İstanbul Maltepe'de bir aracın üzerine yazı yazılarak araç çizildi ve lastikleri patlatıldı.
Aracın üzerine, "Burası namuslu bir mahalle. Biz senin gece 03.34'te inleme seslerini dinlemek zorunda değiliz" notu yazıldı.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstanbul Maltepe'de bir aracın üzerine yazı yazılarak araç çizildi ve lastikleri patlatıldı.
Aracın üzerine, "Burası namuslu bir mahalle. Biz senin gece 03.34'te inleme seslerini dinlemek zorunda değiliz" notu yazıldı.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
görseldeki kırmızı aracın üstüne bırakılan o not olayı bambaşka bir boyuta taşımış resmen. kimsenin kimseyi bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok ama malı mülke zarar vermek de tam bir vandallık. benim üst katım da gece yarısı halter mi düşürüyor ne yapıyorsa sürekli gürültü yapıyor ama insan gidip adamın arabasını çizmez, o başka bir kafa.
Bence iyi yapılmış. Kımse dınlemek zorunda değil. Toplu yasamanın kuralları var. Bilmiyorlarsa böyle bildiren çıkar yani. Kapısına gitse umursamayacaktı. böyle umursar en azından.
Arabayı çizip namustan bahsediyor aynı dşndarlar gibi ha zaten buda dindar dldnxlxmdm
Karısıyla cinsel birliktelik yaşamak namussuzluk mu oluyor yani? Sesten rahatsız oluyoruz, yalıtım yaptır dersin olur biter
Komşuların sesi bana gelmiyor, ama benim gürültüm komşulara gidiyordur.
Bu arada arabaya bunu reva görenler, derhal cezalandırılmalı.
Biz niye inleyemiyoruz kıskançlığı gibi geldi :D
Arabayı çizip namustan bahsediyor bende iş yok bari arabanı çizeyim demiş
Siz bizden daha çok inleyip zevk alamazsınız der gibi 😃
Bende icraat yok bari arabanı çizim demiş ndlxmxlxmc
İlginç bir tepki olmuş araca yazık olmuş. Mala zarar vermeden önce düşünmek lazım.
O zaman kendi de seks yapmasın "namuslu kişilik".
Azıcık alttan, azıcık üstten
Var. Alt, üst, yan, karşı hepsi kısacası
Özel hayata saygı kalmamış yaa😂🤭
haset kötü bir şeydir.
Yok hayir
İlginçmiş
Şu An Yok
İnsanlar evliyse evinde istediğini yapar
Yok evim müstakil
Aracın suçu ne. d
Hayır, yok.