Hayattan bunalan birine ne tavsiye verirdiniz?

öncelikle yazdıklarımı ciddiye alıp okursanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim iki tane çocuğum var yeni doğum yaptım sezeryan oldum ama bi türlü kabullenemiyorum doğumu da cocuğumuda içimde hep bir öfke bir nefret kimse yanıma yaklassin istemiyorum eşimin yüzünü görmek istemiyorum ona şikayetlerimi söylesem dinlemiyor bile zaten o yüzden görmek bile istemiyorum onu iki çocuğa yetişiyim derken çok yoruluyorum hem bedenen hemde ruhsal olarak psikolojim çok bozuk iyice içime kapandım kendimi atacak yer bulamıyorum ne yapsam geçmiyor içimdeki sıkıntı doğumdan sonra iki hafta kaynanamda kaldım oraya bile sigamadim şimdi kendi evime geçtim ama bu psikolojiyle nasıl bu çocuklara bakicam nasıl toparlanicam bilmiyorum destekçim yok ailem uzakta bende köyde yaşıyorum öyle gidip gezecek kafa dağıtacak yerde yok sadece evde oturabilirsin oda duvarlar üstüme üstüme geliyor özellikle kadınlar siz bu süreci nasıl atlattiniz neler yaptınız nasıl destek aldınız bana da biraz tavsiye verirseniz sevinirim?
Hayattan bunalan birine ne tavsiye verirdiniz?