Arkadaşımla durup dururken neden aram açılmaya başladı ne yapmam lazım acil yardım ?

Biz yakın İki arkadaşız. Dün akşam konuşurken bir yanlış anlaşılmadan dolayı ufak bir sürtüşme yaşadık. o an kendimde olmadığım için arkadaşımı dinlerken kendimi veremedim ve verdiğim tepkiler biraz abartılı oldu. o da anlattığı şeylere karşı bu şekilde tepki vermemi samimiyetsiz buldu ve bunu dile getirdi. Ben tekrar onun dediğini yanlış anladım ve aramızda ufak bir sürtüşmeye neden oldu bu durum ancak sonra bu durumu hallettik. öte yandan bugün biraz soğuk geçti. bunun nedenini bilmiyorum ve bunu ilk kez de yaşayamıyorum. ama Arkadaşım normalde güldüğü bazı esprilerime gülmüyor. Halini hatırını sordum cevap veriyor ama benimkini sormuyor. Eğer şu an bu konuyu ona açarsam biliyorum ki bir şey yok diyecek ama aynı zamanda Ben bir şey olduğunu biliyorum ve o beni gereksiz alınganlık yapmakla suçlayacak, O yüzden bir şey sormak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? daha az üstüne düşünmeye karar verdim Sizce mantıklı mı? Hatta bir süre Onu merak ettirene kadar hiç yazmayacağım.
Arkadaşımla durup dururken neden aram açılmaya başladı ne yapmam lazım acil yardım ?