Kendimi, benliğimi bulamıyorum, 29 yaşındayım, ben kimim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, aranızda böyle hisseden var mı veya çözüm?

Bu duruma bir çözüm arıyorum. Kayıp gibiyim. Evet şu an işe girmek istesem bir çok iş yapabilme özelliğim var, ana sınıfı öğretmenliği, yetiştirme yurtları, aksesuar satışı, çocuk bakıcılığı, pazarlama, el sanatlarına dair neredeyse bütün işler vs. ... bir çok yönden tecrübeliyim ama çalışmak icimden gelmiyor, bir çok şey de yapmaya çalışıyorum, online dersler, eğitimler, yardımlar, kitap okumak, ev veya kişisel aksesuar vb. tasarlamak, çocuklara ders vermek... günlerim çok yoğun geçiyor ama hep bir şey eksik, içimde hep bir his var büyük bir şey başaracağıma dair ama hayatıma baktığımda düz bir çizgide stabil bir şekilde kalmaya çalışıyorum ki düşmeyeyim. Ne yapacağım, ne hissedeceğim bilmiyorum. O eksikliğin ne olduğunu da nasıl bir meslek yapmam gerektigini tam olarak bilemiyorum, bulamıyorum. Sanki ben, kendi içimde kaybolmuş gibiyim. Çözümü olan var mı? Veya bana dair bir psikolojik analizi olan?
Kendimi, benliğimi bulamıyorum, 29 yaşındayım, ben kimim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, aranızda böyle hisseden var mı veya çözüm?