19 yaşındayım, hayatta ne yapmak istediğimi bilmiyorum ve hiçbir yola bağlanamıyorum, siz bu kaybolmuşluk hissiyle nasıl başa çıktınız?

Ben 19 yaşındayım ve sosyal bir insanım, derslerim de hep iyi ya da ortalama olmuştur, şu an da aşçıyım. Bir sürü spor denedim, bir sürü iş, hatta bir siyasi partide bile bir yerlere geldim ve bıraktım. Fakat hiçbir şeye tamamen bu yoldan yürüyeceğim, bu benim yolum, hayatımın sonuna kadar buradan diyemedim. Her konuda, neredeyse her konuda başarılı olabilecek potansiyelim var ama yapmak istemiyorum, biraz yapabilince diğerine geçiyorum. Bu bir kadından hoşlanma konusunda da aynı, evet kadın hoş biri ve seviyorum da ama istemiyorum. Bu durum artık beni bunalttı ve beynimi sabit bir yerde tutamıyorum, sürekli hareket etmem gerekiyor, sürekli bir şeyler yapmam gerekiyor ki hem yeni bilgi öğreneyim hem de o düşüncelerden de kaçayım, kendi geçmişimde yaptığım hatalardan veyahut yapmadığım şeylerden de kaçıyorum. Ders çalışmayı bile bıraktım çünkü yapabiliyorum endeksine ulaştım. Geçen sene YKS sınavında TYT 250 bin, AYT 285 bin yaptım ve bir yere gitmek istemedim çünkü istediğim zaman yapabileceğim ama o istediğim zaman asla gelmiyor. Bu durumdan nasıl çıkacağım, artık bir yere ait hissetmek istiyorum, bir yoldan yürümek. Saygı çerçevesinde herkesten yorum bekliyorum, teşekkürler.
19 yaşındayım, hayatta ne yapmak istediğimi bilmiyorum ve hiçbir yola bağlanamıyorum, siz bu kaybolmuşluk hissiyle nasıl başa çıktınız?