Size çok değer verdiğini, sizin onun için çok önemli olduğunuzu söyleyen ama davranışlarında sizi umursamıyormuş hissi uyandıran kişinin sözleri sizi ikna eder mi?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Söylenen sözler, davranışlarla yerine getirilmediği sürece anlamını yitiriyor bende.
Konuşmak her zaman kolaydır fakat asıl mühim olan söylediklerinin ve yaptıklarının ne kadar tutarlı olduğudur. Ben davranışlarla gösterilmediği sürece söylenen sözlere güvenmiyorum hiçbir şekilde.
Örneğin biri sana çok değer veriyorum deyipte bunun tam tersi gibi davranıyorsa orada bir unursamazlık var demektir...28 Yorumla- +1 yıl
Bunu anlatınca da anlam veremiyorum neden böyle oluyor falan diyorlar dalga geçer gibi 😂😂
- +1 yıl
Kendileri dalga kafasında olduğu için işte umursamazlıkları hat safhada.😄
- +1 yıl
İkiniz bir araya gelince insanı ipten alır geri ipe götürürsünüz adam ölümden kurtuldum derken sizin dilinizden 10 kere daha ölür Allah korusun
- +1 yıl
@Acid_Qeenn görüşüne birebir katılıyorum, ne güzel söylüyorsun;
Söylenen sözler, davranışlarla yerine getirilmediği sürece anlamını yitiriyor - +1 yıl
@Üyeadıalmadım niye böyle dedin ki anlayamadım. her şey güzel yolunda oysa.
- +1 yıl
Bir insan verilen değeri hem sözlerle duymak istiyor, hem de davranışlarla görmek istiyor. Bazı insanlara bunu anlatamıyoruz ya da anlıyorlar ama anlamak istemiyorlar
- +1 yıl
Teşekkür ederim guzum.😘❤🌹
- +1 yıl
Rica ederim hakkındı 💕💕
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uzun bir zamandır kimsenin laflarına inanmıyorum. Daha çok davranışlara bakıyorum. Davranışlar, benim gözümde hüküm ifade eden tek şeydir..
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
31Cevap
- +1 yıl
Her ikisi de önemlidir, tutarlı olmalıdır. Her insan hem önemsediğini, değer verildiğini duymak ve davranışlarla da bunu görmek ister.
Değer verdiğini söyleyip umursamaz davranıyorsa, sadece sözde kalır bu değer, bir anlam ifade etmez.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Sözler davranışın temelidir... bir şey söyleyip onu onaylayan davranışlar sergilemiyirsa olmazzz.. anliycan biri olmadan diğeri de olmaz kıyas yanlış
13 Yorumla- +1 yıl
Davranışlar ayrı sözler ayrı takılıyor. Davranışlarda hissettiremediğini sözlerle uzun uzun anlattığında ikna edeceğini sanıyor bazıları :)))
- +1 yıl
Davranışa bakarım sözlere artık karnım yok ben icraat görmek istiyorum 😄
13 Yorumla- +1 yıl
İcraat önemli vaatlerden yıldık be 😂😂😂
- +1 yıl
Bığtık ya vaatlerden bığtık 😂😂
- +1 yıl
Ajskdkkfkfkflglglglh
Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Ben sözden çok eylemlerle sınıflandırırım insanları.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu cümleyi çok kuruyorum bu sıralar 😂😂
- +1 yıl
Kazık yemelik bir durum yok herkes hakkettiği değeri görüyor. Sözlerle destan yazsalar ne fayda. Tutarsızlık varsa nafile nefeslerini tüketirler.
- +1 yıl
Davranışlar önemli fakat bunu dile getirmesi de hoş olur..
10 Yorumla Tabii ki davranışlara. Sözler davranışlar ile desteklenmediği sürece bana çok boş geliyor.
20 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sözler ve fiiller birbiriyle tutarlı olmadıktan sonra ikisi de boş be abla 😏 düşünsene çok sevdiğini söyleyip kafanı gözünü yarıyor neye yarar? ya da başını okşayıp diğer yandan hakaret küfür ediyor neye yarar? 😊
10 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle davranışlara daha çok odaklıyım. Söz uçup gidiyor. Kadınlar da buna daha çok önem verir, hissetmek ister..
10 Yorumla Elbet ikisi de kayda değer bi' öneme sahip. Biri olmadığı taktirde diğerinin de pek bir anlamı kalmıyor sanki.
10 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle davranis, sözlü kelimeler suslu olabilir ama davranis insanin kisiligini ortaya cikarir
10 Yorumla - +1 yıl
Detaya bakılırsa tutarsızlık var. Her ikisi de önemlidir
10 Yorumla - +1 yıl
her ikisi de ama daha çok davranış ikisinin arasında dengesizlik olanlar var ki vah yani
10 Yorumla - +1 yıl
Detaya göre davranışlar önemlidir, ancak insan duymakta ister
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara tabi ki Norm enderin lafı " Sözler şerefsiz olmuş. "
10 Yorumla - +1 yıl
Davranış önemli sözde değer verdiğini söylüyorsa mutlaka bir çıkarı vardır
10 Yorumla - +1 yıl
sözlere baksaydık şimdiye marstaki medeniyette sülalem vardı.
10 Yorumla - +1 yıl
Sözler yalan söyler, ama davranışlar yalan söylemez.
00 Yorumla - +1 yıl
Sözlere se bakarım ama davranışlara daha fazla önem veririm. Sen ne yaparsın peki?
00 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara daha çok önem veririm lafla peynir gemisi yürümez
00 Yorumla - a+1 yıl
Sözler bana boş geliyor. Önemli olan o sözlerin arkasından yaptığı davranışlar.
00 Yorumla - +1 yıl
etmez kalbinde değil dudaklara olan sözler geçici
00 Yorumla Ya inanacağım varsa her şeye önem veriyorum
11 Yorumla- +1 yıl
:))) bu iyiydi
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sözler masaldan ibaret. Davranışlar da bir ölçüye kadar önemli. Önemli olan benim ne hissettiğim.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Mesajlarımızı sileceğin aklıma gelmemişti. Bebiş geldi mi, sen iyi misin onu bari söyle.
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Öhöm
Davranış önemli tabi ağzı olan konusur
20 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle davranışlar daha önemli.
10 Yorumla - u+1 yıl
Davranışlara. sözlerin anlamı yok
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 881 cevap paylaştı. Davranışlara. Sözlerin içi boşsa napayım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Sözü davranışı gibi değil ise yalandır
10 Yorumla- +1 yıl
İkisinde önemli doğru gerçekçi olacak tıpkı benim gibi
00 Yorumla - +1 yıl
Davranış önemli. Kulaklar doydu gözler aç.
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlar
10 Yorumla - +1 yıl
İkisi de önemli değil mi?
10 Yorumla - +1 yıl
İkisi bir bütün
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara önem veririm.
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara
10 Yorumla - +1 yıl
Yalnızca bir an bile yeter notunu vermeme
10 Yorumla - +1 yıl
davranış
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Davranış
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. tip noldu yhaa
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Davranış...
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Davranışlara mı yoksa sözlere mi daha çok önem verirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar