Hepinizi öpüyorum, teşekkürler.
Ben Işıl Yücesoy, KizlarSoruyor'dayım, sorularınızı alabilir miyim?
Hepinizi öpüyorum, teşekkürler.

Sitemize hoşgeldiniz 😊
Gelmenize sevindim :)) Benim beş sorum var. Cevaplarsanız sevinirim.
1-Neden oyunculuğu seçtiniz? Kendinizi başarılı buluyor musunuz? Eğer oyuncu olmak istemeseniz ne olurdunuz? Ben oyunculuğunuzu cidden beğeniyorum
2-Sanatçının sizce toplumsal bir görevi olmalı mıdır? Yoksa sadece sanatımı amaçlamalıdır? Ülkemizde yaşanan son kötü olaylar ve savaşlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir aydın görüyor musunuz kendinizi ya da bunu yaptığınıza inanıyor musunuz? Ve eğer değiştirebilseniz nelere engel olurdunuz?
3- Çok cips yiyor musunuz? En sevdiğiniz abur-cubur ne? Hangi marka cips ve çikolatalar yiyorsunuz? Kola içmeyi seviyor musunuz? Sigara içki gibi kötü alışkanlıklarınız var mı? Doğal mı besleniyorsunuz yoksa katkı maddelerini çok alıyor musunuz? Sağlığınıza dikkat ediyor musunuz? Bu beslenme konuda biz gençlere tavsiyeniz neler olur?
4- Sanatçı kimliğiniz dışında aile ortamında nasılsınız? Çocuklarınız var mı? Aile ilişkilerinde sizi bunaltan durumlar oluyor mu? Bir çocuk yetiştirmedeki en büyük zorluklar neler?
5- Bir tavsiyede bulunacak olsaydınız bana ne gibi bir tavsiyelerde bulunurdunuz. ? Herhangi bir konuda olur fark etmez bana 😊 Ben başka insanların görüşlerine değer veren biriyim zaten.
Şimdiden teşekkürler 😊 Sizi burada görmek güzel Işıl 😊 Bu arada cidden şaşırdım oyunculuğunuzu biliyordum ama sesinizde çok güzelmiş. Bravo cidden.
Son olarak neden bu siteyi tercih ettiniz :)) Biricik sitemizi beğendiniz mi?
Toplumun önce gelen herkişisinin bir misyonu, öğreteceği, anlatabileceği birşeyleri olmalı. Sanatçı topluma ayna tutmalı.
Çocuk yetiştirmek kendiniz olduğunuz, prensiplerinizle yetiştirdiğiniz ve onun isteklerine yol gösterici olduğunuz sürece çocuk yetiştirmek zor değil.
Sen yaptırdın sorusundan korkarım, sen yaptın diyebilmelisiniz. İnsanlar uyarıyla değil, yaşayarak öğrenir, ben de çocuğumun böyle yaşamasına izin verdim. Çocuğumda bana "Annecim ben de çocuğumu senin beni yetiştirdiğin gibi yetiştirmek istiyorum" demiştir.
Merhaba,
Bir trans kadın olarak sizin ve televizyon sektörünün LGBTİ bireylere bakış açısını merak ediyorum.
Mesela ben bir senaristim. Bu sektörde iş imkanı bulabilir miyim, iyi senaryolarım olduğu takdirde? Siz bir transseksüel ile çalışmayı kabul eder misiniz? Veya bir trans rolü canlandırır mıydınız?
Sizi en son Kara Para Aşk'ta izlemiştim ve harika oyunculuğunuza hayranım :)
Dünya üstünde iki şeye hiçkimsenin karışmaması taraftarı bir insanım. Bunlardan ilki beynimizin nasıl çalışacağı, ikincisi ise cinsel kimliğimizi seçmemiz. Enözgür olmamız gerecek, insan olmanın şartlarından biri bu bence. Dolayısıyla bu düşüncemden yola çıkarak böyle bir ayrım yapılmasına bile çok sinirleniyorum. Benim için sanatçıysanız sanatçı, senaristseniz senarist, dostsanız dostsunuzdur. Siz toplumun kullandığı bu tanımları kullanmamanızı dilerim. Benim için senarist senaristtir. Diğerinin özgürlüğüne karışmadığı sürece herkes dilediği gibi yaşayabilir.
Harika bir insan olduğunuzu sizi takip ettiğim kadarıyla tahmin ediyordum zaten. Bu yorumumuz da bunun kanıtı:) daha güzel bir açiklama olamazdı çok teşekkürler.
Oynadığınız dizilerin sizin için hepsinin yeri mutlaka ayrıdır. Fakat ben sizi tam anlamıyla Çemberimde Gül Oya dizisiyle tanımıştım. O dizi, atmosferi, senaryosu ile Çağan Irmak'ın tarihi ne kadar da güzel bir yolla işleyebileceğini bir kez daha kanıtlamıştı.
Peki bugüne kadar yer aldığınız bir çok yapım içinde en keyif aldığınız, işte ben bunu seviyorum" dediğiniz dizi veya film hangisiydi? Teşekkürler, saygı ve sevgilerimle.
llcdn.listelist.com/.../bonus.cemberimde.jpg
Hoşgeldiniz. :)
Sizleri aramızda gördüğüme sevindim.
2 sorum olacak.
1. Eskiye baktığınızda duygulanır mısınız, içinizde bir burukluk oluyor mu?
Geçmişinize özlem duyuyor musunuz?
https://i.hizliresim.com/qPbr5B.png
2. Fotoğraf çekimlerinizi gördüm, çok beğendim. Özellikle fotoğraf çekmek için gezilerde bulunuyor musunuz?
https://i.hizliresim.com/Z7Z0vg.png
Teşekkür ederim..
Birinci sorudan baslayalim. Evet, insan gencligini gordugu zaman insan nereden nereye geldim diye dusunuyor. Ama simdi yasanmisliklar payimi cebime koydugum icin, simdiki aklimi, simdiki hayatimi daha cok begeniyorum.
Fotografa gelince, fotograf donamimim yok, iste telefonla cekiyorum :) insan beyninin icinde bir ucuncu goz oldugunu dusunuyorum. Bir fotograf gozu. Ani hapsetmek kadar guzel birsey yok. Fotografi cok seviyorum, onlari siirlerle donatmayi seviyorum. Amator ve profesyonel sairlerin siirlerini kullaniyorum.
Cevap
115Cevap
Hayat Mucizelere Gebe dizisi neden bu kadar saçma bir senaryoya sahip? Dizi daha kaç bölüm sürecek? Bu ızdıraptan bizi ne zaman kurtaracaklar?
İşin esprisi ama gerçekten o diziyi ayakta tutan oyuncu olarak bir siz varsiniz. Birdeee...
Sanirim bir başkasi yok 😊
Oyunculuk hayatında başarılar diliyorum.
Kendiniz gibi bir kaç oyuncu Türk televizyonlarına kazandırırsanız ülkeye büyük katkı yapmış olursunuz.
Butun fikirlerinize saygi duyuyorum. Dizinin devam etmesi ya da kalkmasi tamamen sizlerin elinde. Zap yapmak elinizde :)
Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim. Onun yayinlandigi saatlerde o kanali yanlislikla acarim diye tvyi bile acmiyorum 😅
Ayrica Üvey Baba dizisini annem ve babam izlerdi. O üvey babadan korkardım. Dizide sizi görünce rahatlardım 😊 bu da uvey baba dizisi ile kucuk bir anımdı. Teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz.
Sanırım burada olması imkânsız insanlardan biriydiniz benim için KS yönetimine teşekkürü borç biliyorum bunun için.
Çok iyi bir oyuncusunuz. Hayranlıkla izliyoruz sizi. Çok iyi de bir şarkıcısınız ezbere bildiğimiz eserleriniz bunu kanıtlar nitelikte. Size de teşekkür ederim o muhteşem şarkılarla bizi tanıştırdığınız için.
Okunan, anlatılan ve yaşanan zamanları düşünüyorum da bu ülkede nefes almak hep zor olmuş, oldu belli ki olacak. Siz en çok ne zaman Türkiye topraklarında hem bir vatandaş hem de bir sanatçı olarak var olmakta zorlandınız? En çok hangi yıllarda yarına dair umutsuzluğa kapıldınız?
70li yıllar hem ülke adına, hem her evde gözyaşı ve ateş çıkan bir dönemdi. Yaşanması gerekiyordu ki yaşandı diye düşünüyorum. Bir sanatçı eğer her dönemde yaşadığı zorluklarla savaşıp, toplumun kanayan her yarasına parmak basabiliyorsa, senin benim onun gibi sanatçı değil sıradan insan oluyorsunuz.
İltifatlarınıza çok teşekkür ederim. Sevginiz karşılığında hep Allah beni utandırmasın diye dua ediyorum.
Teşekkür ederim :)
Sorum yok ama Üvey Baba'yı izlerken kestiğiniz rolden çekinirdim. Hanım ağadan yani:) O rolün hakkını sahiden de veriyordunuz, sizi takdir etmek haddim değil elbette;ama o dizide kameraya bakıp otur yerine deseydiniz üzerime alınıp olduğum yerde otururdum o derece inandırıcı gelirdi bana :) Paylaşmak istedim bu anımı:) Saygılar sevgiler Işıl Hanım...
Öncelikle hoşgeldiniz. Eskilerin usta oyuncularından siz Işıl Hanım' ı bizlerle bir araya getirdiği için KS ailesine teşekkürler. Benim sorum şu;
Şener Şen, Türkan Şoray, Kemal Sunal gibi eskilerin usta tiyatrocularına denk kabiliyette oyunculara rastlayamıyoruz günümüzde.
Asıl işi mankenlik olan, şarkıcılık olan insanları rol yapamamalarına rağmen sırf görünüşleri ve hayran kitlesi sebepleriyle dayatma usülü dizi filmlerde gözümüze sokuyorlar.
Türk sinemasının bu anlamda eskiye oranla ilerlemesi gerekirken aksine gerilediğini düşünüyorum.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ve Türk televizyonunun acilen kurtarılması konusunda neler yapılabilir?
Teşekkürler şimdiden.
Hoş geldiniz :) Öncelikle çok hoş bir bayansınız gerçekten özellikle gözleriniz çok güzel söylemek istedim :)
Çoğu kişiye ve tabi bana göre de işinizi çok iyi yapıyorsunuz. Peki siz kendiniz ve mesleğinizi ne kadar başarılı yaptığınız konusunda ne düşünüyorsunuz? Birde oyuncu olmak isteyen kişiler için tavsiyeleriniz neler olabilir? Şimdiden teşekkürler :)
Cok tesekkurler.. Meslegim hakkinda onu ben dusunemem, onu siz dusunmelisiniz :) beni bri yere koydugunuz sagolun, orada cok fazla depreme ugramadan durmak istiyorum.
Işıl hanım merhabalar. Nacizane benim size birkaç sorum olucaktı.
1. Hangi filmdeki hangi karakterin hayatının sizin hayatınız olmasını isterdiniz?
2. Sizi benzer yaştaki, benzer işi yapan, benzer konumdaki kişilerden farklı kılan nedir?
3. Ulaşamadığınız biri ile tanışıp sohbet etme olanağınız olsa idi bu kim olurdu? Ondan neler öğrenmek isterdiniz?
Şimdiden teşekkür ederim..
Abla bu ne güzel sorular böyle, biz erkekler trol sormuşuz niye böyle oldu'ki :)
@Dannettjacken ks bize önem verip sanatçıları getiriyor. Sanatçılarda yeri geliyor setlerden kalkıp bizler için burada sorularımızı cevaplıyor. Bizlerinde en saygın halde sanatçılarımıza ister beğenelim ister beğenmeyelim kibar bir şekilde sorularımızı sormamazı gerekiyor. Beğmediğimiz bir sanatçı isede sormamalıyız. Kimseyi rencide etme lüksümüz yok diye düşünüyorum. Ayrıca Işıl hanım gerçekten bu işe yıllarını vermiş çok değerli bir sanatçı ki ben şuana kadar hiçbir sanatçıya da soru sormamıştım. Umarım benim sorularıma cevap verir. Heyecanla bekliyorum :) :)
1- Hiçbiri, çünkü her insan ve her rol birbirine ne kadar benzese de bir kupondur. O karakteri sevip sevmemiz çok ayrıdır.
İnsana bahşedilen hayat ve yürüdüğü hayat çok farklı. Benim hayatım benim yolum, oynadığım hayat senarist ve yapımcının hayalidir. Rol ve insanı ayrı tutmak gerekir.
2- Hiçkimsenin diğerinden farklı özelliği olduğunu sanmıyorum. Hepimiz bir puzzleın parçalarıyız, kimse bir diğerinin yerini alamaz. Bu meslekte herkes özeldir, hepimiz izleyici sevgisiyle varoluruz.
@IşılYücesoy çok teşekkür ediyorum zarif cevaplarınız için :) :)
@SibelErdem Haklısın ablacığım. Bu arada saygılar, seviliyorsunuz ''Işıl YÜCESOY''
Merhaba Işıl hanım✋🏼 Tartışmasız ülkemizdeki en iyi oyunculardan birisiniz. Çok severek ve beğenerek izliyorum sizi. Bu zamana kadar bir çok farklı role hayat verdiniz fakat içinizde kalan bir rol var mı hâlâ? Yani 'aslında böyle birini canlandırmayı çok istiyorum' dediğiniz? Şimdiden teşekkürler. Başarılar
Cok tesekkurler, Cahide Sonku'yu canlandirmak isterim.
Güçlü bir yapınız var ruhen bu da mizaciniza yansımış 👍 gözleriniz çok güzel ayrıca , benim merak ettiğim göçmen olup olmadığınız biraz arnavut görüntüsü hakim yaniliyormuyum ve bu arada "cemberimde gül oya" her yapıtta olduğu gibi bu senaryoda da çok iyi performans sergilemissiniz. Gözleriniz kadar güzel olsun hayatınız... Başarılar diliyorum
Tesekkurler, göçmen değilim, Kırklareli'liyim :)
Merhabalar. Cok begenip saygi duydugum sanatcilardan birisisiniz. Bir kac sorum olacakti size.
Oynadığınız rolleri gerçek hayatınıza yansıtacak kadar sahiplendiğiz oldu mu hiç?
Cok güzel bir kadınsınız ayrıca. Ama hiç bulundugunuz yerden sıkıldığınız oldu mu? Keşke baska bir meslek seçseydim dediniz mi?
Mesleginizin hayatinizda ne gibi zorluklar ve kolayliklar sağladı?
Tesekkurler. Hayır olmadı, adi ustunde rol, ben sahici olani seviyorum, gercek beni.
Bunun adina pek sıkıntı denemez ama 'labirent'e girdiğim anlarım olmuştur. Monotonluğu sevmiyorum.
genclık fotograflarınızı gordum resmen mukemmel bır hanfendısınız. sorum sı : bu meslegı nankör olarak goruyomusunuz? yanı bır cok unlu oyunculugu bıraktıgında unutuluyor hatta ölene kadar bı kıymetı bılınmıyor öldukten sonra bıraz haberlerde allayıp pullayıp sunuyorlar sonra cok degerlıysenız seneden seneye? ne dusunuyorsunuz
Herkes hayatının miadını yaşar, ömrümüz ne kadarsa o kadar yaşayacağız. Önemli olan iz bırakabilmektir. Yani 20 yıl önce şakı yapmış Ayla Dikmeni Issız Adam'da tekrar hatırladık. Eğer bunca yıl sonra bu hanım tekrar hayatımıza girdiyse bence önemli olan bunu başarmaktır. Dilerim 30 yıl sonra benim için de "Bir Işıl Yücesoy vardı" derler.
Yeni oyunculardan en çok hangilerini beğeniyorsunuz? :) Kendinize benzettikleriniz var mı varsa kimler? :)
İzlemeyi sevdiğiniz diziler neler? :)
Ve hepimizin hayatına Üvey Baba'yla girdiniz :) Ben o dönem çok küçük olmama rağmen sizi hatırlıyorum :) Çok izlerdik :) Peki Üvey Baba'nın sizdeki yeri nedir? :)
Saygılar ve sevgiler :)
Bence taklit kadar tatsız hiçbir şey olamaz. Herkes ayrı bir kupondur. Estağfurullah, beni taklit etmek ne demek bilakis beni geçsin isterim :)
Zamanım o kadar kısıtlı ki dizilerin sadece ilk yayın günlerini, hem arkadaşlarımı, hem de işleri takip etmek için, hepsinden özür diliyorum. Öyle yoğun oluyor ki kendi dizilerimi bile sonradan bana gönderilen kayıtlarından izleyebiliyorum :)
Dizi hayatında var olmamın nedenidir. Kötüye kötü iyiye iyi olan bir karakteri oynadım. Eğer bir binaysa kariyerim, Üvey Baba ilk basamağıdır, çok severim.
Merhaba ve hoşgeldiniz.
1-Asil ve güzel bir görüntünüz var bu da iç dünyanızın dışa vurumudur, yaşamdaki düsturunuz nedir? Bugüne kadar olmazsa olmazlarınız nelerdi?
2-Kızlar soruyor sitesinde erkeklerin de soru sorması size tuhaf geldi mi :D yoksa ataerkil bir toplum olarak görünsekte bu, kadının her yerde herzaman kıymetli ve söz sahibi olduğunun bir göstergesi midir?
Teşekkürler :)
Tesekkur ederim soylediklerinize.. Ben duzgun yasamayi sectim. Duzgun yasamak derken kendi prensiplerim icinde mesleki ya da kisisel odunler vermeden yurumus olmam. Asaleti bilemem, onu siz lutfettiniz, ama benim gorunusum benim hayat bicimimi gosterir.
Erkeklerin sormasina sevindim. Ustelik soru sayilarinin esit oldugunu gordum bu da beni cok mutlu etti.
Zaman ayırıp cevapladığınız içinde ben teşekkür ederim. Yanıt olarak da aklımdan geçenleri yüzünüze yansıyan güzelliğiniz gibi güzel bir şekilde ifa etmişsiniz. Umarım sektöre yeni adım atan ya da atmış olan arkadaşlarda sizleri örnek görürler. Başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim.
Saygılarımla..
Sizi burada görmek ne hoş😊🌹🌹🌹🌹 en sevdiğim kadın oyuncu 🏆
Hoş geldiniz. Öncelikle şunu belirtmek isterim pek fazla yerli dizi sinema pek izlemiyorum yalnız kardeşimin isteğiyle Unutursam fısılda filmini izledik ve ben sizin canlandırğınız Hanife ye çok üzülmüş ve ağlamıştım, ve o kadar güzel seçim olmuş ki gerçekten Gözde Cığacı size çok benziyor ya sizin gençliğinize hiç benziyor mu acaba çok merak ediyorum gerçekten.
Merhabalar,
Gerçekten çok mutluyum size bir soru bıle sorma olanağım olduğu için. Sizin her karakterinize ve her rolünüze gerçekten aşığım.
Çok seviyorum sizi duruşunuz oyunculuğunuz güzelliğiniz ile örnek bir kişisiniz. Gerçekten imzalı fotoğrafınızı yollamanızı rica ediyorum bana. İnanin şu an gerçekten sevinçten ağlıyorum. İyi ki varsınız. İyi ki tanıdık sizi Saygılarımla…
Sorum bu olacaktır. Sizce oyunculara Türkiye şartlarında gereken önem veriliyor mu? Memnun musunuz?
Sizn gibi drust ve halen unutulmamis bir oyuncu olmak icin cabaliyorum keske turkiyedeki tum tiyotrocular ve unlu taninmis. kisiler birlesip bize illa acik sahnelerin olmasiyla para kazanilmamasini genclerimizi bu sektore atarken tertemiz rollerinde olcagina sahitlik getirseler sizin takipcinizin ve sorum su hayat size ne kazandirdi ve ne kaybettirdi
Aslında bu bir sorudan ziyade teşekkür sizinde oynadığınız çemberimle gül oya dizisi kız arkadaşım ile birlikte izlediğimiz ilk diziydi ve harika zamanlar geçirdik bu güzel zamanlar için ve bana muhteşem bir insanı kazandırdığınız için size ve tüm ekibinize sonsuz teşekkürler
Ben size tesekkur ederim, Cemberimde Gul Oya bu ulkenin tarihindeki bir kara lekenin beyaz camda gosterilmesidir, Boyle bir projeden onur duydum ve her zaman duyacagim.
Türkiye'de yayınlanan dizi ve filmler ticari amacından çıkıp sanat ve özellikle şu dönemde toplumu birleştirici unsur olması gerekmez miydi? Neden bütün yayınlar kazanç amacı güdüyor? Eski diziler kısıtlı bütçe ile çekilir ve ülkede gündem oluştururdu. Şimdiki diziler sadece reklamlara oynuyor.
Öncelikle sitemize hoşgeldiniz Işıl Hanım :)
Sanıyorum ki hayata sıkı sıkı sarılan bir kadınsınız, güçlü bir portreniz var sanat dünyasında.
Benim sorum 'belkiler' üzerine; Hiç hayatınızda o gün şöyle yapsaydım, belki her şey daha farklı olurdu demişmiydiniz?
Şimdiden çok teşekkürler, umarım emekliliğe daha çok vardır
Öncelikle sitemize hoş geldiniz ışıl abla bu arada abla diyorum ama hürmet ettiğim için bu güne kadar hiç bitmesini istemediğiniz bir dizi oldumu devam etmesini isteyipte devam etmeyen ve bunca yıllık oyunculuk hayatınız nasıldı mutlumu mutsuzmu? Şimdiden çok teşekkür ederim 😊
Merhaba Işıl abla;
Bir cok filmde dizide tiyatroda rol aldınız. bazen iyi bazen kötü canlandırdığıniz karakterleri oynadınız. Elbette bazısını kendinize yakin hissetiniz bazisinin hic bir alakası yoktu yeri geldiğinde bu sebeplerden dolayi dışarda yargıladıginiz zaman neler hissetiniz?
Ve bu mesleği seçmeniz için sizi kim teşvik etti?
Şimdiden teşekkür ederim... 😇😘
Işıl hanım ; son yıllardaki Türk dizilerinden gerek senaryo gerekse kalite açısından bir tek düzelik, kalitesizlik görüyorum.. Konular hep aşk, zengin aileler.. v. s. Amerikan dizilerindeki gibi özgün ve farklı senaryolar yok. Halk mı böyle istiyor yoksa prodüktörlerin kolayına böylesi mi geliyor? nedir bu kalitesizliğin sebebi?
Tiyatronun icinde olmak istiyorum, bu yuzdende yillardir egitim aliyorum. Universiteyide guzel sanatlsr konservatuarinda tiyatro okumak istiyorum. Secmeler icin nasil bir hazorlik yapmaliyim sizce? Sizin gibi buyuk ve basarili bir tiyatrocudan bilgi almak beni cok aydinlatir :)
Heyecandan dilim tutuldu sanki karşımdasınız gibi ben sizin seslendirdiğiniz bütün eserleri bir cd yaptım işe gidip gelirken arabada dinliyorum iş yerinde dinliyorum. Sizi tanımayan arkadaşlarım oluyor sinirleniyorum onlara. Ben sizi gerçekten çok seviyorum ve çok büyük bir hayranınızım
Canpasa ben de seni seviyorum beni dinledigin icin, beni unutturmadigin icin. Sana bir surprizim var, yakinda yeni bir albumum cikiyor. Yine arabanda dinlersin.
Hoşgeldiniz beğenerek izlediğim nadir insanlardansınız çok başarılı ve karakteristik bir yapınız var bu ağır ve sert kişiliğiniz rollerinizede yansıyor, sorum şu zaten olduğunuz karakteri (yani dominant tarafınızı) canlandırmak güzelmi yoksa daha farklı kişilikleri canlandırmak istermiydiniz?
Cemberimde Gul Oya bu yasima kadar izledigim en guzel dizilerden biriydi.
Ben cocukken annemle babam izler ve izlerken dalip dalip uzaklara giderdi.
Surekli, bizim zamanimizda ortalik böyleydi hakikaten dediklerini hatirliyorum..
Böyle siyasi bir dizide oynamak size neler düşündürdü? Neler hissettirdi?
Cokta guzel sormustum halbuki :(((
Hoşgeldiniz Işıl hanım ayrıca çok tatlısınız özellikle hayat mucizelere gebeyi izliyorum mükemmel bir anneanne olmuşsunuz 😇
Sorum şu, şu an oynadığınız rolünüzde kendinizden birseyler buluyor musunuz? Ve şuana kadar ki rollerinizden en çok hangisini kendinize daha yakın gördünüz?
Teşekkürler 😊
Hoşgeldiniz Işıl hanım. Öncelikle sizin büyük bir hayranınızım bunu belirtmek isterim gerçekten çok güzel ve çok başarılı bir oyuncusunuz. Gerçek hayatta sizinle tanışmak ve fotoğraf çekilmek isterdim. 😊 Bugüne kadar oynadığınız filmlerde içinde kendinize en yakın hissettiğiniz karakter hangisi olmuştu? Sizi çok seviyorum. 😊
Hoş geldiniz hanımağam...
Gençliğinizde aşık olduğunuz bir jön var mıydı?
O zamanlar hep jonlerin pesindeydik o zaman :) Acaba bir resim alabilir miyiz diye.. Gecenlerde sevgili Turkan Soray, Mujde Ar ile yemekteydik. Hep o pesinde oldugumuz jonlerle ayni sofradaydik. Hayat, nerden nereye dedik.
Merhaba Işıl hanım öncelikle sitemize hoş geldiniz.
Yer gök aşk dizisindeki Hamiyet karakteriyle sizi ailece beğenerek takip ettik.
Benim sorum gerçek hayatta da bir Hamiyet yapınız var mı? 😊😊
Teşekkürler. Başarılar dilerim
Teşekkür ederim ❤❤
Hoşgeldiniz. Çok güzel bir bayansınız. Hani şarap yıllandıkça güzel olur derler ya; bunun bir eşi de sizsiniz😌
Hep isteyip de canlandırma fırsatı hiç bulamadığınız bir rol oldu mu? İçimde bir ukte kaldı dediğiniz...
Tesekkurler, Cahide Sonku'yu oynamak isterim.
Asıl ben teşekkür ederim cevapladığınız için 😌
Sizden bahsederken "hükümet gibi kadın , sahnenin hakkını veren oyuncu " lafını kullanırım
Her rolün ayrı bir önemi vardır eminim ama sizin oynarken en fazla zevk aldığınız karakter hangisiydi?
Gözleriniz ne güzel öyle :) sorum yok oyunculugunuz cok iyi
Cok tesekkurler
unutursam fısılda filminde gençliğinizi oynayan Gözde Çığacı hanımefendi ile bir akrabalığınız var mıdır? Öz kızınız olsa bu kadar benzer gerçekten mükemmel yakalanmış karakterler ve filmdi tabi Kerem Bursin' in Yaşlılığı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim : )
hoş geldiniz. oyunculukta şunu hep merak etmişimdir bir dizide rölü siz mi seçiyorsunuz yoksa size teklif götüren kişiler yönetmen vs seçiyor. yer gök aşk dizisindeki hamiyet anne rolünüz gerçekten çok iyiydi. tam yakışıyordunuz. dizilerde bu role yakışmanız sert miizaç bir anne rölü çizmeniz.. bu gerçek hayatta sizinle bagdaşan bir durum mu. yoksa dizinin verdigi role baglı kalıp bunu öyle yansıtmanız mı? bunu hep merak etmişimdir. cvbnız için şimdiden teşekkür ederim :)
Öncelikle oyunculuğunuzu çok beğendiğimi belirtir hoşgeldiniz derim.
Görünümünüzden hep sert güçlü bir kadın duygusallığını içinde saklayan bir karakter gözlemledim bu bayanlar için oldukça zor bir durumdur bilirsiniz
Günlük hayatınızda da mı böyle bir karakteriniz var bilemiyorum ama sizce dışarı karşı böyle bir tutum izleyerek güçlükülere karşı tutum sergilemek doğru mudur?
Size mesleğinizle ilgili değil fakat duygusal tecrübenize dayanarak bir soru sormak isterim. Çok insan tanıdınız. Bir insanın sizce karşı cinsle olan duygusal ilişkisinde yaptığı hatalar nelerdir? Yapması gerekenler neler? Ve hayata bakış açınız nedir, mesleğiniz dışında ilham aldığınız?
Öncelikle hoşgeldiniz ışıl hanım severek beğenerek izlediğimiz saygı değer oyunculardan birisiniz. Sorum size şu olacak; hayat mucizelere gebede İnci bebeğini doğurabilecek mi gerçekten çok merak ediyorum bebeğin babasıyla mı evlenecekler ilerleyen bölümlerde😊 dizinin izlenmesi için bunları anlatamayabilirsiniz farkındayım ama en azından ipucu verirseniz mutlu edersiniz beni şimdiden çok teşekkürler.
Seni mutsuz etmek istemiyorum yavrum ama böyle bir şey söyleyebilmem mümkün mü? Sen kitabın son sayfasını okumak istiyorsun :) Yanlış :)
Size sorum yok ama sizi çok seviyorum ayrıca hükümet gibi kadınsınız, KS'ye hoş geldiniz. :))
Tesekkurler :)
Sizin gibi büyük bir usta oyuncuyu aramızda görmekten ötürü cok mutlu oldugumu belirtmek isterim. Benim size herhangi bir sorum olmayacak gözleriniz ve gülümsemeniz yılların eskitemeyecegi guzellikte hala.. Kendinize iyi bakın sitemizi onurlandırdığınız için şahsım adına teşekkür ederim
Merhaba. Sizi üvey baba filminden bu yana biliyorum. Yeni dizilerinize filan hiç bakmadım. Neyse konuya gelelim. Geçmişte yapamadığınız ve tabiri caizse içinizde bir ukte olarak kalan bir şeyler var mıdır, varsa nedir?
Aslında yıllardır aramızda mükemmel işlere imza atmakta olduğunuzu sıkı bir takipçiniz olarak biliyorum. Ancak son dönemlerde gerek diziler gerekse sinema filmleri ile eskisine göre daha çok gündemde olduğunuzu görmekteyiz. Siz bu durumu neye bağlamak tasınız. Günümüzde hızlı tüketilen işler daha mı çabuk rağbet görmekte? Teşekkürler
Demek ki beni çok takip ediyorsunuz, bu yoğunluğun kaynağı sizsiniz. Siz beni daha çok alkışladıkça ben de daha fazla sizinle olmaya devam edeceğim.
Tabi ki alkışlamaya izlemeye ve gurur duymaya devam edeceğiz. Bundan sonraki tüm çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Sizi herhangi bir dizide görünce seviniyorum. Kötü karakteri de canlandirsaniz, seviyorum, sevdiriyorsunuz :)
Soruma gelince;
İçinizde kalmış bir ukde var mı?
Ben de siz beni seyrettiğiniz için çok seviniyorum, evinize haftada bir misafir gelebiliyorsam ne mutlu bana :)
Ben hayatımı çok dolu dolu yaşamış bir insanım. Çocuğum olsun çok istedim, 45 yaşında kızım oldu. Hiçbir uhdem yol şükür ki :)
Bence insanhayatında keşkeler üzerinde çok beklememeli, keşkeler çok durdurur insanı. Eğer bir yola çıkılacaksa vira deyip başlamalı bence.
Benum merak ettiğim sizi oyunculuga kim yönlendirdi ve hani hep garanti meslekler seceriz doktor öğretmen gibi oyunculuk sarkicilik modellik hep hayal gibi görünür siz böyle bir meslege nasıl inandiniz biraz riskli değil miydi yoksa oyunculuk dışında yapabileceğiniz bir meslek zaten var mıydı teşekkür ederim :)
Ben sizi üvey baba ve çemberimde gül oya filmleri ile tanıdım.
Çemberimde gül oya dizisinde sizi en çok etkileyen karakter kimdi bilmek isterdim :)
Oynadığım Sema karakteri beni çok etkiledi. Ailesini bir arada tutmak isteyen güçlü bir kadının 78-79ları yaşaması çok etkiledi.
En kötü karakterleri en başarılı şekilde canlandıran oyuncular herzaman en iyi oyunculardır
Sizin gibi üstatlar ardınızdan gelen genç oyuncular için Nasıl bir tavsiyede bulunurdu ki o gençler sizlerin elde ettiği başarıyı yakalayabilsinler
ışıl Yücesoy sizin çemberimde gül oya adlı dizide canlandırdığınız karakter çok etkileyiciydi ve siz çok gerçekçi ve harika bir oyunculuk sergilediniz Türkiyede sizin gibi oyuncuların varlığı mutlu ediyor beni
Unutursam Fısılda adlı filminizdeki rolünüzü çok sevmiştim. Hanife rolü çok muhafazakar bir roldü. Şuanki Hayat Mucizelere Gebe dizisindeki rolünüzde öyle gözüküyor. Peki gerçek hayatta sizde öyle misinizdir?
Merhaba ışıl hanım öncelikle severek takip ettiğim bir sanatçısınız başarılarınız daim olur umarım benim sorum şu başarı nedir sizce nasıl başarılı olur insan siz bu yolda neler yaptınız nelerden vazgeçtiniz teşekkür ederim
üvey babadaki hanımağa rolü bugüne kadar size en yakıştırdığım roldü.. tabi hamiyet hancıoğlunun yeride ayrı.. hele o lindaaaaa deyişiniz yok mu :) sizi ekranlarda görmekten keyif alıyorum.. hoşgeldiniz..
Canlandırmaktan en çok memnun olduğunuz karakter hangisiydi?
Gerçekte de rollerinizde olduğu gibi otoriter misiniz 😃
Hosgeldiniz Isil Hanim, sizi cok seviyorum, cok iyi bir oyuncusunuz sizi tebrik ederim! Oynadiginiz diziyi hic kacirmiyorum cok hosuma gidiyor lütfen böyle devam edin :) selametle...
Dizilerde sizi farklı rollerde görecek miyiz?
Mesela,
Aşık olunan ve yasak aşk yaşanan yenge
Genç sevgilisi olan dul gibi
Bir sorum daha var: nilgün belgün gibi bozuk türkçeyle rumca konuştuğunu zanneden oyuncular hakkında fikriniz nedir?
Karizmatik olmak nasıl bir duygu? :)
Kendi hayatını kazanan biri olarak biz gençlere bu yönde tavsiyelerjniz nedir? Birçok hemcinsim evlendikten sonra iş hayatını bırakıyor çünkü.
O kadar uzuluyorum ki bunlari duydugum zaman. Dilerim siz onlardan biri degilsiniz. Hele ki bu ulkede kadin olarak ayaklarinin uzerinde durmak cok onemli. Cunku hicbir sey kalici degil, koca dahil, cocuk dahil. Ama kalici olan sizsiniz.
şu an oynadığınız dizide Hande Ataizi'nin annesi olmak nasıl bir duygu gerçek hayatta da olmak ister miydiniz öyle çılgın bir bayanın?
Sizi beğeniyorum , Teşekkürler şimdiden..
Hande Ataizi cok rahat oynadigim bir oyuncu, dunya tatlisi. Yanlis basin doneleriyle sapasarilmis bir arkadasim. Yaptigi ise cok saygisi olan bir hanimefendi.
Rol aldığınız filmlerin hemen hepsi beğenildi ve efsaneleşti. Bu tüm oyuncuların en büyük hayali aslında, siz senaryo seçimlerini neye göre yapıyorsunuz?
Yer Gök Aşk dizisini izlerken ne kadar da çok kızıyordum oynadığınız Hamiyet karakterine, kısmette sizinle bir platformda karşılaşmakta varmış ne güzel. Gerçekte de tabiri caizse "hükümet kadın" mısınız?
Bir sanatçı olarak bakınca duvarın arkasını görebilmek nasıl bir şey? Sizin gözlerinizle bir 5 dakika bakmak isterdim :) ama siz bakiyosunuz boğazdan biz bakıyoruz haliçten :)) hayata baktığınız pencereden her yer gözüküyor mu?
İster Haliç, ister boğaz, ister dağ, ister deniz olsun, yaşadığınız yerden çok, hayata bakışınız önemli. Ve insanlara bakmak önemli değil, görmek önemli Eğer görmeyi seçerseniz duvarın arkasını görebilirsiniz. Yani üçüncü göz çok önemli.
Tesekkur ederim cevap icin. Herkes herseyi goremez ama birgun Kristof Kolomb nasil amerikayi bulup kesfettiyse görmemiz gerekenleri sizin gibi görürüz insallah. Soyledikleriniz cok dogru hayat tahtakaleden misir carsisindan bakarsanda iyi eyfeldende bakarsanda nasil baktigina bagli onemli olan sartlara adapte olabilmek. Mutlu yasamak ya da mutsuz yasamak insanin kendi elinde bir insanin kendisine yaptigini kimse yapamaz kendisi kadar kimse zarar veremez. Tesekkurler saygilarimi sunarim hersey kalbinizce olsun.
İçinde olduğunuz-oynadığınız rollere dönüp baktığınızda, sizi samimi anlamda rahatsız eden ve buna katlanmak zorunda olduğunuz, esnek bir durum oldu mu?
Teşekkür ederim.
Bana kısaca özlediğiniz günleri anlatır mısınız? Mesela ben ailemle topluca oturduğum günleri çok özlüyorum. Anlatırdım ama soru sizin :)
Hep bir gün evvelini özlüyorum. Çünkü yaşanmış bir şey. Geleceği bilmediğime göre, dünden geri acısıyla tatlısıyla hergünü özlüyorum :)
Şu ana kadar içinde bulunduğunuz projeler içinde "evet bu tamamen benim" diye yüzde yüz içinize sinen ya da "ya bu da çok olmadı galiba ama neyse" diye pek de içinize sinmeyen işler oldu mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar