Sosyal fobimi nasıl yenebilirim?

Merhaba 18 yaşındayım fazla içime kapanık biriyim. Sosyal ortamlarda ciddi ve soğuk olurum genelde. İnsanlarla konuşmam için birinin gelip sohbet başlatması gerekir yoksa ben öbür türlü konuşamam. 14 yaşımdan beri bu durum hep böyleydi. lise 3te bunun için psikiyatriye gitmiştim sosyal anksiyete tanısı konmuştu. 6 ay kadar gidip bıraktım ilaçlar bıktırmıştı. O dönemler gerçekten de ilaçlar işe yaradı sanmış, gerçekten de iyileştiğimi düşünerek bırakmıştım fakat tekrar ortaya çıktı. Ben kimseye zararı dokunmayan kendi halinde hatta zararımın dokunmasını geçtim insanların hep iyiliğini düşünen biriyim. Şu an sınava tekrar hazırlandığım için dershaneye gidiyorum ve ortam iğrenç. Herkes önceden birbirini tanıyor tanımayanlar da dershane başlar başlamaz kaynaştı bi ben kaldım tek başıma. Yalnız olmaktan mutsuz değilim aksine böylesini daha çok seviyorum ama bugün bi şey oldu ben eve geldim kaç saat ağladığımı bilmiyorum bile. Belki size çok hafif bir şeymiş gibi gelecektir fakat sosyal fobililer için çok kötü bir şey. Tek başıma oturuyordum sırada, sonra bi kız geldi ciddi bir şekilde aşağılayarak ve gülerek dedi ki "Senin bi sesini duyalım var mısın yok musun" ben hiçbir şey diyemedim. Kendimden o kadar çok utanıyorum ki koskoca kızım 18 yaşına gelmişim ağzımı açıp tek kelime edemedim gömüldüm de gömüldüm. Eve geldim saatlerce ağladım kendime çok kızdım. Hiçbir zararım dokunmamıştı o kıza ne yaptım da bunlar geldi başıma diye sorup duruyorum kendime devamlı. Kimseye bir kötülüğüm dokunmuyor ama insanlar kötü olayım diye elinden geleni yapıyorlar. Ne yapmalıyım topluma kendimi kabullendirmek için, ben uğraşmak zorunda mıyım böyle insanlarla. Ya da neden onlarla konuşmak zorundayım. Benim tek istediğim tek başıma sınavıma çalışıp gitmek bu kadar onlara ne zararım var ki. Çok bıktım bu durumdan.
Sosyal fobimi nasıl yenebilirim?