- Gizli Üye(30-35)2 ay
Sözler hikaye
Aptal ya da Zeki olması farketmez
Azcik kafası çalışan biri rol yapma kabiliyeti varsa sözlerle bunu sihirbaz gibi sergiler
Davranış da rol yapabilir mi kısmen evet şöyle 10 kişiden 3 kişi güzle tiyatro oynayabilir
Kalan 7 kişi genelde bunu beceremez.
Kimisinin hareketleri, tavırları, göz mimikleri sergilediği tavırlar , davranışsal hareketleri yakayı çoğu zaman ele verir148 Yorumla- Soran2 ay
Rolde olsa nereye kadar sürdürebilirki. Rol çünkü mutlaka açık verir. biryerde
- Soran2 ay
Ama evet sözlere bende çok önem vermiyorum
- Cevap sahibi2 ay
Davranışlar bu yüzden daha önemlidir. Rol ya da asıl olduğu belli olur. Lafta sözde herkes kaptan, kral, paşa, ağa, godaman, en iyisi
- Soran2 ay
Hanı derlerya açken sen, sen değilsin diye. Aslında açken sen sensin. Yani en çok öfkeliyken belli olur zaten.
- Soran2 ay
Aynen lafta herkes ağa paşa
- Cevap sahibi2 ay
Aynen öyle
Karın doyduktan sonra
Herkes memnun
Mesele aclikta, yoklukta, ya da bir durumda nasıl davrandığın.
Olayı cozmussun güzel - Soran2 ay
Hisler yanıltmaz genelde
- Soran2 ay
Hissedersin birşekilde
- Cevap sahibi2 ay
Kimi zaman evet
Hislerine güven
Onlar yanılmaz
Şüphe varsa şüphe yoktur - Soran2 ay
Haklısın
- Cevap sahibi2 ay
Eyvallah
- Soran2 ay
Mesela rol olsa hemen anlayabilirmisin
- Cevap sahibi2 ay
Anlarim, aynı ortamda olalım, kıskanç bakislari da, imali sözleri de, haset gözleri de, kıskançlıktan çatlayan kişileri de anlarim. Sözler her ne kadar dile gelsede asıl olan davranışlar ve yaklaşımlar varya anliyorsun yani herkes de anlamayabilir. Ama benim de bu yönüm belki de çoğu kisiden gelişmiştir. Ben anlıyorum ve ona göre duruş tavır sergiliyorum kişi gozetmeksizin
- Soran2 ay
Bu yönde zekisin yani valla bravo 👏👏👏 ben Genelde Hemen anlayamıyorum. Ancak herkes iyi rol yapamaz. Malûm kimiside çok iyi rol yapıyor. oscar ödülüne lâyık birşekilde / ancak birşekilde açığını yakalayabiliyorum. Sonrasında. Ordan burdan öğrenerek araştırarak. Öyle hemen peşini bırakmıyorum.
- Soran2 ay
Senden de kapayım dedim biraz bişeyler
- Cevap sahibi2 ay
Zamanla olabilecek şeyler
İyi gozlemlediginde fark ediyorsun gerçekten.
Bu arada teşekkür ederim çok sağol 🙏🙏🙏🙏
Ne kadar iyi rol yaparsa yapsın bir yerde yakalanir. Ne demişler sözlerin hükmü yoktur, gözler asla yalan söylemez. Davranış modeli gibi düşünebiliriz.
Sözlere güvenmem
Akşama kadar seni seviyorum denilsin, desin hükmü yok peeh çok gördük duyduk hikaye tiriskadan masallar andersen den hikayeler yersen
Davranışta nasıl davranışta
Kaçak mi güreşiyor
Senden taraf mi
Adil mi
Senin başarından keyif mi duyuyor, yoksa hasetleniyo mu beden dili ele veriyor... - Cevap sahibi2 ay
İyi dusunmussun, bir şeyler kapabilmenr vesile olduysak ne âlâ 😌
- Soran2 ay
Ben teşekkür ederim. Evet fazlasıyla oldun (vesile yani) sağol / aslında Bu anlattıklarından ipucu almış oldum daha çok. Ha birde beden dili var dimi. Vücüt dili beden dili. Bunlarıda bilmekte fayda var. Çünkü bunların rolü olmaz bence.
- Soran2 ay
Evet iyi bir gözlemciyimdir. Bu yönümü çoğu kişi bilmez
- Cevap sahibi2 ay
İyi bir gözlemci olman
Sadece bedensel davranissal anlamda değil, hayatta ki diğer konularda da farkındalık yaratır.
Ne gibi diyeceksin; parasal, ekonomik, insan ilişkileri, iş ilikisi, toplumsal farkindalik, diğer bireylerden farklilk ve farkindalik. Bunlar seni bir kaç adım daha öteye götürür hayatta. Bilinçli olmak, gözlemlemis olmak hayat kurtarir. En azından çoğu konuda Fransız kalmaz insan - Cevap sahibi2 ay
Rica ederim ne ala o zaman sevindim...
- Soran2 ay
Kesinlikle doğru
- Cevap sahibi2 ay
Bir de şeye dikkat et mesala
Davranış modeline girer buda..
Sosyal medya dili derim ben buna ve benim onemsedigim bir seydir
Biri instagramda fotoğrafımı paylaştığım hikayeyi üst üste begenmez, ise buradan onun kıskanç ve çekemez olduğunu düşünüyorum..
Çünkü ben aramisim, sormusum, yazmışım,. arkadaşım dedim her fotoğrafı nerdeyse like atmışım
Bakıyorum like yok, beğeni yok öyle izleyip bakıyor durumlara
Bir süreden sonra bende geri cekiyorum ve hiç bir durumu begenmiyorum izleyip geçiyorum son raddede sosyal medyadan cikariyorum kim olursa olsun sıfır tolerans
( İstisna bir kaç kişi hariç )
Sadece 7 ayda 70 den fazla kişi cikardim yakın çevre bunlar..
Diyeceksin ki herkes herkesin resmini behenmek likelamak zorunda değil doğru
Fakat 10 hikaye de ya da resimde bir begeni atmak zor olmamalı.
Dusman gibi sinsice ne yapıp ettigini izleyen insanların sosyal medya da olmasına ihtiyacı yok lazım değiller...
- Cevap sahibi2 ay
Çok çabuk insan çıkarmaya basladim bu vb herhangi bir durumda çoğu kişi ikinci şansı hak etmiyor.
Bazı kredisi tukenmemis üst limitli kredisi olan insanlar da durum biraz daha farklı oluyor.
Diğer türlü boş beleş muhabbetlere gerek yok.
Gerçek hayatta faydası olmayanın, sosyal medyada takipçi olmasınin da anlamı yok lazım değil.
Hayatta çok daha değerli önemli şeyler var... - Soran2 ay
Destan yazmışsın Orası öyle. en azından bir beğeni atmak bu kadar zor olmamalı.
- Cevap sahibi2 ay
Manas Destanı:)
- Cevap sahibi2 ay
Aynen öyle
- Soran2 ay
Tanımadığım bir takipçiysede pek sallamam aslında. Zaten onunda umrunda değil. çıkartırım olur biter.
- Cevap sahibi2 ay
Tanımadığımi bende sallamam zaten, bu dedigim kişiler yakın cevreden reelde tanıdığım kisiler
- Soran2 ay
Yaa demek sinyali burdan alıyosun. Bana sorarsan iyi yapıyosun. Gerek yok sahte dostlara
- Cevap sahibi2 ay
Bu sosyal medya açısında bir ornekti sana verdiğim kendi hayatimda uygulanmadığım
Bire bir dışarda iş hayatında vb ortamlar da tanidigim kişiler de farklı durumlar gozlemlerim davranissal olarak buna göre ikinciye görüşür ya da görüşmem
Bazıları ile selam selam o kadar..
Zaman çok kıymetli para gibi
O yüzden zamanı iyi değerlendirmek gerekir boş beleş muhabbete gerek yok - Cevap sahibi2 ay
*uyguladigim
- Cevap sahibi2 ay
Kesinlikle gerek yok
- Soran2 ay
Genelde çok dikkat etmiyorum böyle şeylere, duymaya alışkın alışkın değilim. O yüzden içim bir tuhaf oldu. Şunu söyleyebilirim. hayatımda az ve istediğim insanlara yer veririm sadece. Ancak Sanalda öyle olmayabilirim.
- Cevap sahibi2 ay
İcim bir tuhaf oldu derken? Kötü hissettirmedim umarım sana?
Sanalda öyle olmayabilirm derken - Soran2 ay
Senden de ilk kez duyuyorum böyle şeyler. O açıdan ne diyeceğimi pek bilemedim.
- Soran2 ay
Yok estağfurullah kötü hissettirmek değil de, sıkıcı buldum sadece
- Soran2 ay
Yani sanalda hepimiz özgür rahat oluyoruz zaten. O yüzden ayrı bir kafa yapısına geçiyoruz. Reelde daha farklı biri olabiliyoruz
- Cevap sahibi2 ay
Sıkıcı bulduysan da ne diyim
Saklabanlik yapacak halim yok. Konuşuyoruz sonuçta. Umarım seni sikmayan sohbete denk gelirsin - Cevap sahibi2 ay
Kısmen son dedigin şey doğru
Ancak kişiye göre değişir.
Sanalda nasilsam, reelde de aynı olmak gerekir. 2 ayrı karakter yorar insani - Soran2 ay
Yok yanlış anlama. kötü niyettten söylemedim. Hani açık sözlü olmak gerekirse? Sohbetin güzeldi ancak anlattığın bazı şeyler sıkıcı geldi sadece
- Soran2 ay
Yoksa çok şey öğrendim aslında
- Soran2 ay
Demek ki bu sohbette böyle ilerliycekti olsun.
- Soran2 ay
Evet kişiye göre değişir. Ama kim kimi tanıyoki zaten. Genel anlamda
- Soran2 ay
Burası gerçek hayat bile değil çokta ciddiye alınmamalı
- Cevap sahibi2 ay
Teşekkür ederim yine de değerlendirmen yapıcı elestirin adina.
Dediğin gibi burası sanal alem, gerçek hayat değil.
- Soran2 ay
Ben teşekkür ederim.
- Cevap sahibi2 ay
Rica ederim
En İyi Cevaplar
- 2 ay
Ben icraat insanıyım… net biriyim … bazen söz önemli … anlatman gerekiyor … bilmiyorsa bilsin diye ama olay genelde hep icraat olmalı…
14 Yorumla- Soran2 ay
Doğru
- 2 ay
Teşekkür ederim çok incesin
- Soran2 ay
Ben teşekkür ederim
- 2 ay
Ben daha çok ✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- 2 ay
Davranış bence sözleri tutamazsa gelip geçicidir.
11 Yorumla- Soran2 ay
Evet
- m2 ay
Merhaba,
İkisi bir arada olmalı, yoksa rol olur!11 Yorumla- Soran2 ay
Öylemi dersin
- 2 ay
Ben bikere sözümü tutamadım Adana'dan Eskişehir'e gittim bir kızla buluşma sözü vardı ozaman eski şehirde çevirmeye yakalanmıştim alkolluydum araba bağlandı bide ehliyetim gitti buluşmaya gidemedim.. 15 sene felan önceydi :( ozamandan beri alkollu araç kullanmıyom
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. "Gizlenen, gösterilmeyen, hissettirilmeyen sevginin zerre değeri, kıymeti yok gözümde. Bu duvar da beni çok seviyor olabilir, bilemem..."
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kirici olup sevgi dolu hareket olanda uzak dursun bi zahmet diyesim var ama tabi ki iyi davranişi olup sözler söylemende ola bilir
10 Yorumla- 2 ay
Söz benüm için gelir geçer herkes vaat veriyor ne yaptığı daha önemli
10 Yorumla ikisi de önemli. davranışı güzel olup kaba saba konuşan biri olabilir mi
10 Yorumla- 2 ay
Evet aksi taktirde her ikiside üzer. Sözler davranışları takip etmeli
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. Davranışlar önemli çünkü söylediğin şeyleri davranışlarınla göstermediğinde bu sorun oluşturur
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim için sözlerden ziyade yaptıkları çok önemlidir
00 Yorumla- 2 ay
davranışlar sözlerin aynasıdır. Sözlerini davranışlarınla desteklersin
10 Yorumla Tabi ki davranışlar, sözlerin ne önemi var gerçekleştirmedikten sonra
10 Yorumla- 2 ay
Her ikisininde birbiri ile tutması önemli.
10 Yorumla Davranışla desteklenmeyen söz kuru gürültüdür.
10 Yorumla- 2 ay
Her ıkıs de onemlı bree
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. verilen sözlere uyan davranışlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Davranışlar daha çok önemli
10 YorumlaSözlerin hiçbir değeri yoktur bende
10 YorumlaDavranışlar daha önemli
10 Yorumla- 2 ay
Söz uçar gider
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. davranış tabii ki lafa karnımız tok
10 Yorumla- 2 ay
hem söz hem davranışları ve vücudu da
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 36,1b cevap paylaştı. Sözler ile davranışları harmanlamak önemli
10 Yorumlaİkisi de
10 YorumlaDavranışlar
10 Yorumla- 2 ay
her ikiside önemli
10 Yorumla Davranış
10 Yorumla- 2 ay
İkiside
10 Yorumla - 2 ay
davranışlar
10 Yorumla - 2 ay
Davranışlar 💁♀️
10 Yorumla Davranış