Sürekli geç kalan biriyim ne tavsiye edersiniz ? Siz geç kalan biri misiniz ? Sürekli geç kalan biri için düşünceniz ne olur ?
Ben dakik olduğumu düşünüyorum ve acil ya da son dakikada bir durum söz konusu olmadığı takdirde pek geç kalan biri de değilimdir. Geç kalanlara tavsiyem gidecekleri yerlere gitmek için evden tam saatinde değil de yol şartlarını da göz önünde bulundurarak daha erken çıkabilirler. İşlerini son ana bırakmayıp, önceden hallederse, hazırlanırsa (örneğin bir gün önceden işe giderken ne giyeceğini düşünmek ya da seyahate gidecekse bavulunu hazırlamak gibi) dışarı çıkması daha rahat olur. Onu aldım mı bunu aldım mı düşüncesi yaşamadan, direkt olarak rahat bir kafayla gidebilir.
Ben beklemeyi de bekletilmeyi de sevmiyorum. Örneğin biriyle buluşacaksam ve karşımdaki kişinin genellikle geç kaldığını biliyorsam onunla buluşma saatinden sonra çıkarım ki onunla aynı zamanda buluşayım, beklemeyeyim. Ama bazen bunu yapmam da işe pek yaramıyor, yine de bekliyorum :/
Sürekli geç kalan insanların rahat olduklarını, 'geç kalsam ne olur?' düşüncesinde olduklarını düşünüyorum.

Geç kalanlara sesleniyorum, lütfen bir yerlere geç kalma huyunuzdan kurtulmaya çalışın, karşı taraf -kim olursa olsun- için pek de hoş bir durum değil.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahat davranmadan hareketli olmalı. Zaman çok hızlı ilerliyor birde hazırlanma ve trafikte hesaba katılmalı. Bekletilmekten hoşlanmam dolayısıyla bekletmemeye çalışırım. Zamanı ayarlamak önemli, son dakika insanı olmamalısınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılErken çıksın gideceği yere trafik vs şartlarını göz önünde bulundursun bir zahmet.
10 Yorumla
+1 yılBiraz ciddiyet olmalı. Bir süre sonra çok sıkıntıya düşebilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir saat önceye alarm kurması.. Keyifli günler.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılSürekli geç kalıyorsa öncelikle geç kalmasının nedenini iyice araştırmalıdır. yani neden geç kalıyor ne yapıyor da geç kalıyor neye geç kalıyor? bunları belirledikten sonra geç kalmasına neden olan soruna karşı da çözüm bulabilir. eğer geç uyuduğu içinse erken uyumalıdır. ayda erken uyanmalıdır. eğer üşengeçlik ise o zaman bunu gerçekten istemelidir o zaman geç kalmaz. liste tutabilir hatırlatıcı kullanabilir. ya da günlük işlerini gözden geçirebilir ve dağılım yapabilir işleri arasında.
00 Yorumla Öyle bir arkadaşım var cidden hiç çekilmez bir durumda😂 her konuda son dakika… Ben alıştım artık ona gideceğimiz yere yarım aaat erkenden saat veriyorum ancak öyle geliyor 😐😅
Tavsiyem genelde alarmları hep yarım saat 1 saat önceden kursun oluyor.
00 Yorumla
+1 yılİş disiplininin olmadığını düşünürüm kesinlikle. Telefonun alarm kısmını kullan. Gece 5 te de yatsam 7 ye alarm kurduysam alarm çalar ve kalkar işime devam ederim.
Kesinlikle toplumsal olumsuz önyargı oluşur. Sorumluluk bilincinin gelişmediği düşünülür. Yetkili bir konum verilmez.
Kısacası denetlemez denetlenir. Sürekli dürterek iş yaptırılır
00 Yorumla
+1 yılFazlasıyla rahat biri olduğunu düşünürüm.. Yumurta kapıya dayanmadan hiçbir işi halledemediğini düşünürüm.. Özensiz, tertipsiz, plansız biri olduğunu düşünürüm.. Okul yıllarında bir kere bile geceden çantasını hazırlamayıp her seferinde derse geç girdiğini, otobüse hep son dakikada nefes nefese yetiştiğini, sevgiliyle olan randevularda hep bekleten taraf olduğunu, arkadaşları arasında bu şekilde tanındığını düşünürüm..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan geç kalmaya alışınca o huyundan kolay kolay vazgeçemiyor maalesef. Normalde 1 saat içinde hazırlık yapıp çıkıyorsan 2 saat erken hazırlanmaya başla. Birde buluşma saatinin evden çıkma saati olmadığını kendine hatırlatırsan olay çözülür
00 Yorumla Ben dakik biriyim
Bir gün öncesinden giyeceğim kıyafeti, çantamı , yanıma almam gereken ne varsa onları hazırlarım.
Sabah çok erkense işim uygun zaman ( hazırlanacak kadar vakit) alarm kurup uyurum
Ertesi günü giyin çık00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Saatinizi biraz ileri alabilirsiniz…
Ya da buluşma saatini erken kabul edebilirsiniz…
Ben dakik biriyimdir İstanbul’da trafiği göze alarak çıkarım genelde de öncesinde gelirim beklemeyi de sevmiyorum bekletmeyi de..00 YorumlaKendini karşısındaki kişinin yerine koyması kesinlikle. Beklemekten nefret ederim ve aynı şekilde karşımdaki kişiyi de bekletmem. Gerçekten hiç hoş bir durum değil beklemek, bilin istedim.
00 Yorumla
+1 yılGeç kalmayı sevmem kimseyi bekletmek de istemem beklemeyi de sevmem açıkçası. İnsanın işi gücü olur tamam ama bilerek bekletilmek en sevmediğim olaylardan biridir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Telefonuna hatırlatıcı ayarlasın, gideceği yere bir saat kala çalsın onu uyarsın. Geç kalan bir yanım yoktur Hatta varacağım yerin saatinden yarım saat önce bulunurum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Saat konusunda biraz daha dikkatli olması gerekebilir hatta bunu kibarca söylemek için kendisine bir kol saati bile hediye edilebilir :D
00 Yorumla
+1 yılOna bi tavsiyem yok etrafındakilere kaçmalarını tavsiye ederim 😊😊😊😊😊😊😊😊
10 Yorumla
+1 yılSen kimsin beni bekletiyorsun arkadaş! Uygun bi dille söylerim ya.
00 YorumlaErken kalkan yol alır 🙄
Bir zahmet kaldırın totonuzu..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılRandevu saatine ben gec giderim 😁
Is yeriyse ihtar uyari ceza veririm..
00 Yorumla
+1 yılBuluşmaya gidip geç kalıyorsan saygısızlık normal işe geç kalıyorsan tembellik çeşitleri var
00 YorumlaBen de bazen bir yerlere geç kalıyorum, o tavsiyeyi ben de isterim 🤣
00 Yorumla
+1 yılDaha erken yatmak daha erken kalkmak. Hızlı hareket et.
00 Yorumla
+1 yılBu benim emeşfşwşdwş isteyerek kalmıyoruz ya az müsamaha gösterin
00 YorumlaAşırı dakik biriyimdir ne beklemeyi ne bekletmeyi sevmem bekletenleri de sevmem kendinize yapılmasını istemiyorsaniz sizde yapmayın erken gidin ama geç kalmayin 😂
10 Yorumla
+1 yılbence hic gitmesin daha iyi 😂ben hep erken gidip bi kac dk beklemeyi tercih ederim
10 Yorumla
+1 yılBaşkalarına 4 te söz verdiysen kendini 3 te orada olmaya odakla
00 Yorumla
+1 yılNeye geç kaldığına bağlı değişir
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErken çıksın bir zahmet
00 Yorumla
+1 yılTutamayacağın sözler verme
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mesela erken çıkmak bir çözüm.
00 Yorumlasaati erken soylerim olur
00 Yorumla
+1 yılTavsiye vermem hakaret olarak algılar uğraşamam
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAa o ben evet tavsiye alabilirmiyim
00 Yorumla
+1 yılErken yat erken kalk derdim ona.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı. Bir daha bulusmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu benim ya alışkanlık olunca bırakmak zor oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBenden uzak dur onu söyleyeyim
00 Yorumla
+1 yılSorumsuz
00 YorumlaAbii ne dersen de o yine geç kalır 🤣
00 YorumlaZaman kavramını benimse. Tembellik etme 💪👊
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılHayat kısa geç kalma
00 Yorumla
+1 yılerken kalk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne