Sözlere mi daha çok değer verirsiniz, yoksa davranışlara mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Sözlerin ve davranışların eşit olmasına çok önem veririm. Sözler ne söylüyorsa hal hareketler de aynını söylemeli. İkisi arasında sabır seçim yapacaksam elbette davranışlara önem veriyorum. Söz gelimi olan her şey bana yapmacık geliyor. Aynı "seni seviyorum" cümlesinin ne kadar güzel ve bir o kadar da yalan olma ihtimali olması gibi. Davranış ile sevildiğini hissedersen unutmazsın. Buna daha çok inanırsın daha çok bağlanırsın. Yoksa sabaha kadar sevdiğini öleceğini söylesin insan. Bir anlamı yok.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
38Cevap
- +1 yıl
Söz ve davranışların uyumlu olmasına tutarlı olmasına daha çok önem veririm.
Beni sevdiğini söyleyen ama beni sürekli üzüp kıran düşünmeyen insanla işim olmaz.
Bana iyi davranan ama sürekli diliyle kıran hakaret eden kaba konuşan insanla da işim olmaz.
Sözü ve davranışı tutarlı olmalı bir insanın. Bu olgun olduğu anlamına da gelir çünkü.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. Söz söylemesi kadar kolay bir şey yok.
Önemli olan söylediğin o sözleri uygulamak.
Benim için de sözlerden çok davranışlar önemlidir.
Çünkü her önüne gelen konuşuyor.
İş uygulamaya gelince orada kalıyorlar.10 YorumlaSözlerin samimiyetine inanmam.
Davranışlar da kimi zaman insanı yanıltabilir fakat yine de davranışlar var olan ufacık bir samimiyetsizliği anında hissettirir. Bu yüzden davranışlara daha çok önem, kıymet veririm.10 Yorumla- +1 yıl
Davranışlara daha çok dikkat ediyorum. O yüzden her zaman izlerim. Gözlerim açık, kulaklarım kapalı.
10 Yorumla - +1 yıl
Sözlerin kimin dudaklarından döküldüğüne bakarım.. Değer verdiğim ve bana değer veren birinden gelen sözlere de eylemlere de değer veririm.. Tabi ki kuru laf kalabalığı istemez o ayrı konu.. Yani lafta konuşup konuşup uygulamaya gelince fıs çıkmasın mümkünse.. Tutulamayacak vaatler veren siyasetçiler gibi gelmesin bana kimse ağzına kürekle vurmak istiyorum :D Yapacaksa yapar bir insan bir şeyi netice olarak çok konuşmaz.. Keyifli günler..
10 Yorumla - +1 yıl
Sözlere inanmam çok zordur.. Elle tutulur, somut şeyler olmalı..
Gerçi şimdi onlar da havada kalıyor da.. Neyse..10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Davranışlarla desteklenmeyen hiç bir söz bana inandırıcı gelmez..
Mesela seni özlüyorum diyen birisi yola çıkıp o insanı görmeye gelmeli..
Sadece sözde kalmış davranışla desteklenmeyen hiç bir söz gerçeği yansıtmaz.. bence10 Yorumla- +1 yıl
Davranış önceliğim olur sonrada sözleri birbirini tamamlamalı..
20 Yorumla - +1 yıl
Davranışlar tabi o herşeyi ifade eder ne olduğunu insan hemen anlar ama söz le yılanı bile deliğinden cıkarırsın o misal😊😊
10 Yorumla - +1 yıl
İkisini birbirinden ayırmam, buna göre bir sonuca ulaşırım.
10 Yorumla düşüncesine veririm sözler ve davranışlar düşüncesinin eseridir
10 Yorumla- +1 yıl
İnsan sözünü tutmuyorsa eli ayağı düzgün olsa ne olur
10 Yorumla - +1 yıl
İkisi birbirini tamamlar...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Davranışlar çok daha önemli.
10 YorumlaDavranış! Bir katile katil misin diye sorarsak, evet ben katilim gibi bir şey söylemesini beklemeyiz.
Fakat, sen katil misin sorusuna karşılık beden dili ve mimik analizleri kişiyi ele verebilir.10 YorumlaBu zamanda sozlere inananda ne biliyim yani...
Herkes biseyler soyler ama onemli olan davranışıyla belli etmektir...00 Yorumla- +1 yıl
Davranışa uyan söz ve söze uyan davranış değerlidir.
00 Yorumla - +1 yıl
Sözler davranışları davranışlarda sözleri yansıtır bu yüzden ikisi de
10 Yorumla Davranişlara tabiki. Çünkü sözler bazen havada kalabiliyor. İcraat önemli.
10 Yorumla- +1 yıl
Her ikisi de önemli.. birbirini tutmuyorsa ikisi de önemsiz.
10 Yorumla - +1 yıl
Eylemler daha değerlidir benim için
20 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara daha çok değer veriyorum
20 Yorumla - +1 yıl
Söz uçar, davranış kalır.
20 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara daha çok değer veririm.
20 Yorumla Davranışlara tabikisii 🤓
10 Yorumla- +1 yıl
Al birini vur diğerine.
10 Yorumla - +1 yıl
Ikiside önemli bana göre iyi olan taraf tercigim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sözün bı önemi yok davranis
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben davranışlara kalbe bakarım doğrusu budur
10 Yorumla- +1 yıl
Her ikisinede değer veriyorum..
10 Yorumla kesinlikle sözler ama dürüst sözler
10 Yorumla- +1 yıl
Davranışlara daha çok önem veriyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Sözlerle desteklenen davranışlara
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara dikkat ediyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Sözler ve davranışların tutarlılığına.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Davranislari o kisinin sözünü ifade etmez mi?
10 YorumlaSözler uçar gider davranış kalıcıdır
10 YorumlaSözlerle uyumlu olan davranışlara
10 Yorumla- +1 yıl
Davranışa sözleri insan seçer davranışını seçemez
10 Yorumla - +1 yıl
Sözler eyleme dönüşmedikçe bir kıymeti yoktur..
10 Yorumla - +1 yıl
davranışlar çok daha önemli benim için..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 36,2b cevap paylaştı. Davranışlara hissettirmesi lazım
10 Yorumla- +1 yıl
davranışlara
20 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara
20 Yorumla Davranışlara
20 Yorumla- +1 yıl
Davranışa yansımayan tek lafa inanmam
00 Yorumla - +1 yıl
Davranışlar
10 Yorumla - +1 yıl
İksini de
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara
10 Yorumla Davranışlara
10 Yorumla- +1 yıl
İkisinede önem veririm❤
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Davranış
10 Yorumla- +1 yıl
Davranışlara
10 Yorumla Davranışlara
10 Yorumla- +1 yıl
Davranış
10 Yorumla Davranış daha önde
10 YorumlaDavranışlara
10 Yorumla- +1 yıl
Davranışlara
10 Yorumla - +1 yıl
Kişilere
10 Yorumla - +1 yıl
Nefes almasına
10 Yorumla - Devamını Gör (21)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sözlere mi daha çok değer verirsiniz, yoksa davranışlara mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi