Psikolog randevusu alamıyorum psikiyatrist de dinlemiyor.
2 ay
Anksiyete bozukluğum var biri yardım edebilir mi nolur?

Psikolog randevusu alamıyorum psikiyatrist de dinlemiyor.
Selamlar,
Bunu aşmanın birinci yolu her zaman uzman hekim ile hareket etmektir. Yaşın kaç bilmiyorum ama düşündüğüm kadarıyla henüz çok genç. Kendini olumsuz düşüncelere bu kadar kolay teslim etme. Hayat şartları zor biliyorum ama senin de yaşın genç. Birazcık sosyalleşmek ve kendini pozitif uğraşlar ile meşgul etmek çok daha iyi hissettirecektir.
Görüş
5Görüş
Zihin kontrolü yapmayı öğrenmen gerekiyor sürekli bir depresyon korku seni çok fazla yorar
Siz nerden biliyorsunuz
Okb belirtileri bende mevcuttu psikoloğa gidemedim ailem götürmedi ben zihin kontrolü yapmayı denedim video ve makale okuyarak geçti
Teşhis konmuş mu yoksa kendin mi bu kanıya vardin
Teşhis kondu Okb teşhisi
Yaygın anksiyete bozukluğu konmadı sadece Okb bozukluğu kondu
Okbyi biliyor musun? Okbyle ankaiyetenin ne farkı var ki
Okb takınti demek anksiye kaygılı düşünme demek yanj mesela bir olay yasamissindir yasamamista olabilirsin tabi ben yaşadıktan sonra bir şeyler patlak verdi düşünürsün ama sonuç bulamazsın kimseye anlatamazsin ama endiselisindir mesela ben kendimden örnek veriyim üniversiteyi uzattım bitirdim sonra dershanedeyken bir kız gördüm fena arzuladim bu yaptigimin yanlış olduğunun farkındaydım fakat kendime söz geciremiyordum bir ayndan da yapmamam gerektiğini kendime söylemeye çalışıyordum bu uzun bir süre sürdü ben biraz arzulu biriyim bu da kötü etkiledi uzun süre kimseye anlatamadim sonra kalabalık korkusu oluşmaya başladı ben de şimdi atmaya çalışıyorum vs.
Kaygılarımın okbden dolayı olduğunu söylemişti doktor
Tamam bizde de öyle ama temel bir sebebi vardır kaygı olmasının aile deki sikintilar sevgili sınav kaygısı Allah korusun ölüm ayrılık veya kan gormussundur bayilmissindir sonra endişeler başlamıştır veya gelecek kaygisi olabilir gibi gibi seni bilmiyorum o yüzden burdan değil de cevrendekiler anlatmaya calis
Tabiki çok haklsın bende şöyle başladı önceden umursamaz biriydim 17 yaşıma kadar 17 yaşımda lise sonda bi çocuktan hoşlandım tipim de değildi ama o zaman o kadar boşluktaymışım demekki o kadar mallık. Neyse ilk ay normal hoşlanıyordum sonra dershane 15 günlük tatile girdi ve onu tekrar gördüğümde soğudum ama daha sonra o bir aylık süreçte onun başkasıyla çıkıp ayrıldığını öğrendim ve o gece kendimi ağlamak iÇin serbest bıraktım ama ağlayamadım sonra işte hep aklıma gelmeye başladı 2-3 ay kadar ve sonra başkasından etkilenebildiğimi ilk defa hissedip başkasından hoşlandım ondan soğudum ama 1 yıl sonra dershane bitince yine o bana istek attığında arkadaş gibi hissetmeme rağmen bir kaygı geldi ya düşünürsem diye ve o kaygıdan yine bir dk bile aklımdan çıkmadan aylarca o kaygı aklımda durdu yani 1 yıldır düşünmediğim insan. Sonra psikoloğa gittim bana insan beyniyle sever sen bu çocuğu sevmiyorsun onun hakkında o tipsiz diye bile düşünme dedi o gün unuttum. Sonra 1 yıl sonra üniversiteye başladım üniversitede bir ay birinden çok hoşlandım hem de çok fazla ve o eski insan aklıma gelince ay o şu an yazsa midem bulanır gibi hissettim ve sonra yine Okb geldi ya düşünürsem diye ve bundna dolayı aylarca kaygılandım saçma sapan 🤣İşte 2019un sonundan 2020 yaza kadar bu oldu ondan sonra asla istemedim düşünmedim bir daha yani kardeş hissi verdi ve bu ay düşün 3 senedir düşünmediğim kişiyi hani başka takıntı yaptığım bir konu olduğunda dedim ki o eski insanı nasıl düşünemiyorsan bu kötü akrabalarını da düşünme ve o an düşünsene ya düşünürsem kaygısı geldiğini dip güldüm ve işte o kaygı malca ve komik olmasına rağmen Kasım ayının başından beri her an aklımda hiçbir şey hissetmediğim insan midem bulanıyor
Uluslararası İlişkiler ama ne olursa olsun bi daha içime gelmeyecek o inşAllah bi dahası yok
Çünkü ben genelde ne kadar boş olursam olayım eski hoşlandıklarını düşünemem soğuduğum erkek asla düşünemeyeceğim erkektir
Ondan Banane ya mal boş olsun dolu olsun ne fark eder soğumuşum seneler önce
en etkili şey bir nebze de olsa sakinleştirmesi için ilaç alman burada ne kadar tavsiye verseler de gene pek bir fark olmayacak :/
İlaç aldım mutlu oluyorum ama işte kaygı aklımdan çıkmıyor
neden olustu önce ona bakalim
bende şöyle başladı önceden umursamaz biriydim 17 yaşıma kadar 17 yaşımda lise sonda bi çocuktan hoşlandım tipim de değildi ama o zaman o kadar boşluktaymışım demekki o kadar mallık. Neyse ilk ay normal hoşlanıyordum sonra dershane 15 günlük tatile girdi ve onu tekrar gördüğümde soğudum ama daha sonra o bir aylık süreçte onun başkasıyla çıkıp ayrıldığını öğrendim ve o gece kendimi ağlamak iÇin serbest bıraktım ama ağlayamadım sonra işte hep aklıma gelmeye başladı 2-3 ay kadar ve sonra başkasından etkilenebildiğimi ilk defa hissedip başkasından hoşlandım ondan soğudum ama 1 yıl sonra dershane bitince yine o bana istek attığında arkadaş gibi hissetmeme rağmen bir kaygı geldi ya düşünürsem diye ve o kaygıdan yine bir dk bile aklımdan çıkmadan aylarca o kaygı aklımda durdu yani 1 yıldır düşünmediğim insan. Sonra psikoloğa gittim bana insan beyniyle sever sen bu çocuğu sevmiyorsun onun hakkında o tipsiz diye bile düşünme dedi o gün unuttum. Sonra 1 yıl sonra üniversiteye başladım üniversitede bir ay birinden çok hoşlandım hem de çok fazla ve o eski insan aklıma gelince ay o şu an yazsa midem bulanır gibi hissettim ve sonra yine Okb geldi ya düşünürsem diye ve bundna dolayı aylarca kaygılandım saçma sapan İşte 2019un sonundan 2020 yaza kadar bu oldu ondan sonra asla istemedim düşünmedim bir daha yani kardeş hissi verdi ve bu ay düşün 3 senedir düşünmediğim kişiyi hani başka takıntı yaptığım bir konu olduğunda dedim ki o eski insanı nasıl düşünemiyorsan bu kötü akrabalarını da düşünme ve o an düşünsene ya düşünürsem kaygısı geldiğini dip güldüm ve işte o kaygı malca ve komik olmasına rağmen Kasım ayının başından beri her an aklımda hiçbir şey hissetmediğim insan midem bulanıyor
Bende de var. 4 senedir yasiyorum.
Doktora gitmeden gerisi boş
Özele git.
En İyi Görüş