Değer verilince değişmeyen insan kaldı mı? İnsanlar neden verilen kıymetin değerini bilmiyorlar..

Değer verilince değişmeyen insan kaldı mı? İnsanlar neden verilen kıymetin değerini bilmiyorlar..
İnsanın başına bu hayatta gelebilecek en iyi şeylerden biri, korkmadan değer verebileceği insanlarla karşılaşmasıdır. Kıymetinin bilindiğine ve bilineceğine dair korkuları yatıştırılan insanlar birbirlerine daima değer vermekten ve değerlerini bilip yaşamaktan sonsuz mutluluk duyarlar.
Hayır, bilmediler. Beni aldattığı için boşanmaya çalıştığım karım ve kendi ailemden ayrı görmediğim, saygıda kusur etmediğim ailesinden çok fazla nankörlük ve kötülük gördüm. Şimdi Aile Mahkemesinde zina yapmış kızlarının kusurunu örtbas edebilmek için bana çeşitli iftiralarla, yalancı tanıklarla saldırıyorlar.
Çok geçmiş olsun.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Teşekkür ederim 😞
Hayır maalesef bilmediler zaten artık bana değer vermeyen kimseye değer vermiyorum.. çünkü insanların çoğu bencil maalesef kendini düşünüyor sadece.. bu yüzden de verdiğim değeri bilen güvenilir kişilere sadece değer veririm hayatımda ve yer veriyorum her zaman..
Teşekkür ederim.. 😊
Rica ederim.. 😊
Bilenlerde oldu bilmeyenlerde oldu hepsine eyvallah der yoluma bakarım. Beklenti halinde olanlar her daim daha çabuk ihtiyarlar.. o nedenle her an hayata ve insanlara teşekkür ediyoreee çünkü onlar sayesinde daha güçlü oldum😌😅
Cevap
8Cevap
Bilmediler. Değer verdiğimiz ne kadar insan varsa Totosunu arşa değdirdikten sonra yolları ayırdık.
Kıymetimi bilenlerde var bilmeyenlerde sağlık olsun herkes bir gün geriye bakıp illaki anlayacak kıymetimizi işte bende oturup kahvemi içerim 😂
Kesinlikle.. Anladıkları zaman çok geç olacak..
Bilmediler ve bilmeyecekler. Çünkü hayat boyu karşımıza bizim tam zıttımız bir insan çıkacak. Ruh ikizimiz diye tanımladığımız insanlarda da şöyle bişey oluyor, illaki bir engel silsilesi çıkıyor ve görüşme kesiliyor.. Ne kadar iğrenç bir duygu olduğunu hepimiz hayatımızda tecrübe etmişizdir. Hayatı akışına göre yaşamak daha iyi. Kafaya takarsak sonuç itibariyle stresten yara tutmuş egzamamız daha da kötü hale gelebilir 🤭
Asla fazla ilgi göstermeyin kıymet bilmiyolar sonra hemen karakteri değişiyor üzüldüğünle kalıyorsun
Sorunun başında değer vermek gördüm ve gerisini okumadım. Değer verip bir şeyler yapınca karşılığı hüsran ve "YAPMASAYDIN" Oluyor
Asla ama alıştık bu saatten sonra değişecek değilim
Kıymet bilselerdi, hayatımızda olurlardı : ))
Kime değer versek bir tarafı kalkti , Eşeğe fazla değer verirsen kendini yarış atı sanırmış misali 😉
Nankörlük etiler
onlarin sorunu
bilmedikler
Bilmediler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?