- +1 yıl
Söylenen sözler, davranışlarla yerine getirilmediği sürece anlamını yitirir bence.
Konuşmak her zaman kolaydır fakat asıl mühim olan söylediklerinin ve yaptıklarının ne kadar tutarlı olduğudur. Ben davranışlarla gösterilmediği sürece söylenen sözlere güvenmem hiçbir şekilde.
Örneğin biri seni seviyorum deyip de bunun tam tersi gibi davranıyorsa orada bir sıkıntı var demektir bana göre.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Davranış, hareketten ayrılan bilinçli bilinçsiz yapılan bir eylem, tepkimedir. Aniden gelişen olumlu, olumsuz bir tepkiyi önemserim lakin sözler kadar değil. Sarfedilen söz, içinde birçok mana taşır. Bu sebeple sözleri önemser ona göre davranırım.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- +1 yıl
Şu bir gerçektir söz her zaman uçar gider bunu eylemlerle desteklemeli insan..
İnsan doğası gereği güzel şeyşer duymak ister ama hareketlerle desteklenmeyen her söz havada asılı kalan bir tanecik gibi görünmez ve yok olmaya mahkumdur..
Söylenen söz ne kadar derin olursa olsun hareket farklı yönde ise orada bir çelişki, bir yalan ya da menfaat vardır ve tek başına hiç bir söz bir anlam ifade etmez..10 Yorumla - +1 yıl
Ağızdan çıkan laflara kanmam. Yaptıkları daha önemlidir benim gözümde. Kişi davranışıyla belli olur. Ağzı yalan dolu olabilir bilemezsin
10 Yorumla - +1 yıl
Söze gelinceye kadar , gozlemleyebilecek bir vaktim olduysa önce davranışa bakarım. Olmadıysa her ikisine bakarım. " Lafa bakarım laf mı diye, birde lafı söyleyene bakarım adam mı diye. " Adam olmak farklı cinsiyet farklıdır, bu sebebten cinsiyeti erkek olan erkek adamlık vasfını üzerine alınmasın, nice kadın vardır ki, fikriyatının adamlığı, erkeklere adamlık öğretir.
10 Yorumla - +1 yıl
"Davranışlar sözlerin kanıtıdır" bana göre. Her insanın dilinden güzel şeyler dökülür ama davranışlar bunu kanıtlar niteliktedir dolayısıyla daha etkilidir. Misal beni seven kişi "seni seviyorum" klasiğini demekten çok bunu hissettirirse gerçekliğini de o kadar korumuş olur kanımca.
10 Yorumla - +1 yıl
İkisinin senkronizasyonuna bakarım. Ne kadar tutarlı olduğu önemli.
10 Yorumla - +1 yıl
Ben yaptığı davranışa bakarım söylediği ile yaptığı bir olmayan birçok kişi var
10 Yorumla Söz bana göre önemsiz insan istemedigi seyleri de dile getirebiliyor bu yüzden söze degilde davranışa bakarim ben de genelde buna göre davranirim.
20 Yorumla- +1 yıl
Nasıl davrandığına.. Sözler davranışlardan daha sahte.. Bir insanın davranışından anlayabilirsin gerçeği. Davranışından bile ne demek istediğini anlarsın.
20 Yorumla - +1 yıl
Davranışları ile desteklemezse sözlerin geçerli olacağını sanmıyorum. Kesinlikle davranışlar daha etkilir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Davranışlara bakarım ben. Yalan söyleyen çok ne de olsa davranışlarıyla belli etmeli doğru olup olmadığını
10 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki davranışlara bakarım. Ağızdan çıkan sözler yalan olabilir ama davranışlar her zaman gerçektir!
10 Yorumla Hiç birşey dışardan göründüğü gibi değildir bu dünyada davranışı insana aslını anlatır sözler kılavuz olur.
10 Yorumlabeden dili onemli olsa da sozler bence daha kilit gibi en azindan dizilimsel birsey ama sessiz kalmasi iste en cok ona ayar olurum cok sey yatar o sessizligin altinda... pa nin labirenti gibidir...
10 Yorumla- +1 yıl
Önce sözlerine bakarım ondan sonra davranışlarına lakin gözler her şeyi ele verir 😉
20 Yorumla Her ikisi demekle beraber, davranışı bir tık daha ağır basıyor
10 YorumlaÖnceden nasıl konuştuğuna ne söylediğine bakardımama artık nasıl davrandığına
10 YorumlaHer iki konu ya da bakarım aslında sadece birine bakarak hayat geçmez
11 YorumlaHerkes yalan söyler büyük veya küçük. davranışlar bu yalanları ortaya koyar
10 Yorumla- +1 yıl
Ikisinedebakarim bakarım tabikide bence ikisinede bakılmalı ilişkilerde
10 Yorumla - +1 yıl
Önce söylediklerine sonrada söylediklerinle uyuşuyor mu diye davranışlarına bakarım.
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlarına bakarım. Çünkü kimse kendini anlattığı kadar iyi değil.
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlar a bakarım sözler yalan olabilir ama davranışlar yalan söylemez.
10 Yorumla Sözler elbette güzeldir ama davranışa yansımıyorsa hiçbir önemi kalmaz.
10 Yorumlaİlk söze sonra davranışa, birbirlerini tutuyor mu diye. Sjdjkf
10 Yorumla- +1 yıl
Önce davranışlarına bakarim. kendini davranışlarından belli eder
10 Yorumla Sozler güz3l olmadiktan sonra davranislarin bir onemi yok
10 Yorumladavranış önemli, sözlere bakılırsa herkes melek
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben lafa değil icraata bakarım jsj
20 Yorumla- +1 yıl
davranışlar, sözler hep yalan dolan
20 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara bakarım 🌺
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara bakarım.
10 Yorumla Söz uçar, davranış bâki.
10 Yorumla- +1 yıl
Tabiiki davranışlara 😉👍
10 Yorumla Herşeyine bakılmalıdır
10 Yorumla- +1 yıl
İcraat yoksa gerisi boş konuşma olur.
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlara, bazen sadece gülüşüne
10 Yorumla Davranışlara tabiki sözler hep yalandır benim için
10 Yorumla- +1 yıl
Davranışlara bakarım 👍
10 Yorumla - +1 yıl
Merhaba,
Tepeden tırnağa her şeye bakarım...10 Yorumla Davranışlara bakarım
10 Yorumla- +1 yıl
İcraate bakarım
10 Yorumla Söz kırıcı olursa kötü davranışlar da çok önemli
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Davranış icraat daha önemli.
10 Yorumla- +1 yıl
sözlerin bir özelliği yok benim için..
10 Yorumla - +1 yıl
Birbirini desteklemesi gerekiyor
10 Yorumla - +1 yıl
Sözler davranışları beslemeli diye düşünüyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlar karaktere yansır
10 Yorumla Davranışlar daha çok doğruyu söyler
10 Yorumlaİkisinin uyumuna.
20 Yorumla- +1 yıl
Davranış
20 Yorumla - +1 yıl
Davranış
10 Yorumla İkisinde tutarlımı yoksa tutarsız mı diye bakarım
10 Yorumlaİkisinede bakarim yani
10 YorumlaHer ikisine de
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. Davranışa bakarım