Bu test bilimsel bir kişilik envanteri değildir. Ancak beden dili, kişiler arası mesafe tercihleri, güven eğilimi, gözlemcilik ve karar verme biçimleri gibi psikolojide sıkça incelenen davranış kalıplarından ilham alınarak hazırlanmıştır.
Masadaki ilk dikkatini çeken veya kendini en yakın hissettiğin kişiyi seç. Seçimin, zihninin o anki eğilimleri hakkında ipuçları verebilir.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben 10 derdim. Masanın biraz dışında, kendi alanında ama yine de ortamı tamamen bırakmamış gibi duruyor. Kalabalığın tam ortasında olmaktansa biraz geriden gözlemlemek bana daha yakın geliyor. Sessizce bakıp ortamı tartmak, sonra gerekirse dahil olmak daha benlik.
bu , bu odada ne konuşulduğuna bağlı
ben iyi bir dinleyiciyimdir ama bu masadaki beden dillerinden hangisi dinliyor anlayamıyorum
bitse de gitsek diyenler çok belli ama :D
😆😅😅
1 numara direkt dikkatimi çekti, o koltukta oturan adam gibi genelde ortada olmayı ve işleri yönetmeyi severim
1 Numara (Lider / Karizmatik): Masanın başında, kollarını açmış şekilde oturur. Kontrolü elinde tutmayı sever. İnsanlar siz daha konuşmadan varlığınızı ve liderlik enerjinizi fark eder. Karizmatik, organize ve yönlendirici bir yapınız vardır.
Evet bu doğru bende böyle özellikler mevcut
Ben 3 noyum
Fakat Bir no benim sözümü dinler
Direkt muhatap olmak yerine uzaktan yönetirim herkes beni bilir ağırdan takılırım vs
3 Numara (Stratejist / Mantık İnsanı): Olaylara duygulardan arınmış, tamamen mantık ve gerçekler çerçevesinde yaklaşır. Problemlere çözüm üretmekte başarılıdır ancak bazen duygularını dışarıya göstermekte zorlanabilir.
1, 2, 4, 8, 11... Numaraların hepsi ben ama en çok 4 ben. Çal bakayım oradan bir 'Baş Harfi Ben'
😆😅😅
4 Numara (Mücadeleci / Hak Arayan): Masaya doğru uzanmış ve aktif bir duruş sergiler. Fikirlerini savunmaktan çekinmez. Tartışmalara girmekten ve inandığı değerler için mücadele etmekten korkmayan hırslı bir yapısı vardır.
12 ya da 7 ama 7nin başında biri dikildiği için 12 derim
7 Numara (Sakin Gözlemci / Stratejik Ortak): Liderin hemen yanında, kollarını kavuşturmuş şekilde oturur. Olayları dışarıdan izler gibi görünse de aslında merkeze en yakın olan ve sessizce durum değerlendirmesi yapan güvenilir bir figürdür.
12 Numara (Destekleyici / Dengeli): Masanın sol üst köşesinde sakin ve dengeli bir duruş sergiler. İnsanlara yardım etmeyi seven, grup içindeki dengeleri korumaya çalışan ve yapıcı bir karakteri temsil eder.
Teşekkür ederim
1numara tabii ki masanın başı otorite her zaman merkezdedir
1 Numara (Lider / Karizmatik): Masanın başında, kollarını açmış şekilde oturur. Kontrolü elinde tutmayı sever. İnsanlar siz daha konuşmadan varlığınızı ve liderlik enerjinizi fark eder. Karizmatik, organize ve yönlendirici bir yapınız vardır.
Doğrudur
😊😊
Yakışıklı olduğumuz doğrudur maşallah maşallah hocam (adnan Oktar)🙂🖖
Ahahah masallah suphanallah 😅
11 numara, deni seçtim pikaçu
11 Numara (Uyumlu / Dinleyici): Sırtı dönük veya arka planda, masaya dahil olmaya çalışan sakin bir duruşu vardır. Çatışmalardan kaçınır, grubun uyumunu korumayı tercih eder ve iyi bir dinleyicidir.
Genele bakarsam eksik ama haklılık payı yüksek🙏
Iyi sevindim 😊
7 olurdum
7 Numara (Sakin Gözlemci / Stratejik Ortak): Liderin hemen yanında, kollarını kavuşturmuş şekilde oturur. Olayları dışarıdan izler gibi görünse de aslında merkeze en yakın olan ve sessizce durum değerlendirmesi yapan güvenilir bir figürdür.
7 olurdum kesin
İşte tam o kişiyim🤦♀️
5 numara
5 Numara (Düşünceli / Detaycı): Başını ellerinin arasına almış, yoğun bir zihinsel süreç içerisindedir. Analitik düşünür, olayların arka planını çözmeye çalışır. Çoğu zaman kendi iç dünyasında büyük planlar ve senaryolar üretir.
Ben kessin evdeyim orada yokum 😂
😆😅😅
12 veya 7 bence ikiside ayni
12 Numara (Destekleyici / Dengeli): Masanın sol üst köşesinde sakin ve dengeli bir duruş sergiler. İnsanlara yardım etmeyi seven, grup içindeki dengeleri korumaya çalışan ve yapıcı bir karakteri temsil eder.
Ikiside benim nokta atisi yapmisim
1 dicektimde göbeği var 😁
Gobekten kaybetti 😅
Ekonomide tombul parmaklı derler. Manipulatif dayılar
Ben hepsi olabilirim o masaya bagli
1 hatic hepsi olabilir
7 yim
Teşekkürler😊
12 :)
Teşekkür ederim. Ayrıca tebrikler. :)
8 numara
8 Numara (İçe Dönük / Hassas): Elini çenesine koymuş, konuşmaları sessizce dinlemektedir. Başkalarının ruh hallerine ve enerjilerine karşı çok hassastır. Genellikle kalabalık içinde kendini biraz ayrı ve bağımsız hisseder.
1 numara benim.
Her zaman.
😊😊
;)
7 nolu kişiyim ayol
Güzel yorumun için çok teşekkürler
12..
Hmm bende öyleyim ama o emoji neden onu anlayamadım.
Hangi emoji
Benim cevabıma yaptığın yorumda üzgün emojisi var🙂
Aa bende cikmiyor ama 🤔🤷♀️
Allah allah baktığımda hemen hemen her cevap yorumunda aynı
10 diyorum
10 Numara (İzole / Mesafeli): Masadan tamamen ayrı, tek başına bir köşede oturur. Yoğun bir yalnızlık hissi taşıyor olabilir. İçinde biriktirdiği çok şey vardır ancak bunları insanlarla paylaşmayı kolay kolay tercih etmez.
Bir kısmı doğru. Ama ben masadan kopuk değil. Masada dönen dümenleri de güzel görüyorum. İstediğim zaman müdahil olurum ama keyfim istemezse olmam.
12 Olabilir
Kesinlikle Bu Benim Gerçek Hayatta'da Böyle Birisiyim.
Sevindim 😊😊
4 ben. d
4 Numara (Mücadeleci / Hak Arayan): Masaya doğru uzanmış ve aktif bir duruş sergiler. Fikirlerini savunmaktan çekinmez. Tartışmalara girmekten ve inandığı değerler için mücadele etmekten korkmayan hırslı bir yapısı vardır.
7 numara
12..
8 galiba
8 Numara (İçe Dönük / Hassas): Elini çenesine koymuş, konuşmaları sessizce dinlemektedir. Başkalarının ruh hallerine ve enerjilerine karşı çok hassastır. Genellikle kalabalık içinde kendini biraz ayrı ve bağımsız hisseder.
sekiz
çenesine koyduğunu farketmedim ama tişört güzel valla
12 gerçek lider
6 numara benim ✨️
8 numara diyorum.
Kopuyorum 😄
10...
10 Numara (İzole / Mesafeli): Masadan tamamen ayrı, tek başına bir köşede oturur. Yoğun bir yalnızlık hissi taşıyor olabilir. İçinde biriktirdiği çok şey vardır ancak bunları insanlarla paylaşmayı kolay kolay tercih etmez.
Teşekkür ederim doğru
12 numara
8 numara
7 numara ⚡
1 - ben aslında yoğuuuummmm :)
2 - 7 numara.
3 diyorum
9 diyorum.
10. Kişi
8’im
10 numare
Sekiz