İnan geçio çok klişe gelebilir ilerleyen zamanlarda hatırlayıp güleceğin seyler hatta ya ben bunları mo kafaya taktım ne s@l@kmısım ya falan diceksin bunun için mi heba ettim kendimii her seyy gelip geçici tabi şu an hiç geçmiycekmiş gibi gelio olabilir bu histe gelip geçicidir skxmlsmsldl
En sevdiğim söz geliyor şimdi sana. Dün tarih oldu, yarın ise bir bilmece, bugün sana verilen bir hediyedir. Bugünlerin kıymetini bil geri dönülemez ve geri alınamaz gelecek yıllarda bugünleri degerlendirmedim diye yine düşünür bulucaksin kendini.
Çok fazla kaybettim çok fazla kişi de kaybettim yıllarca sabahlara kadar hep kendimi düşünme ile buldum sigara ve bira ile uyuyup durdum sonra baktım çözüm yok bunlar bir işe yaramaz bunları yapmamı isteyen kim beynim dusuncelerin sonucu olmadığını gördüm ve bıraktım , freud dediği gibi insan ne istiyorsa onu yapmak ister , bunu sen istiyorsun durdurması senin elinde
Evet kendime vakit ayırdım kendime özen gösterdim baktım sigara ve bira bana zarar veriyor düşünmek saçlarıma zarar veriyor ve kendime zarar verecek niye bir aptallık içindeyim dedim ve beni mutlu edecek şeyleri takip edip yaptım
Rica ederim bende son 6 aydır sorunlar içerisindeyim ve adım atmayınva hem değişen bir şey olmadı gibi hemde moralim düzelmedi ne kadar erken adım atarsan toparlamak o kadar kolay olur en azından kendini o zaman daha net görür ve eskiye dönersin inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
kendini sevsin.. yanında olan insanlar edinsin güvendiği arkadaşları olsun.. ve üzmesin kendini sabretsin.
Seni öldürmeyen şey güçlendirir, bunu unutma...
İnan geçio çok klişe gelebilir ilerleyen zamanlarda hatırlayıp güleceğin seyler hatta ya ben bunları mo kafaya taktım ne s@l@kmısım ya falan diceksin bunun için mi heba ettim kendimii her seyy gelip geçici tabi şu an hiç geçmiycekmiş gibi gelio olabilir bu histe gelip geçicidir skxmlsmsldl
Hahajajaja ya teşekkür ederim
Ricaaa ederimmmm ahhaha
En sevdiğim söz geliyor şimdi sana.
Dün tarih oldu, yarın ise bir bilmece, bugün sana verilen bir hediyedir. Bugünlerin kıymetini bil geri dönülemez ve geri alınamaz gelecek yıllarda bugünleri degerlendirmedim diye yine düşünür bulucaksin kendini.
Anı yaşamak. Hep istediğim ama hiç beceremediğim olay.
Bunun için düşünmeyi bırakmak gerekiyor onu bıraktığımdan beri günlerin değerini anlıyorum tadını çıkarıyorum
Nasıl bıraktın?
Çok fazla kaybettim çok fazla kişi de kaybettim yıllarca sabahlara kadar hep kendimi düşünme ile buldum sigara ve bira ile uyuyup durdum sonra baktım çözüm yok bunlar bir işe yaramaz bunları yapmamı isteyen kim beynim dusuncelerin sonucu olmadığını gördüm ve bıraktım , freud dediği gibi insan ne istiyorsa onu yapmak ister , bunu sen istiyorsun durdurması senin elinde
Farklı şeylere mi odaklandın peki?
Evet kendime vakit ayırdım kendime özen gösterdim baktım sigara ve bira bana zarar veriyor düşünmek saçlarıma zarar veriyor ve kendime zarar verecek niye bir aptallık içindeyim dedim ve beni mutlu edecek şeyleri takip edip yaptım
Anladım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim.
Rica ederim sana verilen tek bir hayat var başkaları için onu harcama.
Yıkılma ve gücünü toplayıp sabret her şey illaki geçecek çünkü salarsan asla toplanmaz
Teşekkür ederim
Rica ederim bende son 6 aydır sorunlar içerisindeyim ve adım atmayınva hem değişen bir şey olmadı gibi hemde moralim düzelmedi ne kadar erken adım atarsan toparlamak o kadar kolay olur en azından kendini o zaman daha net görür ve eskiye dönersin inşallah
Teşekkür ederim inşallah
Bakış açısını değiştirmesi gerektiğini söylerim
Güzel bir tavsiye. Teşekkürler
Ricalar
"Bu dünyada her saat öldürüyor
Her dakika umutsuzluk yayıyor
Acı çekmekten başka bir şey yok
Sen böyle olmasını istersen"
Anlat dinleyelim dostum..
Elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce yardım etmeye çalışalım 😉
Teşekkürler anlatmayı pek sevmiyorum
Nasıl rahat hissediyorsanız öyle olsun..
Umarım kisa zamanda atlatirsiniz
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sessiz ve derinden git özgürlüğünü engelleyebilecek herşeye gerekli ayarı o farkına varmadan ver , bırak seni aptal kendilerini zeki sansınlar
"Her hal geçicidir." Iyi gunler de kötü günler de mutlaka geçer. Hayatın kendisi gibi.
Daha zorları da var hayatta ve her zaman olacak o yüzden dert etme buda geçecek gibi klasik cümleler işte
her karanlık gecenin bir sabahı vardır ;,( züğürt tesellisi gibi ama gerçeklik payı var
Doğru..
Doğan cüceloğlunun dediği gibi "SEN HÜZÜNLÜSÜN DİYE DÜNYA SANA DURUP YOL VERMEYECEK"
Zamanla her şey geçiyor geçmeyecek gibi gelsede...
Yaşanmış yaşanmıştır önüne bak her şey yenilenir hayat geri gelir
Hayat üzülmekle vakit kaybedilecek kadar uzun değil. her şey geçer. Sağlığına dikkat et yeter
Teşekkürler..
Yalnız oldugunu untuma menfaat varsa herkes yanında yoksa kimseyi goremezsin
O kadar doğru ki..
Kardeşim tevekkül et
Ediyorum. Ya da ettiğimi mi zannediyorum
Rabbim sana güzel kapılar acsin
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için🙏
Rıca ederim
Konudan konuya değişir aslında mesela ne zor
kendinden daha kötü durumda olan biriyle takıl
Bu zamanlar da geçer ve zorluklar güçlenmen, gelişmen, olgunlasman için vardır.
"Hayatta hiçbir şey senden önemli değil, iyi ki varsın." derim ben.
Her kişinin bı hayat zorluğu var ama emin ol buda geçer gider
en azından geçiriyorsun
Kaladabilirdim doğru
Daha zor zamanlarım olacak o yüzden relax
Sabır , şükür , dua
sabırla bunlarda gecer
Hiç bir dert baki değildir oda geçicek
Zor zamanın içeriğine bağlı
Daha bunlar ne ki daha kötüleri var
İnanılmaz motive oldum şu an
Ya sevindim
Hasbinallah ve nimel vekil.