Zor zamanlar geçiren birine ne gibi önerilerde bulunursun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 7 ay
O önerilere ihtiyaç duyan taraftayım şu sıralar 😅 yine de motivasyon konuşması yapabilirim 😅bu gibi durumlarda genellikle kişinin üzülmesine sebep olan soruları görmek yerine sahip olduğu olumlu ve güzel şeylere odaklanıp ona şanslı olduğunu hissettiririm. Sonrasında da her sürecin geçici olduğunu ve zamanın iyi edemediği hiçbir durumun olmadığını anlatırım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 7 ay
Eğer kişinin imkan ve zamanı varsa en iyi önerim en az bir haftalık tek başına bir tatil.
Huzur bulmak istiyorsa sessiz sakin yerleri tavsiye ederim. Eğlenip kafayı dağıtmak istiyorsa tam tersi. Ama gerçekten de uzaklaşmak zor zamanlar geçiren birine iyi geliyor.
İmkan ve zaman yoksa, kafasını dağıtmak için gündelik bir hobi veya workshop etkinliklerine katılmasını öneriyorum.00 Yorumla
- 7 ay
Zor zamanlar her ne kadar yıpratıcı olsada küllerinden yeniden doğmak içinde fırsattır. Güçlenirsin çünkü tecrübe sahibi olursun canını her ne sıktıysa.. Onunla baş etmeyi öğrenirsin ve bu ilerde karşına çıktığında halledersin ve canını daha az sıkar. Bu yüzden önemli olan sadece güçlü durmak ve sadece kendinden medet ummak. Çünkü seni senden başka kimse anlayamaz..
00 Yorumla
- 7 ay
Her dert bin ödüldür görebilene
Sıkıntılar yoktur deneyimler vardr
Hayat zaten inişli çıkışlı bir yerdir
Hep mutlu olsaydk hiçbir şey öğrenemezdk
Allah bu hayatta firavuna bir baş ağrısı bile vermemiştir
Çünkü sevdiklerini sınar sınava layık bulur00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
36Cevap
- 7 ay
Zor zamanları geride bıraktık şimdi sıra daha zor zamanlarda 😂
00 Yorumla - 7 ay
Aslında pek bilindik, beylik lafları edemiyorum. Zaman geçirme şansım warsa, unutturacak, weya karşı koyacak gücü toplamasını sağlamaya çalışırım. Yoksa, "olur öyle şeyler, boşwer, takma vb" lafları pek kullanmam. bana kullanınca da faydası olmaz. İcraat, icraar.
00 Yorumla - 7 ay
Bu günler kalıcı değil. Bu sadece hayatında geçireceğin kısa bir süreç. Nasıl çıkarsan bu zorluğun içinden omurgan öyle şekillenir ve ona göre daha güçlü kalkarsın derim. Bir de bu şarkıyı hediye ederim
https://music.youtube.com/watch?v=4uVtWUiUnqY&si=VYE7I2LWlB_IjfSg00 Yorumla - 7 ay
O sıkıntıya sokan durumu düşünmemek, eğer mümkünse o durumdan uzak durmak görmemek için çözüm yolları bulup sakın kalıp kafasını toplamasına yardımcı olacak işlerle uğraşması lazımdır.
00 Yorumla - 7 ay
Öneride bulunmak saçma eğer tam olarak sıkıntısının ne olduğunu biliyorsak ona alternatif çözüm yollarını gösteririz ve yanında olduğumuzu hissettiririz en azından yalnızda hissetmez
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayatımızın her noktasında böyle dönemlerden geçiyoruz önemli olan yanlış ani kararlar almamak zamana bırakmakta fayda var
00 Yorumla- 7 ay
Hiçbir acı ya da mutluluk sonsuza dek sürmüyor. Hepsi bir döngü içinde birbirini takip ediyor.
00 Yorumla - 7 ay
İnsanlara zor zamanlarında çok yardım ettim. Ama ilk kazık yiyen yine ben oluyorum. O yüzden kim napıyosa yapsın kafasındayım
00 Yorumla - 7 ay
Sağlığına dikkat etsin zor dönemlerin stresi sağlık açısından çok yıpratıcı ciddi hastalıklara sebep olabilir
00 Yorumla Geçmez diyorsun geçiyor, bitmez diyorsun bitiyor. Sadece duygulara çok kapılıp sağlığınıza zarar vermeyin.
00 Yorumla- 7 ay
Vallahi ben de zor zamanlar geçiriyorum, zamana bırakacak acısını yaşayacak kafasını mutlu edecek, kendine iyi gelecek şeylerle oyalanacak.
00 Yorumla - 7 ay
Biliyor musun artık umrumda değil ölecem diyene mezar kazarım o derece
15 Yorumla- 7 ay
Ben mezar da kazmam. Kim kazarsa kazsın bana ne 😉
- 7 ay
Hani intihar edecem diyorlar ya ona dedim 😏
- 7 ay
Başka yerde etsin intiharını 😉
- 7 ay
Aynen 😎
- 7 ay
😉
Mücadele ettiği konuya göre değişir, genelde ise yanında olarak önerimi sunarım.
00 YorumlaNe konuda zor dönemler geçirdiğine bağlı bu tespit olmadan tetkik olmaz
00 Yorumla- 7 ay
Zor zamanların kalıcı olmadığını bilmek önemli ve zorlukta bile bir keyif vardır.
00 Yorumla - 7 ay
Ne gibi zor zamanlar olduğu bayağı önemli 🤔
00 Yorumla S. ktir et geçer 😃
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı. Sen en azından geçiriyosun, benimki geçmiyo. Bi de böyle düşün
00 Yorumla- 7 ay
Bir gün iyi şeyleri görünce diyeceğiz ki hatırladın mi ali abi hep o günün hayalini kurardık iyiyi düşün
00 Yorumla En kötü gününü hatırla. O gün nasıl geçtiyse bu dönemde geçecek. Zaman hiç bir zaman Durmaz. Her gecenin bir sabahı vardır
00 Yorumla- 7 ay
Hiç bir önerim yok nasılsa dinlemez
00 Yorumla Tevekkülü eksk etme olurdu
00 YorumlaÖyle zamanlar mı yaşıyosun şu an?
00 Yorumla- 7 ay
Kendi hali dedikleri bir yer var.
00 Yorumla iki bira ic derim heralde :)
00 Yorumla- 7 ay
Dobarlan bırakma kendini
00 Yorumla Geçiyor. Başka bir önerim yok.
00 Yorumla- 7 ay
Sabirdan baska care yok
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sorununun çözümü için yol gosteririz
00 YorumlaHer gecenşn bşr sabahı var. Elbet geçecek.
00 YorumlaYalnızca Allaha sığınmanı öneririm
00 Yorumla- 7 ay
Bulunmam. Çünkü şartlarını bilmiyorumdur.
00 Yorumla Zaman zor derdim
00 Yorumla- 7 ay
Zor zamanlar bitecek sırada daha zor zamanlar var
00 Yorumla - 7 ay
Boş verrr. Buda geçer.
00 Yorumla Ne konuda zorluk çektiği önemli.
00 YorumlaSabret geçer..
00 YorumlaBol bol bira iç
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sebebi ne
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)7 ay
sakin olmayi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bu zamanlarda geçer
00 YorumlaGeçecek
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Zor zamanlar geçiren birine ne gibi önerilerde bulunursun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?