En yakın arkadaşım durup dururken engelledi. ne yapmalıyım?

Yaklasik 2 haftadır tanışıyoruz ama derler ya sanal arkadaslıklar daha kuvvetlidir diye bizimkisi cok daha kuvvetliydi. Her gun aralıksız konusurduk sabahlardık herseyimiz aynıydı herseye gulerdik beraber guler beraber aglardik. Gerçekten sevgisine guvendigim bir arkadasım adı Kadir. Sevgilimle kavga ettigimizde yanımda olurdu destek verirdi yardımcı olurdu. Bir keresinde zaferden ayrıl benle ol demisti. Mizahi seviyesi yuksek biriydi bende oyle. cok iyi anlasiyorduk bende gulup sakalasıyordum aynı sekilde. Seni seviyorum demeden uyumazdı bende aynı sekilde. Bu 3 gundur soguk yapmaya basladı sabaha kadar konusan biz kadir haber vermeden uyumaya ve konusmayı bıraktı. Ailevi sorunları vardır diye cok ustune gitmedim bisey mi yaptım dedim her seferinde hayır bisey yapmadın dedi ısrarla sormaya devam ettim bisey yapmadın dedi daha 1 hafta once senden asla sogumam iliskimizi kesmem diyen cocuk beni instagram haric heryerden engelleyip takipten cikmisti. Spotify'dan cıkmıs baska bir platformdan engellemis vs. ve bunları sadece yarım saat once ogrendim. Engellemeden once farkettigim birsey oldu Model grubunun ''Sen Ona Aşıksın'' sarkısını dinlemesiydi. Diyorum benden mi hoslandı ama sanmıyorum oyle bisey olsa bile soylerdi. instagramdan yazdım ne olduysa soyle engelle herseyi yap ama yeterki soyle dedim. Bisey yapmadın dedi. İnstagramdan da engelledi sonra. su 1 saattir sarkı dinleyip aglıyorum artık gozlerim aciyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum yardımcı olursanız cok cok mutlu olurum
En yakın arkadaşım durup dururken engelledi. ne yapmalıyım?