Teşekkür ederim...
Değer verdiğiniz kadar değer gördünüz mü?
Teşekkür ederim...

Değer verdiğim kadar değer görmüyorsam bu herhangi birisi olabilir ona değer vermekten vazgeçerim
sızlanmam şikayet etmem verdiğim değeri geri çeker onu hayatımdan çıkarır ve artık bensizlikle yaşaması gerektiğini söylerim.. bu kadar basit..
çok kafaya takmamak lazım sana değer vermeyen bir insana vakitte ayırmamak lazım gerçekten değer görmediğini düşünüyorsan eğer bunu yapmalı ve şu kısacık ömürde mutsuzlukla yüzleşmemelisin..
sonra ben ne yaptım diyerek üzülürüsn
Sevdiğim insanlara haddinden fazla değer veririm, değer de görürüm lakin aklım ve duygularım birbiriyle çeliştiğinde değer verdiğim insan tarafından nefret edildim. Olsun, nefret etsin hiç önemli değil bu benim onu sevmeme engel teşkil etmiyor. Yeter ki canı sağolsun, iyi olsun!
Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. Biz orda yanlış yaptık. Biz de artık kendi degersizlikleriyle bıraktık oylelerini...
Değeri hakedene veriyoruz artık gerisi boş..
Bu arada; kendi değerini bilmeyen insan karşısındakinin değerini hiç bilmez
Hersey gönlünce olsun...
Teşekkür ederim keyifli vakitler ☺️
🖤🤍❤
Tartıp bicmeyi bıraktım kuzu karşılık beklemeden değer veriyorum artık. Hee ufak bi yanlışındada siliyorum o ayrı.
Aynıyız bebeğim ❣️💋🥰
Teşekkür ederim canısı 😘
Cevap
26Cevap
Görmedim, görmediğim içinde hayatımdan çıkarttım...
En güzeli 👍👏🥰❤️ canımsın..
Kadir kiymet bilene değer vermeli,, hekes hak etmiyor.
Anlaşılmak olduğunu düşünmek iyidir.. deger gördüğünü hissettirir insana
Duygusal tatmin olmali değil mi? Yoksa sorunlar başlar.. Sevilmek ve şımartilmak bizi şarj eden şeyler.. ve ektigini bicersin finalde
Değer verdim g@tleri kalktı sonra kalbimi defalarca kırdılar.
Bin kere hayır diyebilirim buna hiç bir zaman hakettiğim değeride sevgiyide görmedim verdiğim insanlar tarafından
Kime değer versem beni kapı dışarı etti, değer vermediklerimden de değişik tepkiler gördüm. Sanırsam vermeyince alınan bi şey bu da.
Ne kadar değer verirsen ver insanlar bazen bulunduğu yeri kadar yadirgiyor ki, en sonunda senin hakkın bu diyorsun...😉
Bu soru favori sorularımdan biridir zamanında bende sormuştum bir kaç kere sitede.
Tabiki hayır kimse kendin gibi olamaz hiçbir zaman.
Hiçbir zaman görmedim en acısi da bu sanırım ailem disinda hic kimse de bana bunu hissettirmedi
fazla yüz vermeye gelmiyor sonra o tepecik alçak yerde kendini dağ zannediyor. hiç hiç gerek yok
Ben değer veririm, havalandırsa o haliyle bırakırım ortada kalır 😂
Karşıdan bir şey beklemedim.
Beklentin kadar üzülürsün.
Çok oldu öğreneli...
@27esmerim
Malasef hayır ama ben hala devam ediyorum ve malasef değişemiyorum.
Hayır verdiğim kadar değer görmüyorum ve işin kötüsü akıllanmıyorumda..
değer vermediğim için sorun yok
Tabiki hayır bu nasıl soru
görmedimmm aldatıldım 😢
Sen gördğnmü ben hiç görmedim değer vereni
Tam olarak gördüğümü düşünmüyorum
Hayır..
Olabilir de olmayabilir de
hem gördüm hem de görmedim
Hiç kimseyi sevmedim 🤓
Gördüm. Kimsenin hakkını yiyemem.
Çok güzel 🤣 tamda bunun laneti üzerimde idi
Bana değer verene değer veririm