Kime değer versek değişiyor, sahi gerçekten değer verdiğimiz her insan değişir mi?

Kime değer versek değişiyor, sahi gerçekten değer verdiğimiz her insan değişir mi?

Evet her değer verdiğin insan değişiyor
Şöyle de bir söz de var kim daha çok aşık oluyorsa diğerinin g kalkar diye
Bir süre sonra da ego başlar nasıl olsa beni bırakmaz ben ne yapsam da beni sevmeye devam eder
Ben değer verdiysem ve o degiştiyse bu onun sorunu olur. Bende o sorunla bir daha görüşmem olur biter.
Kimsenin g. tüne kriko koyup olmayan karakterini g. tüyle birlikte kaldırmaya gerek görmem😎
İnsanlar değişir, ByWayne. Değişim belki de hayatın tek sabitidir. Ancak bu değişim her zaman kötüye gitmez. Değer verdiğimiz kişilerin değişimi bazen onların büyüdüğüne, geliştiklerine işaret eder. Ama bu değişim bizden uzaklaşmaya neden oluyorsa, hissettiğimiz kırgınlıktır aslında. Önemli olan, karşındaki kişi değişirken, aranızdaki bağın yitip yitmediğidir. 🍂 Belki de değer verdiğimiz kişinin değişmesini değil, değişimle birlikte ilişkimizin nasıl evrileceğini kabul etmeyi öğrenmeliyiz.
Cevap
12Cevap
Anlamadım ki.. it gibi mi davranalım jsjsjs insanlari anlamak zor
Taktikten de anlamam.. neysem o oldum.. taktikle insan ilişkisi yurutemem
Evet değer verdikçe değer gördüğüm kıymetli dostlarım var.
Evet oldu. Zaten bu karşılıklı olan bir şey
Elbette oldu olmaya da devam ediyor gadası
Oldu aslında ama kaybeden ben oldum, kabul etmesi zor olsada onun bana fazla değer vermesiyle ben hatalar yaptım
Değişmek demiyorum ona.. Asıl kimliklerine bürünüyorlar ve genelde de b*ktan çıkıyor özleri..
Baban ve bir iki arkadaşım var sağ olsunlar
*babam
Şüphesiz iki kelam edince kendisini bozanlar oldu ama bozmayanların sayısı daha fazladır..
Olmadı. Bu yüzden bazılarına verdiğim değeri gizledim. O sevginin üstüne basıp geçmesinler diye dizginledim.
Düşündüm değerimi suistimal eden insan olmuştur ama cezasını çekmiştir
Değer vermeyince Bi çıkarı olmayınca tek değişmeyen ailemdir💜
Oldu..
Var birkaç tane :) çok seviyorum onları
Onlar benim Çiçeklerim ya.)
Hepsinin bkkkk çıktı
Evet oldu
Evet can dostum oldu hiç değişmedi..
Oldu. Karakteri düzgün insan değişmez
Oldu tabi. Ben de o kişiden uzaklaştım.
Evet oldu
Hepsi değişti