Çok aşık oldum ve beklemediğim an ve şekilde beni terk etti ve gitti.
ağlamaktan yoruldum
ruh halim ölü gibi nasıl atlatırım?
Çok aşık oldum ve beklemediğim an ve şekilde beni terk etti ve gitti.
ağlamaktan yoruldum
ruh halim ölü gibi nasıl atlatırım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tek yapman gereken şey zamana bırakmak
Zamanla alışcaksın, geçecek bunun bilincinde ol her ne kadar sana öyle gelmese de.
Bu dönemde eski mesajları okuma, fotolarına bakma, sosyal medyasına bakma.
Mesaj numara foto hepsini sildim hatta sosyal medyada 1 kere dahi stalk yapmadım çünkü canımı yakacak bir şey paylaşır diye ödüm kopuyor
Ortalama 1 aydır bu acı var üstümde ne zaman kurtulacağım
1 ay kısa bir süre. Benim çok uzun sürmüştü. Ama tamamen sana bağlı. Kendine hayatına odaklan. Ağlayabilirsin tabii bazen aama ofurup onu düşünmemeye çalış, duygulu şarkılar da dinleme. Arkadaşlarınla buluş, meşgul ol sürekli. Bir süre sonra eskisi kadar acıtmadıgını fark edeceksin
İnşAllah🥹🥹🥹
Tekrar dönüp beni yıkmaya çalışmaz değil mi
Dönerse kabul etme. Engelle her yerden. Bi kere giden bir daha gider. Sebepsiz yere seni kaybetmeyi göze almış biri
Kabul etmem ama süründüğünü görmek istiyorum
Onu bile düşünme bence. Öyle düşünmen bile onun bir bağ kurmana neden olur. Bitti gitti de yok say
😫😫😫☹️
Geçecek merak etme ben de aşkından ölüyodum. Ağlamaktan artık göğsüm ağrıyodu yüzüm ağrıyodu. Psikolojim gitmişti. Ama şu an bakıyorum da böylesi daha iyiymiş.
Sen de ileride böyle hissetmeyeceğini bil
Vay be..
ne kdar süre sonra iyi hissediyor insan peki🥹
Bu herkese göre değişir benim durumum farklıydı biraz uzun sürdü o yüzden 2 yıl. Ama benim iletişimim va vardı o yüzden oldu. Daha kısa sürmesi gerekir normalde. 3 5 aya azalır baya diye düşünüyorum
İnşAllah🤎🤎🤎🤎
Sen mi onu terk ettin o mu seni terk etti? Ve kaç yıldır beraberdin?
1.5 sene
O etti
O zaman onun kaybı. Biliyorum buradan konuşmak çok kolay. Acıyı yaşayan bilir. Bak bende 5. Yılın sonunda doğum günümde ayrıldım. Daha taze acısı yakın zamanda yaşadım yaşıyorum.
1 aydır çok zorlanıyorum. Bahane bulup terk etti resmen
Kendimi çok kötü hissediyorum son 3 gecedir uyuyamıyorum hüngür hüngür ağlıyorum
Ağlamak böyle zamanlarda iyidir seni rahatlatır. Ama en kısa sürede gülmeye tekrar başlamalısın. Unutma o akıttıkların tanrının sihirli suyu. Burada bir sürü iyi insan var. Gel konuş, vakit geçir. Müzik dinle, arada ağla. Zaman senin en büyük dostun bu zamanda.
Teşekkür ederim
Psikiyatrik DESTEK AL
FAYDASINI bir ay içinde görürsün
Çok basit bi cevap olacak ama zamana bırak zamanla kafan da yerine oturuyor aglama demiyorum agla ama içindeki ölene kadar kendin öldürmeye çalış onu
Zaman …
Teşekkürler 💜
Psikolojik destek alman şart...
Bende aynı durumdayım
Geçmiş olsun
Sağ ol sana da geçmiş olsun
Ne kadar zaman oldu
2 buçuk hafta
Ne kadar zamandır sevgiliydiniz
1.5 sene
Uzunmuş
Yaşlar kaç