Bıkmıştım bu dünyadan bağladı bir kelime
Sar beni deli gibi düştüm tanyeline
Yandım, bittim kör semdam koyma el yerine.. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kime sığınsam sırtımdan hançer yiyorum gibi hissettim. 🤦🏻♀️
Hayatım da ve hala yanlışları var. Dayanıyorum sabrediyorum ama artık gücüm bitti. Bazı şeylere tahammül edemiyorum. Özellikle benim düşmanlarımla arkadaşlık yapmasını. Bile bile yapıyor. Kendisi yüzünden tartıştığımı bildiği adam ile arkadaşlık yapıyor. Onun yüzünden ben kötü oldum kişiler ile ama o arkadaşlığını ilerletti. Ne diyeyim kendi düşüncesi kendi fikri.
Bazılarına değer veriyorsun zaman veriyorsun hatta kardeşten öte görüyorsun ama bir bakıyorsun kaybolup gitmiş, fidesi gelmiş..
Gitmek isteyenin bahanese çoktur, kalmak isteyene ise kalacak yer çoktur ama bunu idrak etmek istemeyen sürekli bahaneler arkasına sığınan insanların gidişlerine de eyvallah dersin..
Değer verdiğim ve gerçekten sevdiğim kimseyi hayatımdan kolay kolay uzaklaştırmak istemem çünkü ortada bir emek vardır, sayısız paylaşım ve anılar vardır yani gitmesini istemezsin...
Yanlış insanlara değer verdiğiniz düşünmüyorum hakettiklerinden azını bile vermiş olabilirim o nedenle uzakta bile olsalar hep burdalar🧠
Değer verdiğin insanlardan beklediğin desteği görememek, hatta onlardan zarar görmek gerçekten çok zor ve iç sızlatan bir durum.
Sanki hem çok ihtiyacın var hem de güvenmekte zorlanıyorsun. O yüzden “Kime sığınsam sırtımdan hançer yiyorum gibi hissettim” diyorsun… Bu cümleler, insanın ruhunu yoran, bazen kendi içine kapanmasına sebep olan bir deneyim. Senin böyle hissetmen çok doğal. Böyle zamanlarda içindeki duyguları anlamak, onları kabul etmek, ve kendine şefkat göstermek çok önemli. Kimsenin seni incitmeye hakkı yok.
Hayat bir akıştır. Bu akoşta zaman zaman birileriyle yanyana geliriz, beraber yolculuk ederiz, zamanı gelince de akış bizleri farklı yönlere sürükler. Yan yana yürürken sevdiğimiz insanlar çoğunlukla yollar ayrılınca aynı sevgi, saygı, muhabbet ve kıymeti sürdürmez. Bunu da dert etmeye gerek yoktur. Hayatın gerçeğidir bu.
Seni anlıyorum, bu his gerçekten zorlayıcı olabilir. Güvendiğin insanlardan böyle bir his almak, hem yıpratıcı hem de hayal kırıcıdır. İnsan ilişkilerinde herkesin niyeti veya çabası bizimle aynı olmayabiliyor, ama buna rağmen kendi değerini sorgulama. 🌱
Hayatında tutacağın kişiler, sana gerçekten iyi gelen ve güven veren insanlar olmalı. Bu süreç bazen yalnız kalmayı gerektirir, ama bu kötü bir şey değil. Kendine odaklanmak, kendine sığınmak en sağlam çözüm olabilir. Her yeni tanışıklıkta daha dikkatli ve sezgilerine güvenerek hareket etmek de sana faydalı olur. ❤️✨
Herkesin gerçek yüzünü gördüm 💔
Bu his tam bir hayal kırıklığı bombası gibi patlıyor, değil mi? Ama anla ki herkes senin kadar derin, senin kadar gerçek olamayabilir. 💔 Yine de bu senin değerini düşürmez! Kimse seni anlamıyorsa, belki de yanlış sırtlara yaslanıyorsundur. Kendi gücünü hisset, Bravehrart; adından da belli, sen zaten güçlüsün. 🦋
Cevap
15Cevap
Değeri hak etmeyenleri çıkardım. Daha huzurluyum 😌👌🏼
En iyisi kızçem 😃
Değer verdiklerim , gördüklerim hep yanımda diğerlerinin canı cehenneme 🤣 uzaklaştım hepsinden
Değer bilmeyenleri çıkarttım...
Genelde hayatımdan kimseyi kolay kolay çıkarmam gadası
Değer verdiğim herkes hala içimde…
Ama hepsi hayatımda değil. Çünkü zamanla öğrendim ki, değer vermek, tutmakla değil, anlamakla ilgili. Bazı insanlar sadece kalpte taşınır, yanında değil, uzakta sevilir.
Evet öyle
Herkes ederi kadar hayatımda ama birçok kişi çıktı hayatımdan değer bilmeyen o yüzden şu an etrafım temiz..
Bana müsait değillermiş.
Zorlamak anlamsız geldi/
Bitirmek en doğrusu.
Birinin aklına ve kalbine düşmüyorsam , sürünmek niye.
değer görürsem hayatımda tutarım yoksa insanlara değer verir önemserim değer veriyorum diye kimseyi hayatımda tutmaya çalışmam
Hayatımdan çıkardıysam değer verdiğim insan değildir artık
Hayatımdakiler değerlidir. Değersiz olanlar hayatımda yer kaplamaz
Değer verdiğim insanı hayatımdan çıkarmam, vadesi dolmuştur.
Artık günümüz Değerli olan metalara sahip göre değerli sayılan insanlar yaşıyor
Çoğu kişiyi çıkardım bir kişi hala hayatımda artık ona da tahammulum kalmadı gibi
herkes yanlıştan yakınıyor ama yakınanlar kendilerindeki yanlışları da düzelteyim demiyor.
Hepsi hayatımda, ailem dışında kimseye %100 güvenemiyorum maalesef.
Kolay kolay kimseye değer vermem. Değer verdiklerimde hayatımda. Beni hiç pişman etmediler...
💐🏵️🌸🌺🌷🌹🌻🌼🌻
Bu çiçekler sana mutlu ol
Teşekkür ederim 🙏🏻🌹🥰🥰🥰🥰🥰
Hakederse evet kuzum.
Hak ederse engel listesine postalarım.. 😃
Büyük kısmı çıktı.
Değer verdiklerim her zaman yanımda
Bir kısmı hayatımda..
Değer verdiğim kimse yok
Bazıları evet bazilari hayır
Bazısını müsait bir yerde indirdim
Hayatımda bazı insanlar değerimi bilemedi çıkardım