AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Merhaba Burcu Hanım,
Hobi olarak çaldığınız herhangi bir müzik enstrümanı var mı? 🎼
Hayır yok malesef. En son ilk okulda blok flüt çalmıştım :)
Görüş paylaşımı için teşekkürler. :)
Keşke hep spor haberleri sunsaydın. Saçının doğal haliyle, rengiyle çıkmaya cesaretin var mı?
Abla yaşın gelmiş ne zaman yaşlanmayı düşünüyorsun ilk önemli sorum budur 😂
Sinema filmi düşünüyor musunuz? Çoluk çocuğa karışmayı düşünmüyor musunuz?
Dünya gözü ile sizi bir kere görsem daha da birşey istemem...
Oyle boyle değil, hayraninizim
popüler oldugunuz spor spikerliğine tekrar popi olmak için dönermisiniz. Fenerin şu kötü durumuna ancak sizinle katlanabiliriz :)
Merhaba Burcu Esmersoy,
Soyadınızdan da anlayacağımız üzere Esmersoy'sunuz, fakat neden sarışınsınız?
😀😀😀
@SuskunCicek senin sorulardan esinlenmis belli ki 😃😂
Aynen
@SuskunCicek her yorumumun altına gelmeyin, Burcu ablam ne boş insanlar diyip cevap vermeyecek. Engellerim bak sizi. Tehdit.
gidiyorm :))
Ünlü olmak mi daha iyi yoksa ünsüz olup maddi durumu iyi bir vatandas olmak mi?
Zenginlik bir kıstas değil, mutlu olmak bence önemli kıstas. Mutlu olmak mı, ünlü olmak mı derseniz tabii ki mutlu olmak derim :)
Öncelikle cevap verdiğiniz icin tesekkur ederim fakat cevap kacamak olmuş:)) zenginlik sartini koydum çünkü ünlüler genelde zenginler. O nedenle ayni maddi güce sahip olsaydiniz ünlü, ünsüz hangisi daha iyidir sizce? Mesela ben en lüks yerlere gidebiliyorum ama ünsüz olduğum için halkin icinede karisabiliyorum. Sokak lezzetlerinin tadina varabiliyorum ama bu unluler için pek mümkün değil gibi. Rahat edebilmrk icin hep halktan uzakta olmak zorundasiniz. Aslinda bahsettigim temel şey bu. Ama halkin içinede karışın ara sira tavsiye ederim. Geçen bir deneme yapip metroya bindim. Iyi insanlarnis meğer 😋🤪
Hoşgeldiniz burcu hanım gerçekten harikasınız maşallah☺️
Hoşgeldiniz Burcu hanım!🤗
Türkiye'de beğendiğiniz meslektaşlarınız varsa kimler?
burda güzel kadın yok
Televizyonda iş yapan kişilerden Öykü Serter birinci bana göre, Ebru Akel, Çağla Şıkel, Özge Ulusoy şimdilik aklıma gelenler. Bu sıraya göre hepsini çok beğeniyorum.
#ÜnlülerCevaplıyor İlk ne zaman ünlü olduğunuzu anladınız? Ben ünlüyüm dediniz?
Evlendikten sonra daha da güzelleştin Burcu. Aşk insana yarıyor mu dersin? :)
Bilmem.. Acaba? Bence evet :)))))
Gözlerin çok şey anlatıyor, kalbinin mutluluğu seni daha da özel kılmış. Kesinlikle yaramış Burcu. Daha da çok sev! 😊😊
Issız bir adaya dusseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olurdu 😊
Hoşgeldin, giyim tarzını çok beğeniyorum sana yardım edenler oluyor mu yoksa senin kararın mı?
Türkiye de düştüğüm ender kadınlardan ❤️🌺 Maşşallah allah nazardan korusun
Burcu hanım hayatımda gördüğüm en güzel gözlere sahipsiniz benimle şişmanlamaya varmısınız😂
Sorum yok gençlik aşkımdın hala aynısın süpersin kendine iyi bak 😂😂😇
Merhbaa saçlarinizi Sarıya boyamaktan bikmıyor musunuz
Merhaba
Büyük burunlu erkekler ne uyandırıyor sende? Zlatan İbrahimovic gibi burunları seviyorsun garip geldi.
Ne zaman evleniceksiniz artık yaşınızda geçiyo yani çocuğunuzda olmazz
Evlendi ya kadın sen nerde yaşıyosun 😂😂
Olsun onu mu kırcak bir daha evlenir :)))
Way ya bende evde kaldı sanıyodum sjajkajs ama bu yaştan sonra çocuğu olmazki ya (ama çok tatlı bir kadın be )
bu kadını görünce kalp ritmim değişiyor. bir sorum yok burcu hanım seviyoruz sizi.
Burcu apla niye bu kadar zayıf sınız? Kilo size çok yakışır valla bak az kilo al.
Aklıma soru gelmedi hal hatır sorayım bari...
Nassın iyimisin? 😂😂😅
Bir ses hem çatallı hemde bu kadar tatlı nasıl olabiliyor
Selaaam! Sizce bir kadını tarzı mı, modacısı mı şık yapar? Hangi markaları giyiyorsunuz?
ntvspor'da ilk çıktığınız andan beri sizi takip ediyorum sorum şu olaca en beğendiğiniz karakter özelliğiniz ve vücudunuzda en çok beğendiniz yer neresi?
Bende Johnny Depp im zaten 🙄🌹yarın benım gunum bekliyorum
Hadi biz işsisiz... işin gücün yok mu Burcu ya 😅buraya gelen çıkamıyor ona göre
Şimdi soru sorup seni engellesem ve sen cevap verirken engellendiğini fark etsen ne hissederdin :D?
Gerçek Adınız Ne? Burcu Esmersoy olmadığını biliyoruz..
Hoşgeldin, erkek arkadaşınla dışarı çıkarken cüzdanını yanına alıyor musun?
Belki biraz klişe bir soru olacak ama Oyunculuk eğitimin var mı Film veya diziler de oynamak istiyor musun. Oynarsan kuralların var mı?
Merhaba :) yaşınıza göre çok güzelsiniz bunu biliyor olmalısınız 😊 cildiniz ve saçlarınız için kullandığınız özel ürünler var mı?
Biz sana hayraniz peki senin hayranı olduğun bir ünlü var mı? 😁
Olmaz olur mu yaaa! Mesela Beyonce , ölürüm... Erkek olarak The Rock Dwayne Jhonson :) Bence inanılmaz, çok iyi bir adam :)
Doktorlarla yaptiğiniz sabah programinin ismi neydi hangi kanalda ne zamandı? İnternette aradim bulamadim.
Özel soru sorsam cevaplamazsınız, zaten diğer soruları da magazin sağolsun çok güzel şekilde cevap buluyor.
Burcu hanım merhaba erkeklere hem cınsınızle bir tavsıye vercek olsanız? Erkeklere burdan nasıl bir tavsıye verebılır sınız?
Makyaj yapan kadın çirkin midir? Eğer değilse neden kimyasala baş vursun
Teşekkür ederim
Bir kere çirkin kadın yoktur. Makyaj yapan kadın çirkin değil ki! Makyaj çikinlik kapatmak için kullanılan bir araç değil, güzel olanı daha çok öne çıkarmak için kullınılan bir araçtır. Ben yüzümde öne çıkarılacak bir şey bulamadığım için makyaj yapmıyorum. Her bir yerim ayrı güzel, neremi çıkarayım ki, rabbim özene bezene yaratmış :))))))))
Çok güzel bir kadınsınız. Yemek programınızın birkaç bölümünü izlemiştim. Ekibiniz size kraliçe gibi davranıyordu. Sormak istediğim birşey yok.
Memnun kalırız umarız
Kalmamak ne mümkün 😜
Yaşınızı göstermiyor oluşunu neye ya da nelere borçlusunuz?
7 disslike yaşından büyük gösteren kızlar :)
@Koddd haha 😂
Kıskanç kadın sayısı 15 olmuş. 😂
Hadi kadınlar kıskanmış da
Erkeklere ne demeli 😂
17 olmuss baska bisi bu
dislike sebebini anlayamadım
@öylesinebiisim Tefekkürümü farkli dil de söylemissin
@YunusBerkayGorgec ?
Adam dislike kralı olucak zbsjxns
@B4DBOY 24 olmuş
Ahhaha 😂Kıskanç bunların hepsi ya 😀
@Koddd öyle
@alvin__ yasini gosteriyor aslinda gozlerinin etrafinda kirisiklar var boynundaki damarlar cikmis ama yinede cok guzel biraz anlamsiz bir gorus olmus ondan bu dislikelar
@Miyavmiya 29 oldu
@alvin__ bende attim 30 a tamamlayalim
@Miyavmiya neden ko
Oyle 29 ne duz 30 olsun
@Miyavmiya tamam
Bir tane ceket vardı mango kırmızı insta postunda görmüştüm ve o ceketi 1 yıl aradım yurt dışına bile baktım bulamadım takıntı oldu resmen. dm den yazdım derdimi. ceketi yollasaydın ölürmüydün cidden merak ettim 200 tl bişeydi
Merhabalar hoşgeldin, hayatımın dönüm noktası dediğin bir an var mı?
Esmersoy soyadına sahip olup sarışın olmak nasıl bir duygu?
Şeyma Subaşı ile yakın arkadaş mısınız? Ne zamandır arkadaşsınız Acun ılıcalıdan önce mi sonra mı başladı?
Amma soru ha
Lütfen sizinle arkadaş olabilirmiyim hiç bu kadar kusursuz bir insanı yakından görmedim 😅
Gerçekten randevularınızda yanınıza cüzdan almıyor musunuz?
Merhabalar, öncelikle hoşgeldiniz.
Yaşadığınız hayattan memnun musunuz?
Pişmanlıklarınız oldu mu?
Saçlarınıza ve cildinize nasıl bakım yapıyorsunuz ve ne kullanıyorsunuz?
sizi böyle de çok beğeniyoruz ama saçlarınızı kısa kestircek ünlüler arasında sizi de görmek isteriz. var mı böyle bir düşinceniz?
güzelsiniz ama şeytan tüyünüz yok. daha çirkin olup şeytan tüyüne sahipler oluyor.
Çok şık ve çok güzelsiniz bu güzeliginizi anne tarafinizdan mi aldiniz yoksa baba tarafindan mi😊
Hoşgeldin burcu, güzelliğin bakımlı olmak ilemi alakalı yoksa genetik mi?
Acun ile karsilasmamis olsaydiniz, bugun bu kadar populer olabilir miydin sence?
Birçok erkek tarafından arzulanmak nasıl bir duygu? Böyle bir kadın olmak için bizim kızlara da tavsiyeler verir misiniz?
Değişik ses tonunuz annenizden mi babanızdan mı geliyor?
Hiç bilmiyorum ama sanki babam... Karakterim de babam bence :)
Zaten babalar kızları çok sever ve kızlar babalarına aşıktır 😊
Hayatınızda keşke bu projenin içinde olmasaydım dediğiniz bir proje var mı? :)
Var ama söyleyemem :)
Ben tahmin edebiliyorum sanki :)
Bana da cevap versene kızzz 🙄🙄😬😬
@Edameda06 Kıskanmazsan :D :D
Ne kıskancam ya 😬🙄
@Edameda06 Haha boşalt ama burayı bak burcu hanım yorum yapacaklar :)
Ünlü olmaya nasıl karar verdiniz tesadüf müydü yoksa sizin isteğiniz miydi nasıl gerçekleşti anlatır mısınız?
Ünlü olmaya ben karar vermedim. Okul masraflarımı karşılayabilmek için ve harçlık çıkarabilmek için bir ajansa girmeye karar verdim. Ajans sahibi benim güzellik yarışmasına girmem gerektği konusunda beni ikna etti. Dereceye girdikten sonra da ister istemez tanındım.
İsmi KizlarSoruyor olan bir platformda daha çok erkek sorusuyla karşılaşmak sizi de şaşırttı mı? :D
Sevilen birisin burcucum 😘 çok güzelsin. Neler kullanıyorsun yüzün için bakimlarin neler. ?