ve benim için değersiz olmuyor?
Normalde aşırı duygusal ve hassas biriyim.. bundan dolayı mı acaba.. Ya da beni kıran insanlara neden affediyorum neden hayatımda kalmalarını istiyorum ya da değişeceklerini düşünüyorum..
Hani yalnış olsa da hep diyorum 3 günlük dünya değer mi.. belki kırmış ama pişmandır belki belki değişir belki ben de değrliyim onun için.. hani kin tutmaya ne gerek var diyip beni kıran insana karşı öfkemi sırıflıyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
uzak durman lazım belki de
sevgi den çok takıntı diyoruz biz o olaya
Gayet aklı başında bir insanım.. Takıntı yapmıyorum ki gidip kimseyi rahatsız etmiyorım.. ama kin tutamıyorum kavgali değilim nefretle bakmıyorum.. Ki çok nadire insanları severim değer veririm. Takıntı bambaşka bir şey
hayatı heba olmuş insanlara sor hepsi sana ynı cevabı verecektir. belki ile başlayıp pozitif yorduğu şeyler hep başına bela olmuştur
Anlamadım? Neden aynı cevabı versinler takıntı vs? Takıntılık bambaşka bir şey. İnsanlara karşı sevgini öfeknden büyük tutmak da başka bir şey.. Aşırı duygusalışımdan dolayı bana hata yapsalar da sevdiğim insan ise öfkem bitince yine değerli kalıyor.. affetmeyi bilirim.. kin tutmam.. 3 günlük dunyada kin niye tutayım hiç anlamadım zaten..
tamamda soruyu sanki sana sürekli hata yapanları affediyor gibi söylemişsin. tabiki herkesin kişide bir kredisi vardır. hatalar affedilir yoksa etrafınızda kimse kalmaz. ama birisizi size sürekli hata yapıyor hata yaptığını anlamıyor affedilmek için çaba göstermiyor ve her seferinde siz tolerans gösteriyorsanız bunun adı takıntıdır.
Yok öyle birşeyden bahsetmedim. Oyle biri yok hayatımda surekli hata yapacak ve surrkli tolerans edecem..
Genel bahsetmiştm ben.. yine de teşekkür ederim
genelse sorun yok. bu senin iyi kalpli birisi olduğunu gösterir. insanlık halidir olabilir tavrın var ki bu güzel bir şey. ayrıca kin tutmak zaten insanı çürütür. bazen kendini kötü hissetsende kin tutmamak çok çok avantajlı bir durum
duygusalsın
O yüzden mi affediyorum.. duygusal baktığım için... Aşırı duygusal olmasaydım kinimi tutar mıydım
ever
Keşke olmasaydım o zaman.. ne diyebilirim..
değiş
Denedim ama olmuyor.. karakter oturtmuş bir kere.. bide duygusal insanlar genelde değişmez.. o ince düşünceler o sevgi o saygıyı kayebtmezler..
bende ıyleydim artık asla takmıyorum
Nasıl değiştin? Ben diğer insnaları artık takmamayı öğrensem de sevdiğim insanlara karşı değişmem..
umursmayarak