Selam, Hepimizin hayatına bir sürü insan giriyor ve pek çoğu hayatımızdan belli bir süre sonra gidiyor. Kimisinin gitme sebebi bizim hatamız, kimisinin sebebi bizim bırakmamız. Ben hayatıma giren insanların değerini bildim diye düşünüyorum. Hayatınıza giren insanların değerini bildiniz mi, sonradan mı anladınız?
Hayatınıza giren insanların değerini bildiniz mi, sonradan mı anladınız?
Önceden insanların değerini kaybetmeden anlayamıyordum ama olgunlaştıkça daha kıymet bilir oldum galiba. Şu an hayatımda ki herkes fazlasıyla değerli benim için.
Hayatıma giren insanların değerini asla yok saymadım, yeri geldi kendimden fazla değer verdim, kimisi bizi kullandı kimisi içimizdeki niyeti kendi niyeti gibi benimsedi, bundan 3 yıl önce tesadüfen tanıştığım bir büyüğümün değerini kıymetini onun yanından gittikten sonra anladım, ondan sonra da bu duruma üzülmekten başka çarem kalmadı.
Zarar vermeden sevenlerden olmak için çok çabaladım ama birini kaybettiğim için de hiç üzülmedim. Ben elimden geleni yaptım dedim çünkü her seferinde. Ben herkese değer verdim. Asıl beni kaybedenler sonradan farkına varıyorlar.
Hep bildim. Haketmediğini düşündüklerimi hayatımdan çıkardım hiç pişman olmadım. Gereğinden fazla değer vermişim farketiğimde başladığı yere bırakmayı uygun gördüm bitti.
Hep onları kaybettikten sonra pişman oldum bu yüzden hayatıma giren değer verdiğim herkese ilgi ve alakamı veriyorum sonunda pişman olsam yani onu kaybetsem de kendimde bir hata bulamam