Benliğimi bulamıyorum , nasıl düzelirim?

2 yıl önce peçeye girme kararı aldım ailemden habersiz. Evde kavgalar oldu yeni bir yola adım atmıştım çünkü. Daha sonra netten tanıştığım insanlarla görüştüm arada bağ oldu sevdim hepsini kardeşlik adı altında. Beynimi yıkadılar daha 18 yaşındaydım. Cihad adı altında terör gruplarıyla tanıştım ama kızlarla. Öyle bir davalarına bürünmüşlerdi ki cok hoşuma gidiyordu. Psikolojik olarak sertliği baskıyı otoriteyi yönetilmeyi seven bir insanım. Katı kurallar hoşuma gidiyor. Daha sonra yanlış olduğunu farkettim o harici görüşlerin. Hepsinden uzaklaştım herseyimi değiştirdim. Peçemi çıkardım. Cok şükür ki kurtuldum kazasız belasız. Ama bazen o hayatı özlüyorum elimde olmadan. Simdi bir boşlukta gibiyim. Herseyi sorguluyorum. Ateist olmaktan korkuyorum. bir inanca bir davaya sahip olmak istiyorum😞 Allah’ın bana yardım etmesini istiyorum. Onların kafa kesme videoları neşidleri aklımdan bir türlü çıkmıyor. Nasıl kendime gelicem ya da kendim nasıl olucam?
Güncellemeler
+1 yıl
Kullanıcı adım bile herkesi kafir görüp kendimi ve benim gibi düşünenleri müslüman gördüğüm içim 2 yıl önce bu adı yazdım.
Benliğimi bulamıyorum , nasıl düzelirim?