Merhabalar Herkese 🌸
Birinin size söyledikleri doğru veya sizin için geçerli olmasa bile, sırf bunları duyduğunuz için mutlu olur musunuz?
"Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam banaaa"
Merhabalar Herkese 🌸
Birinin size söyledikleri doğru veya sizin için geçerli olmasa bile, sırf bunları duyduğunuz için mutlu olur musunuz?
"Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam banaaa"
Sözler anlık duygulardan ortaya çıkar ve çoğunlukla da gerçekliği yansıtmaz. Davranışlar düşüncelerin giyimidir ve benim inandığım da bunlardır
Davranışlar daha önemlidir. Sözler gelip geçici bu hayatta. Ben mesela sevgimi daha çok davranislarimla gösteririm, sözler değil gözlerim konuşur, konuşurdu.. Ama sevgilim sırf bu sözleri benden çok duymadigi için gitti, kendimden çok onu düşündüğümü göz ardi etti.. Seni hiç bırakmıyacağım derdi ama ilk zorlukta gitti, ben ona hiç böyle bi söz etmedim ama hep arkasında durdum onu savundum herkesi haklı çıkarttı beni haklı çıkartmak yerine öyle işte...
Benim için davranışları daha önemli. çünkü bir insan bana bir şey söyleyip de söylediği şeyi yapmıyor yani farklı davranıyorsa o insana güvenemem bir daha. bu yüzden de sözlerle birlikte gerçekten bunu hissettirmeli. seviyorum diyorsa değer verdiğini göstermeli. ve tutarlı olmalı her zaman.
Zaten gerçekten değer veren insan kolay silmez affeder ve iyi davranır
Cevap
9Cevap
Herkes konuşur. Yapabileceğini ve yapamayacağını. Ama önemli olan bunu eylemlerine yansıtabilmek.
Sözlere pek inanmayışım bundan. Duymak değil görmek isterim. .
Sözlere değer vermiyorum ben ya maalesef. Kuru gürültüye tokum.. Davranışları berbat ama destan yazıyor diyelim, umurumda olmaz..
başkıpı okurken söz deyince söz olarak anladım
konuşan hallederiz abi diyen falab filen asla önemsemem …. Niyete bakarım …
ama söz vermek çok önemlidir
söz senettir derler ya o manada söz çok değerli bir olay … insanın kalitesini gösterir….
Çevremde şunu gördüm:
insanlar seviyorum diyor iki dakka da cayıyor… bekliceğm diyor …. 2 dakka da cayıyor…. Senin için okulumu bitireceğim diyor bitirmiyor…. Şöyle yapacağım böyle yapacağım diyor ….
acı bedel fedakarlıklar lafta var icraatte yok….
yürekle seven sözünü tutuyor.. gerisi de boş laf….
Sözünü tutanlarda ne alaka bu niye bu kadar kasıp sözünü tuttu da oluyor sanki…. Kimse sözünü tutmayınca tutanlarda abartı kasıntı oldu….
davranışta böyle yapmacık yalandan değil gerçek iyi niyetle davranış güzel
Sözler de önemlidir bir noktada çok mutlu eder ama sıradanlaşır. Bazen o söylenilen şeyi icraate dökmek gerekir ya da davranışlarla göstermek gerekir. O yüzden davranışlar diyorum her zaman
Hem davranış hem sözler, benim davranışlarım ve sözlerim her zaman iyidir insanlara karşı da merhametliyim iyi kalpli birisiyimdir 😊
Davranışlar önemli. Soğuk olup yüzüne bakmayan bir insan ne kadar güzel söz söylerse söylesin hiç faydası olmaz.
Davranış daha önemli güzel sözle seni kandırabilir
Önce davranış onun getirdikleriyle de sözler oluşuyor zaten
Duruma olaya bakış açıma ve de zaman göre çok değişken bir unsur diyorum.
İkisinin birbirini tutarlı kılması önemli, dengesizlik en büyük güvensizlik sorununu doğurur.
Hiçbirşeyin anlamı yok kendi kendime yeterim ben jimsenin dostluguna ihtiyacim yok aciz biri degilim bir gun banda o sira gelecek iyi gunler
Verilen söz davranışlara bağlıdır.
Be ce ikidide önemli
Davranış tabiki
duruma göre aşkom
Davranışları eyleme dökmek daha önemli. yoksa herkes konuşuyor :D
davranışlar her daim daha önemli, duracağı yeri de bilmeli
Eylem insaniyim, davranislari onemserim
Soz veriyorum davranışların tutarlı oluşu.
Soz ve davranışların tutarlı oluşu..
Sözler
Davranislar