Kişilik & Karakter Değer verdiğiniz kişiler sizi üzdü mü? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor kime değer kıymet verdiysek sırtını döndü Değer verdiğiniz kişiler sizi üzdü mü? Değer verdiğiniz kişiler sizi üzdü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Beni üzene değer vermedim vermem de zaten 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Üzdugunu yahut uzebilecegini gördüğüm anda değer vermeyi bırakıyorum, hayatımdan da çıkartiyorum. Yolda bulmadim biz bu canı kimseye harcatmayiz😂 Kumaşına baksınlar önce kimin Hint 1 1 Yorumla Gzz00 +1 yıl Bulmadık* Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Üzdü. Öyle üzdüler ki, kendi verdiğim değeri ve kendimi sorguladım, kendimi suçladım.😔 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet artık değer vermiyorum kimseye normal yaklaşıyorum 1 0 Yorumla
Quafly Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. Deger verdigim kisiler en fazla hayal kırıklığına uğratabilir üzmek iddiali olur.. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Beni kimse üzemez 1 0 Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaman zaman üzdüler. 1 0 Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Kimi üzmedi ki 1 1 Yorumla Erays07 +1 yıl Ben üzmem😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beni üzene değer vermedim vermem de zaten
Üzdugunu yahut uzebilecegini gördüğüm anda değer vermeyi bırakıyorum, hayatımdan da çıkartiyorum. Yolda bulmadim biz bu canı kimseye harcatmayiz😂 Kumaşına baksınlar önce kimin Hint
Bulmadık*
Üzdü. Öyle üzdüler ki, kendi verdiğim değeri ve kendimi sorguladım, kendimi suçladım.😔
Evet artık değer vermiyorum kimseye normal yaklaşıyorum
Deger verdigim kisiler en fazla hayal kırıklığına uğratabilir üzmek iddiali olur..
Üzen de oldu üzmeyen de
Üzmediler , beni kaybettiler
Kaçar mı hiç..
Beni kimse üzemez
Hiç şaşmaz
Zaman zaman üzdüler.
Kimi üzmedi ki
Ben üzmem😂
Üzecekleri değeri vermiyorum