Aşk İlişkileri Cesareti olan boyunu yazsın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl 1.62 boy=minnak bir cimcime Cesareti olan boyunu yazsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. 164 165 boyum her seferinde farklı ölçülüyor. Boyum kısalıyor yaşlılıktan olsa gerek 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Omurgayla alakalı esneme hareketleri yaparsan uzun çıkarsın Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Boyum 173 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl off çok korkuyorum nasıl cesaret edicem acaba ki ya boyumu söylemeye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Edemezsin zaten Yorumla
SueɹrdʞuɔnK Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Boy ne zaman cesaret meselesi haline geldi :D 0 10 Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl Tamam hobit gidiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Ağla yerden bitme hahahaa Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl Sen ağlıyorsun ama olmaz ki böyle ağlayacaksan oynamayalım. Yorumla Soran +1 yıl Kendinden bu kadar bahsetme bence yerden bitme bir hobit olduğunu anladık uzatma da Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl Papağanmısın kendin cümle bile kuramıyorsun ufaklık :D Yorumla Soran +1 yıl Herkes kendinden bilir ağlama bu kadar Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl Eski sevgilim bile senden uzudu ufaklık :D Yorumla Soran +1 yıl Alttan öyle görüyorsundur yapacak bişey yok üzülme Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl Bizim bir o kadar da yerin altın da var Yorumla Soran +1 yıl Değişen bişey yok yani yazııkk 😂 Yorumla
ZEYNEPPZM_ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Cesaretle bir alakası olmasa gerek bence, 1.65-1.66 falandı en son. 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Aha bi gıcık daha geldi Yorumla ZEYNEPPZM_ +1 yıl Gittiğim yok ki geleyim.😃 Yorumla Soran +1 yıl Kaçıncı hesap 😁 Yorumla ZEYNEPPZM_ +1 yıl Bereketi kaçmasın diye saymadım.☹ Yorumla Soran +1 yıl Nazarım değer inşallah Yorumla ZEYNEPPZM_ +1 yıl İnşallah.😀 Yorumla Soran +1 yıl Eee nasıl gidiyor Yorumla ZEYNEPPZM_ +1 yıl Film, dizi gibi bol ekşınlı. Senin nasıl gidiyor bakalım? Yorumla Soran +1 yıl Benim de öyle sıyırdım iyice Yorumla ZEYNEPPZM_ +1 yıl 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Bende gözükmüyor Yorumla ZEYNEPPZM_ +1 yıl İPhone mağduru...😀 Yorumla Soran +1 yıl Kesin ağlayan zırlayan emoji attın Yorumla ZEYNEPPZM_ +1 yıl Ahaha, yani bir nevi öyle sayılır.😄 Yorumla Soran +1 yıl Oyy kıyamam hahahaasdf Yorumla
Rotence_Türk_Dilidir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 167 ve memnunum. İnsanları tınlamıyorum :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Önemli olan da bu dostum
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. 1,59 napalım rabbim bu kadar vermiş sjsssj 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Allaha şükür hahahaa Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Aynen seviyorum boyumu Yorumla Soran +1 yıl Ben de seviyorum Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cesaret mi xjdj Ben değilim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman şöyle uğurluyoruz sizi 👉🏻
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 1.63 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Minnaksın sen de Yorumla Blacklonghair +1 yıl Evet öyle sayılır😂 Yorumla Soran +1 yıl Cimcime senii : D Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl 1.62 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Minnaksın yani Yorumla gale8 +1 yıl Hayır değilim ve hiç alakası bile yok. 1,62>minnak Yorumla Soran +1 yıl Minnak=1.62 Yorumla gale8 +1 yıl Matematiğini geliştirmelisin. İstersen soru paylaş KS'da herkes ideal boy der Yorumla Soran +1 yıl Bana ne KS den bana göre minnak ve tatlı hahahaa Yorumla gale8 +1 yıl Güncellemede ki yazıyı kaldır ve cevabımı silme Yorumla gale8 +1 yıl Senin yüzünden rezil oldum ya Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahdnfk Yorumla gale8 +1 yıl Hiç, ama hiç komik değil. şu an bir duruşum varsa o da bozuldu ya Yorumla Soran +1 yıl Cesareti olan yazsın dedim : D Yorumla gale8 +1 yıl O zaman herkesin boyunu güncel de yaz Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece sana özel 😏 Yorumla gale8 +1 yıl Ay kendimi çok iyi hissettim. Delireceğim ya. Rezil oldum Yorumla Soran +1 yıl He hee tamam boş duyar kasma rezil olmuş muş muş Yorumla gale8 +1 yıl Ne muş muş muş. Yorumla Soran +1 yıl Muş muş muşta miş miş miş Yorumla gale8 +1 yıl Aklımdan o şarkı geçmişti Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum zaten 😏 Yorumla gale8 +1 yıl O lafı söyleme hep sileceğim Yorumla Soran +1 yıl Bana ne Yorumla gale8 +1 yıl Asıl bana ne Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 1,72 cm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İdeal boy Yorumla
nutellalıpasta95 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl 1,60 lsslls 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bu 160’lar ne böyle fabrikadan seri üretim gibi Yorumla nutellalıpasta95 +1 yıl Napalım bünyemiz bu slsksks Yorumla Soran +1 yıl Minik bünye hahahaa Yorumla nutellalıpasta95 +1 yıl Topukluyla 1,75 im sjskkss Yorumla Soran +1 yıl Ohaa 15 cm topuk mu olur lan Yorumla nutellalıpasta95 +1 yıl Stilettolarda olur Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. 154cm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Rekor sende Yorumla
Aisshaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 182... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 163 kesin Yorumla Aisshaa +1 yıl 182 dedik ya Yorumla Soran +1 yıl 163 dedim ya Yorumla Aisshaa +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sen de cimcimesin 😂 Yorumla Aisshaa +1 yıl He he Yorumla Soran +1 yıl Uza da gel hahahaa Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. 168. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İdeal boy Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl 1,70 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Harbi koca ayısın : D Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bunu söylemek için mi istedin Yorumla Soran +1 yıl Ne bekliyordun hahahaa Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 160 cm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aha bir minnak daha Yorumla
Ddffgg_dert Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl 55 ne alaka cesaret 0 15 Yorumla Ddffgg_dert +1 yıl Yukarda 1.62 minnak demissin yeni gördüm ben yokum o zaman🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Her şeyi bu kadar ciddiye alma cimcime : D Yorumla Ddffgg_dert +1 yıl Sensin cimcime ben ciddi biriyim Yorumla Soran +1 yıl Tamam cimcime Yorumla Ddffgg_dert +1 yıl Senin boy kac Yorumla Soran +1 yıl Sence tahmin et Yorumla Ddffgg_dert +1 yıl Nerden biliyim Yorumla Soran +1 yıl Tahmin edersen bilirsin Yorumla Ddffgg_dert +1 yıl 78 Yorumla Soran +1 yıl 1.87 yim ben Yorumla Ddffgg_dert +1 yıl İyi Yorumla Ddffgg_dert +1 yıl Havalara girdin dedim kesin 190 aşağı degildir Yorumla Soran +1 yıl Yine bi tarafından element uyduran biri Yorumla Ddffgg_dert +1 yıl Allah allah Yorumla Soran +1 yıl Tabi cimcime Yorumla
zıSɹɐʎⱯ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Hangisinin? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Orasını da sen bil her şeyi ben söyleyemem Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. 190. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 1,86 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. 1.80 :) 0 0 Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. 188 cm 0 0 Yorumla
Reorada47 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bir seksen yedi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Boy ikizimi buldum 👌🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
164 165 boyum her seferinde farklı ölçülüyor. Boyum kısalıyor yaşlılıktan olsa gerek 😅
Omurgayla alakalı esneme hareketleri yaparsan uzun çıkarsın
Boyum 173
off çok korkuyorum nasıl cesaret edicem acaba ki ya boyumu söylemeye
Edemezsin zaten
Boy ne zaman cesaret meselesi haline geldi :D
Tamam hobit gidiyorum.
Ağla yerden bitme hahahaa
Sen ağlıyorsun ama olmaz ki böyle ağlayacaksan oynamayalım.
Kendinden bu kadar bahsetme bence yerden bitme bir hobit olduğunu anladık uzatma da
Papağanmısın kendin cümle bile kuramıyorsun ufaklık :D
Herkes kendinden bilir ağlama bu kadar
Eski sevgilim bile senden uzudu ufaklık :D
Alttan öyle görüyorsundur yapacak bişey yok üzülme
Bizim bir o kadar da yerin altın da var
Değişen bişey yok yani yazııkk 😂
Cesaretle bir alakası olmasa gerek bence, 1.65-1.66 falandı en son.
Aha bi gıcık daha geldi
Gittiğim yok ki geleyim.😃
Kaçıncı hesap 😁
Bereketi kaçmasın diye saymadım.☹
Nazarım değer inşallah
İnşallah.😀
Eee nasıl gidiyor
Film, dizi gibi bol ekşınlı. Senin nasıl gidiyor bakalım?
Benim de öyle sıyırdım iyice
🥲
Bende gözükmüyor
İPhone mağduru...😀
Kesin ağlayan zırlayan emoji attın
Ahaha, yani bir nevi öyle sayılır.😄
Oyy kıyamam hahahaasdf
167 ve memnunum. İnsanları tınlamıyorum :)
Önemli olan da bu dostum
1,59 napalım rabbim bu kadar vermiş sjsssj
Allaha şükür hahahaa
Aynen seviyorum boyumu
Ben de seviyorum
Cesaret mi xjdj Ben değilim
O zaman şöyle uğurluyoruz sizi 👉🏻
1.63
1.63
Minnaksın sen de
Evet öyle sayılır😂
Cimcime senii : D