Bugünde biraz ciddi olalım.😏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 9 ay
İnsanlar bazen zor zamanlardan geçerler, yaşarlar, ders alıp dönüşürler ve daha güçlü bir şekilde kaldıkları yerden devam ederler. Bazen fırtınalar çıkar, yağmurlar yağar ama ardından yağmurun huzuru, toprağın kokusu, huzurlu bir sakinlik ve ümitvarlık tatlı günışığına eşlik ederek insana güç verir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 9 ay
Tavsiye vermem rahat bırakırım.
Kendisiyle kalıp kafa dinlesin. O durumda bir kişiye verilecek her tavsiye küfür gibidir.
Sadece rahat bırakırım , üstüne gitmem.
Nereden biliyorsun diye sorma00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
19Cevap
- 9 ay
Her sorunun çözüldüğünü, her şeyin geçeceğini söylerdim, meditasyon yapmasını , günlük tutmasını ve enerjisini tüketen şeyleri anlaması ve bırakması gerektiğini tavsiye ederdim. Sadece kendisine odaklanmasını, kendisine değer vermeyi ve kendisini öğrenmesini tanımasını tavsiye ederdim. Hayatındaki olan sorunların onun büyümesi ve gelişmesi için olduğunu söylerdim. Eninde sonunda hayallerine ulaşacağını ve her şeyin en iyisine layık olduğunu söylerdim. Çünkü öyle..
10 Yorumla - u9 ay
Sorunları neyse sabretmesini söylerdim her şey geçecek illa ki.. ama çabayı da bırakmasın mutlaka sorunların üstüne gitsin ve ne olursa olsun anlık yaşadığı şeylere bakarak umutsuzluğa kapılıp kendini yıpratmasın
10 Yorumla - 9 ay
Ölüm dışında her şeyin gelip geçici olduğunu bilmesi gerekir. Mutsuz ölmek istiyorsa eğer, hayatının geri kalanını zor olarak geçirirken bi zahmet ağlamasın.
10 Yorumla - u9 ay
Bugün canını sıktığın şeylerin yerini yarın başkaları alacak, o sebepten çok fazla yıpratma kendini.
10 Yorumla - 9 ay
Çoğu yaşadıklarının merhemi sadece tevekkül etmektir.
Çoğu zaman çok sitemkâr olanlara dediğim tek şey ;sadece bir gün hastaneye gitmeni ve insanların ne hastalıklarla cebelleştiğini görmen belki kendine gelmene yardımcı olur. Benim derdim de dert mi , diyeceksin ve şükür edeceksin.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Etrafa kulaklarını kapat ve kendi iç sesine yönel geçmişte ki en zor anda nasıl geçtiğini bu anında kalıcı olmayacağını telkınkerini vererek ve yaşama tutunması için aktiveteler yaptırarak zor olan hayatına bi nebze kafasını dağıtması için fırsatlar sunarak sadece tavsiye ile olmuyor çünkü
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Umudunu yitirme gün doğmadam neler doğar her şerde bir hayır vardır derim
10 Yorumla- 9 ay
Ona kendisinden daha zor zaman geçirmiş birinin olayını kısaca anlatır bu günlerinde geçeceğini söyler ona olayın çözümü için güzel mantıklı önerilerde bulu bulunurdum ( ölüme çözüm yok sadece sabır var)
10 Yorumla - 9 ay
hiçbir söz tatmin etmeyeceği için sakince bekleyip zamana bırakmasını tavsiye ederim böyle bir şansı varsa aksi halde ne kadarda çaba harcasan bazen sonuç değişmiyor
10 Yorumla - 9 ay
Hiç bir tavsiye verilmez verilir ama bunu karşıdaki asla almaz nerden biliyosun diye sorma 😂 konu her ne ise yasanacak dip görulecek sonra yüzeye çıkılacak insan zihni maalesef ki çok karışik
10 Yorumla - 9 ay
Meseleyi mesele etmezsek ortada mesele kalmaz, tek çare sabr ve umursamamak kafa dağıtmak yeni hobiler edinmek vs.
10 Yorumla - 9 ay
kendini dinlemen önemli, neye karar verdiysen o yolda ilerle. zor kısmı aşınca anlatacağın mükemmel bir hikayen olacak
10 Yorumla - 9 ay
Geçiyor ne olursa olsun geçiyor.. iyi ya da kötü hiçbir şey kalıcı değil.. aldıklarına değil kazandırdıklarına odaklanmak lazım
10 Yorumla - u9 ay
Bugün kötü olacak diye yarın da kötü olacak diye bir şey yok. Göreceksin. Değişecek.
10 Yorumla - 9 ay
Zorluklar en güzel eğitimdir. Lakin sabırlı olmak gerekir
10 Yorumla Zor Günler geçer endileşenme sırada daha zorlu günler vat
10 Yorumla- 9 ay
Her şeye rağmen sabırlı ol her şey duzelır zamanla
10 Yorumla - 9 ay
Herşeye rağmen güçlü ol pes etme sonunda herkes ettiğini bulacak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı. Tavsiyede bulunmayı sevmiyorum sürünsün görsün isterim 😎😎
10 Yorumla- u9 ay
"düşünme bak böcekler de öyle yapıyor" her zaman işe yarar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. hiç bir şey kalıcı değil geçecek nasılsa hepsi
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)9 ay
Bugünlerin gececek olcagına inan. İleride geçmiş diye hatırlayacaksın kötü günlrr geçer. Hiçbi şey aynı kalmaz
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
Sabırlı olmasını ve sorunları çözmek için elinden geleni yapmak için gayret etmesini söylerdim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 930 cevap paylaştı. Bir daha bu yaşlarımıza geri dönmeyeceğiz o nedenle kimse için üzülme kırılma hayatını yaşamaya bak derim.
10 Yorumla- 9 ay
Zorlukların üzerine giderek pes etmeyerek savaşmak gerek
10 Yorumla - 9 ay
Sabır Ve Tahammül'ün ille de sürekli ve çok gerekli olduğu.. bütün çabaların bile sabır'a bağlı olduğu...
10 Yorumla - 9 ay
Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır derim.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı. Zamanla duzelecek
10 Yorumla- 9 ay
Bu da geçecek inşallah sabır
10 Yorumla Adam ol bi daha düşme bu duruma deriz 👻🤠
10 Yorumla- 9 ay
yakın zamanda bu zorluğu hatırlamayacak bile
10 Yorumla - 9 ay
Dur bekle düşün devam et
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)9 ay
Nerde o deli kız gitmiş
10 Yorumla - 9 ay
Kış olmadan bahar gelmez güzelim
10 Yorumla - 9 ay
Oooo ciddiyet mood zjsjjs
00 Yorumla - 9 ay
Sabır
10 Yorumla - 9 ay
Köprüden atlasın
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. yok🧸.
10 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Zor zamanlardan geçen birine vereceğiniz tek tavsiye nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi