Kapalı havaları çok seviyorum, gündüzü sevmiyorum. Gün boyu zombi gibi dolaşıyorum. Bu fotoğraftaki gibi atmosferleri çok seviyorum. Umutsuzum, geleceğe dair bir planım yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Elimde telefon, kulağımda müzik her gün sabahlıyorum. Bu durum sağlığımı kötü etkiliyor. Ne yapabilirim?
Müzik dinlemek iyidir, ruhu besleyici de olur bazen... Ama aşırısı insanı yalnızlaştırır. Sana iyi gelen kimselerle vakit geçir. Güzel havalarda dışarı çıkıp dolaş. Güneşin, gökyüzünün tadına var... Çocukların, gençlerin gülüşmelerini eğlenmelerini seyret. Tabiattaki hayvanların sesleriyle ruhunu besle... Ve daha aklına ne gelirse... İstersen bunları müzik eşliğinde yap. 😉 O da güzel olur. Kısacası hayata karış. İnsanın ara sıra kendisiyle başbaşa kalması iyidir, ama sürekli olması iyi gellmez.
ben de şu kasvetli havayı seviyorum. fotoğrafın içinde olmak istedim resmen... farklı şeyler denemeye çalış, aktivite edin kendine, anı yaşamaya bak biraz da, hayallerine odaklan, yön ver nereye gideceğine dair.