Arkadaşım durduk yere beni engelledi, ne yapmalıyım?

çok yakın bi arkadşımdı bütün dertlerimi anlatırdım işte ya biz çok iyi anlaşıyoduk aramızdan su sızmazdı son zamanlarda biraz görüldü atıyodu okulda pek konuşmuyodu işte. sonra okul gezisine gittik baya eğlendik ama ondan öncede biraz engelliyodu neden diye sorduğumda "ya bişey yok öyle canım sıkılıyo" falan diyodu. neyse işte okul gezisinde baya iyiydik konuşuyoduk sonra eve gittim buna bi tane video attım aradım baktım açmıyo noldu ya falan dedim kendi kendime bi baktım engellemiş. diğer hesabımdan yazdım niye engelledin noldu diye sonr "tamam" yazdı sadece niye olduğunu anlamadım. 4-4,5 aydır konuşmuyoruz okulda yüzüme bile bakmıyo ortak arkadaşlarımız vardı onlara soruyorum beni niye engelledi bilio musunuz diye bilmiyoz falan diyolar. en sevdiğim iki arkadaşımdan biriydi ailemden biri olarak görüyodum nerdeyse bu yüzden bu kadar üzüldüm yoksa çok şey yapmazdım. engelledikten 1 hafta sonra falan ben bunalıma girdim abi canım hiçbişey yapmak istemedi arkadaşlarım buluşmaya çağırıyo bahane bulup erteliyorum ders çalışamıyorum hiçbişey yapasım yok durup dururken ağlamaya başlıyorum moralim bozuk. diğer arkadaşlarıma böyle davranınca onlarda bana trip atmaya başlıyo onlarlada aram bozuluyo zaten evde huzur yok her gün bişey oluyo. baya kötü durumdayım. ne yapmalıyım bi öneriniz var mı?

Arkadaşım durduk yere beni engelledi, ne yapmalıyım?