Bugün birisiyle tanıştım, buluştuk ama bana boyum 1.70 demişti, geldiğinde 1.55 falan vardı. Bir insan neden gereksiz yere boyunu uzun söyler ki? Oysa ki ben kısa boylu seviyorum
boyum 1.83 saklayacak halim yok. ilk buluşmada boyu 15 cm kısa çıkmak da resmen komedi, özgüvensizlikten başka bir şey değil zaten senin gibi kısa seven biri varken bunu yapması tam mantıksızlık olmuş. fotoğraftaki dolap kapağını açık bırakıp dolapla kavga eden kısa kız da buradaki duruma tam uymuş.
Uzun boyun bir albenisi yok, aksine 35 sonrası sırt ağrısı ve kısalara göre boyun düzleşmesine bağlı kol ağrıları başlıyor. Tecrübe ile sabit, özenmeyiniz
Sen neden soru açıyorsun amacın ego tatmini mi yapmak herkese ifşa ederek hemcinslerimde kendini övme aşamasına geçmil tamam en mükemmel en eşsiz sizsiniz en uzun boylu sizsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
1.10 cm
En güzeli
boyum 1.83 saklayacak halim yok. ilk buluşmada boyu 15 cm kısa çıkmak da resmen komedi, özgüvensizlikten başka bir şey değil zaten senin gibi kısa seven biri varken bunu yapması tam mantıksızlık olmuş. fotoğraftaki dolap kapağını açık bırakıp dolapla kavga eden kısa kız da buradaki duruma tam uymuş.
😂🤣😂🤣😂🤣
Uzun boyun bir albenisi yok, aksine 35 sonrası sırt ağrısı ve kısalara göre boyun düzleşmesine bağlı kol ağrıları başlıyor. Tecrübe ile sabit, özenmeyiniz
Bütün duygularıma söylemlerime olan açıklama 🤲🤲🙏🙏
İnsanlarda ki boy takıntısını hiç anlamıyorum ki
Benim boyum 165 ama biraz daha uzun duruyorsun diyor bazı insanlar
1.50 olup 1.90 altına sende erkek misin kitle var bide 🤦🤦🤦
Hiç anlamıyorum onları da
Dış görünüşe değil karaktere bakmak lazım ama ne diyeyim zeka seviyesi ile alakalı biraz
Kesinlikle 💝💝
Boyumla ilgili bir sorunum yok kaldı ki sorunum olsa da yalan söyleyip küçük düşmektense doğrusunu söylemeyi tercih ederim mddkd
Kesinlikle en doğrusu bnce
Bende görseldeki gibi tezgahın üzerine çıkıyorum. 1.56 😀
😂🤣😂🤣😂🤣 kafanı vurma dolabın kapağını dikkat et 🤣🤣😂🤣
Bunu yapmıyorum 3 basamaklı bir merdiven hep duruyor dolabın yanında 🥲 (1.56)
Ahahahahah alternatifi severim🤭🤭🤭😂
Çocukları olanlar zıplamaya teşvik etsin biz yandık onlar yanmasın
Birazda genetik bence ya 🤭
Değil işte değil dedem uzun babam uzun ben baba tarafıma çekmeme rağmen üüüüüüüü 😭🤧
Kısa kişilerin hakkını sana vermişler o zaman 🤣😂🤣😂🤣
Bedel ödemediğim bir o kalmıştı
🤣😂🤣😂🤣
Hayırlı geceler ☹️
Nöbetteyim hayırlı geceler yok çalışmaya devam 😭😭😭
O zaman size iyi nöbetler Allah kolaylık versin
1,63 idim geçenlerde ölçtüm 1,60 olmusum 90 dereceye atılmış kıyafet gibi boyum çekiyor dkdkkd
Kahveyi püskürttüm 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Yarasın😃 ama gerçeği söyledim kskdkd
Kim bilir senin o 3 cm hakkın nereye gitti 😂😂😂
Çok saçma bir insan neden böyle şeyler yapar anlamıyorum.
165 boyum
Ben de anlamıyorum işte bunu sorduğun zaman da cevap vermekten kaçıyor ya da sana daha sonra açıklamasını yaparım diyor yine de özür dilemiyor
Bunun açıklaması yok ki, yalan söylemiş işte.
164-165 civarı çıkıyorum hep. insan neden fazla söyler boyunu bir de 15 cm fazla demiş.
Üç beş santim olsa yine ayakkabı Payı dersin metrenin yanlış tutulma Payı versin ama 15 santim az bir şey değil
hayal dünyasında yaşıyormuş
Bu nasıl bir hayal dünyası ise artık 15 santimi bir buçuk santim olarak mı gördü ne yaptı🤦🤭🤭
İnkâr edecek bir durum yok 1.76 tam ortalama boydayım
Aaaa çok utanç verdiricii yine birilerinin yerine utandım
Yarabbi şükür dediğini duydum 🤭🤭🤭😂
Sen neden soru açıyorsun amacın ego tatmini mi yapmak herkese ifşa ederek hemcinslerimde kendini övme aşamasına geçmil tamam en mükemmel en eşsiz sizsiniz en uzun boylu sizsiniz
Ben ne yaptım şimdi ya
Çoğu insan sallıyor cidden
Kesinlikle
Fotoğraflarndan da mı anlamadın shop mu yapmış
Boydan hiç atmadı ki kalçadan yukarısı nı hep gördüm
Boy çok büyğk bi kriter kız için çok nüyük olmasa da erkek için büyük bi rol oynuyo ben lahsen 86yım ama daha uzun olmak isterdim ya
Hah. 😅 1.70 kuran-ıma 1.70 😁
Ahahahahah Allah belamı versin inandım 😂😂😂😂
🫱🏻🫲🏼😃
Ayy tam rezillik detay buluşacak olsamda olmasam da neyse oyum aslâ olmayanı demem 1.75 boyum
160.
Ne eksik ne fazla.
Takıntım yok 1.70
172 cesaretlik bir olay yok sköföf
174, neyini cesaret edemeyeceğim ki?
Var tabii ki. Boyum 156
Var açık açık yazıyorum 1.55
178 santimetre ve bana yetiyor
1.65 😎
Bunu saklamak gizlemek Bence hoş değil
Çok absürt
aaa mahsun j 😃