarışın olduğunuz için cart tonlarda ruj veya far kullanmasanız çok daha şık olursunuz. Mat tonlar sarışınlara daha çok yakışır.
Öncelikle merhabalar, Burcu hanım. Aaaa gözlerim, Gözlerimi kamaştıran sen misin yoksa güneş mi? Senin annen şekerci mi? Yoksa başka türlü bu şeker yapılamazdı... ( Çok ama çok klişe kaçtı) farkındayım. Nasılsınız iyisinizdir umarım. .:)
Merhabalar Burcu Hanım, 2010 yılında, Ayşe Arman ile yaptığınız bir röportajda "Scarlett Johannson'a güzel diyen bana demesin" şeklinde bir açıklamada bulundunuz. Böyle kıskançlıkvari bir fikre nasıl vardınız? Peki hâlâ aynı fikri savunuyor musunuz?
Duruşunuza hayranım Burcu hanım. Sizi burada gördüğüme çok sevindim. ''Yanınızda erkek varsa cüzdan taşımaya gerek yok'' söyleminden sonra gelen yorumları nasıl değerlendiriyorsunuz? Bayağı bir olay yaratmıştı.
Uvv siteye bomba gelmiş. :) Harikasınız Burcu hanım hoş geldiniz. Günümüz ünlülerinin eskiye nazaran daha doğal tavırlar içinde olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Çünkü artık öbürü yemiyor.. Öbür model artık kabul görmüyor. Sosyal medya sayesinde aradaki mesafeler kapanığı için yakından sahteler daha çok belli oluyor, daha kolay ortaya çıkıyor.
Ay ne hoş bayansınız siz öyle ya. Bayılıyorum size ve takdir ediyorum. Soruma gelecek olursak; Youtube'a video çekmekle televizyonda seyirci karşısına geçmenin farkları sizce nedir?
Şöyle bir şey, televizyonculuk eskiden çok daha zevkli ve güzeldi, artık çok değişti. Tvde yapmak istediğimiz şeyleri istediğimiz kalitede yapamadığımız için youtube bizim için bir kaçış noktası oldu bence.
Merhabalar :)
Gerçekten hak ettiğiniz yerde misiniz?
Gerçekten güzel olduğunuzu düşünüyormusunuz? Şahsen bana göre sıradansın7z. Sizi bu kadar özel yapan ne?
Dünya Güzellerim programında sakin, suskun ve hep ortamı yatıştırmaya çalıştınız ama bunu diğer ünlüler görmedi ve gittikçe daha inatçıllaştılar siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yani insanlara söz geçiremeyişinin sizleri derinden sarsıyor mu?
eğer spor spikeri olarak değil de manken - oyuncu vb. olarak tanınsaydınız güzelliğiniz bu kadar konuşulur muydu sizce?
sizce magazin ve basının güzellik algısı içinde bulunduğu camiaya göre bir kıyasla mi yoksa belli başlı kriterler var mı?
Vay Burcu çok beğeniyorum seni.
Size göre geleceği en parlak erkek ve kadın oyuncu kim? Son dönemlerde çok fazla yeni oyuncu var, gözünüze çarpan hangisi?
Altın Koza'da "Çağla Zecdirci'nin yönettiği "Sibel" filmiyle ödül alan Damla Sönmez'i çok yetenekli bulduğumu söylemeliyim. İdil Sivritepe çok iyi oyuncu bence. Erkek de yine ödüllü oyunculardan Caner Şahin'i beğendim.
İste erkeklerin hasta oldugu kadin😁kocam size hayran da ben gıcık oluyorum o yuzden😂
Gerçek isminiz Kamile neden Burcu'yu kullanıyorsunuz?
Çok tehlikelisin
Şu kelimeyi söyleyip durmayın kendimi mafya sanıyorum 😏
Herkes mi diyo kızım bunu
Bura da rahat 100 kişiden duydum bunu
Vay arkadaş vazgeçtim o zaman okey
Gerçek isim biraz saçma oldu :D Kamile göbek adım, ben de herkes gibi kendi orta adımı kullanıyorum. Nüfus cüzdanımda Kamile Burcu Esmersoy Suyabatmaz :) En kısası Burcu olduğundan onu kullanıyorum.
Hosgeldiniz 😇
Size bakılmasından neden hoşlanmıyorsunuz?
hem çirkin olup hem güzel olmayı nasıl başarıyorsunuz? bir bakıyorum çirkin bir bakıyorum aman allahım bu ne güzellik bir daha bakıyorum yok yaw diyorum tekrar baktığımda oha diyorum pisikolojim mi bozuk yoksa sizde mi sıkıntı var? 🤔
Öncelikle hoş geldiniz.1. sorum gerçekten çağla şikel vari at gibi kadınlardan hoşlanıyor musunuz? 2. sorum , spor programı sunmayı tamamen bıraktınız yoksa ara mı verdiniz? 3. sorum ise günelin didem klibini nostalji olması açısından , ara sıra izler misiniz?
Toplumdan yani halktan biriyle çıkmak istesen kriterlerin neler olurdu burcu abla :) Abla diyerek olmayan şansımı kaybetmis olabilirim ama olsundu sen kalbimizin sultanısın :)))
Merhaba burcu hanim bu meslek'i yapmiyor olsaydiniz hangi meslek dalini secerdiniz? Bir de mutsuz anlarinizda veya kotu hissettiginiz zamanlarda kendinizi nasil motive ediyorsunuz?
Burcu. Niye oyunculuk yapmıyorsun ekranlarda çok iyi göründüğünü düşünüyorum. Güzel bir yaz dizisinde iyi iş kadını abla rolü tam şenlik bence. Hoşgeldin aramıza bu arada.
Merhaba Burcu Hanım,
Hoş geldiniz. Sorum şu; yaşadıklarınız şu ana dek size neler öğretti, hayat felsefeniz nedir?
Hayatta herkes tek başına, herkes kendinden sorumlu. Bence kendinden başka kimseye güvenme, asla oldum deme ve şükret :)
Öncelikle hoş geldiniz. Ben biraz edebiyat yapmak istiyorum;
1. Size sorulmayacak soruyu bana sorabilir misiniz?
2. Düşününce ne hissediyorsun?
Teşekkürler, yine bekleriz 😊
Hoşgeldiniz Burcu Hanım. Böyle güzel bir kadını ikinci kez görmek güzel hissettirdi. Etkinlik takviminizi öğrensem de her etkinlikte sizi görsem olmaz mı? 😄
Ovvv bir taş gördüm sankiiii. Hem güzelsiniz hem başarılı. Bu iki özellik insanların size yaklaşımında ne gibi sonuçlara sebep oluyor?
Başkalarına olabilir ama bana değil gibi geliyor, neden olduğunu bilmiyorum. Başarımı daha çok öne çıkardığınız için, güzelliğim geri planda kalıyor bence :)
Hoş geldiniz öncellikle. Yeni evlendiniz, sorum şu; Bir evliliğin mutlulukla devam etmesini sağlayan en önemli faktör nedir?
Çok klişe olacak ama bence saygı, sevgi, özveri...
Merhaba hoş geldiniz. Sizi sitemizde görmek ne kadar güzel bir duygu. <3 Sorum şu; Yeni gelinlere tavsiyeniz var mı?
Yeni gelin olmak zor. İlişki içerisinde aynı evde yaşamak asıl konu bence. Hem kendine, hem eşine, hem ilişkine özen göstermek lazım.
Bir de eşinizi öpmeden gece uyumayın :) <3 <3 <3
Burnunu küçültmek için 1 sene mandal takmışsın etki etti mi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar