Kızlar Bir Adım Öne 27 yaşındayım, her şey için geç mi kaldım sizce? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 97 Yapay Zekaya Sor 27 yaşındayım, her şey için geç mi kaldım sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
sakiralraw Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Şu ana kadar ne yaptığına bağlı şunu yapmadım deki biz de ona göre yok geç kalmışsın veya kalmamışsın diyelim Haksız mıyım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte eğitim ve iş olarak diye belirttim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Jane Fonda'nın da dediği gibi "Hiçbir şey için geç değildir. Ne hayatınızı değiştirmek için ne de mutlu olmak için." :) Bunu asla unutma. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alacağın eğitime göre değişir ama sonunda sevdiğin şeyi yapmak var. Böyle düsünecegine önüne bak hiçbir şey için geç değil 1 0 Yorumla
ÖndenVerBana Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 70% +1 yıl Olur mu Hayat daha yeni başlıyor senin için 1 0 Yorumla
Kırmızıpanjurluev Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 27 evlilik için oldukça ideal bir yaş 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ne olmak istiyorsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Avukat Yorumla
AngelicDevil Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Nefes aldığın sürece hiç bir şey için geç değildir 1 0 Yorumla
humanandjustice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Hayır. Aksine başlamak için en uygun zamanlar. 1 0 Yorumla
Bahaar_priv Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bence hiç de geç değil 😘 kararından asla vazgeçme 1 0 Yorumla
yalnızgenc30 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Neden geç olsun ki 1 1 Yorumla yalnızgenc30 +1 yıl Ne okuyacaksın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Şu ana kadar ne yaptığına bağlı şunu yapmadım deki biz de ona göre yok geç kalmışsın veya kalmamışsın diyelim Haksız mıyım
İşte eğitim ve iş olarak diye belirttim
Jane Fonda'nın da dediği gibi "Hiçbir şey için geç değildir. Ne hayatınızı değiştirmek için ne de mutlu olmak için." :) Bunu asla unutma.
Alacağın eğitime göre değişir ama sonunda sevdiğin şeyi yapmak var. Böyle düsünecegine önüne bak hiçbir şey için geç değil
Geç değil yeter ki iste
Hiçbir şey için geç değil
hayırr gayet iyi bir yaş
Evet geç ama imkansız değil
30 u ne yapacağız ((:
bence tam sırası
Hiç bir şey için geç değil.
Geç değil yapabilirsin
Olur mu Hayat daha yeni başlıyor senin için
Daha yolun başındasın
27 evlilik için oldukça ideal bir yaş
Asla geç değildir.
Geç değil de geç yani
Ne olmak istiyorsun
Avukat
Geç değil,, sen yeter ki iste.
Hiçbir şey için geç değil.
Yaşadığın sürece geç değil.
:) devam devam iyi Şu an
Değil canını sıkma
Yoo daha yeni basliyor yawrum
Hayla yaşiosun ve hiç bişey için geç değil
Hiç bir şey için geç değildir
Yasin onenminykm
Hayır geç kalmadın
Tam olgun bir yaştasınız
Hayır asko hic gec degil❤❤
Bence kalmadin
Geç kalmadın kendine bulmaya başladın
Asla, başlamanın yaşı yok
Nereden baktığına bağlı
Biraz geç ama bir şey olmazz
Hiç bir şey içi gecdeyil
Hiç bişey için hiç bi zaman geç değildir
Hayır hiçbirsey için geç değil
Nefes aldığın sürece hiç bir şey için geç değildir
Hayır geç değil
Bence daha gec degildir
Hiç bir şey içib geç dğeil
Hayır. Aksine başlamak için en uygun zamanlar.
Bence hiç de geç değil 😘 kararından asla vazgeçme
#kızlarbiradımöne hayır tabiki
Hayir degil
Tabiki hayır
Gec değil
Hayır
hayır benim ile bir adım önde olabilirsin
Gec degil
Okumanın yaşı olmaz
Bence değil
Yoo hiç geç değill
Tam İdeal Aslında