Yaşlar 19 5 senelik Arkadaşımdı Lisede kölem gibiydi her teneffüs benimle sohbet etmeye geliyordu ya sevdiğinden okul çıkışı yemek yemeye giderdik yemek yerdik AVM'de falan whatsap tan saatlerce dedikodu yaoardık ama lise bittikten 7 ay sonra Instagram dan whatsap tan aramalardan hepsinden engelledi ulaşmaya çalıştım tekrar engelledi engelleyeli 2 ay oldu en son ona bunu yazdım dün telgram dan
"Merhaba [Arda],
Umarım iyisindir. Öncelikle WhatsApp'tan fazla soru sorduğum için özür dilerim. O zaman ergen olduğum için bazı hatalar yaptım ve bu soruların gereksiz olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.
Lise bittikten 7 ay sonra engellenmem beni gerçekten üzdü çünkü seni çok özlüyorum. Senin benden 11 ay ufak olmanı düşündüğümde, o dönemdeki davranışlarımın çocukça olduğunu daha iyi anlıyorum.
Sana olan saygım her zaman devam etti. Eski güzel anılarımızı hatırladıkça, tekrar konuşmayı ve aramızdaki dostluğu yeniden kurmayı çok istiyorum. Artık hiç soru da sormayacağım. Gerçekten büyüdüm ve hatalarımı anladım. Kıymetini daha iyi kavradım.
Tekrar arkadaş olabilir miyiz? Seni çok özledim. Cevabını merakla bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim!"
"Sevgiler,
Koray"
Bu mesajı gördü hiçbir şey yazmayıp tekrar engelledi size göre neden böyle bir şey yaptı şok oldum ve ilginç geldi?
Yapay zeka sende cevap la lütfen teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kolem gıbıydı derken
Ya yani çok seviyordu her istediğimi yapıyordu
Cınsel kolen sandım 😂
WhatsApp tan bana fiziğinin resmini at dedim 7-8 tane çıplak resim attı yemek ısmarladı bana okul zamanı 200 TL verdi hatta sebebsiz ce gerisini sen düşün bende ona yemek ısmarladım para verdimde yarı yarıya whatsap tanda baya uzun sohbet ederdik Instagram danda takipleşiyorduk 7 aydır ama engelledi işte sebebi bende bilmiyorum
Size göre bunu neden yaptı yaşlar 19 lise mezunu olduk 2005 liyiz böyle bir mallık neden yaptı hala bilmiyorum
Neden cıplak resım ıstedın
Ama lise tekrar açılsa konuşsam niye yaptın diye hemen engeli kaldırır kusura bakma kanka der lise bittikten 7 ay sonra niye engelediyse bu beni
Belkı hayatında bırı var
Yok okuduğu lisede tek arkadaşı bendim çocugun lisede hiç kız arkadaşı yok sebebsiz ce engelledi
Fitnesa gidiyor du merak ettim istedim oda attı 10 tane çıplak resmini resimde eşofman vardıda üstü çıpaktı memesi karnı görünüyordu
7 ay sonra dıyosun bırı gıtmıstır hayatına
Ya kısaca seviyor du işte lise bittikten 7 ay sonra engellemesi bana oldukça saçma geldi
Lise mezunu olduk 7 ay sonra engelledi
Lise tekrar başlasa engeli kaldırır özür diler bak yeminederim ama lise mezunu olduktan 7 ay sonra engelledi beni neden bilmiyorum lisede hiç böyle bir şey yapmadı yaşlarda 19 2005 liyiz niye böyle yaptı ya
Sana göre çocuk benden nefret mi ediyor yani yolda görse dövücek ya da bıçaklıycak kadar nefret ediyormudur lise bittikten 7 ay sonra beni engelledi arkadaştık ama
Bencr baskasını sevıyo
Hayır nefret etmıyo sadecr senden pısman olmus unutmak ıstıyo
Nasıl yani biz erkektik ikimiz 7 ay sonra engellediğine göre hayatına kim girmiş olabilir
Hayatına kızmı girmiştir onun sana göre
Hayır sanmıyorum
Kız gırmıs bellı kı bu yuzden senı heryerden engellemıs kız duysun ıstemıyo
Kaç senelik arkadaştık neden pişman olmuşki ne hata yaptım ona pişman olduğunu sanmıyorum
Arkadastınız ama normal arkadaslık degıldı o da bundan pısman olmus olabılır
Yok ama okuldan hiçbir kız la takipleşmiyor ama okuldan hiç kız arkadaşı yok okul dışı kız girdiysede beni tanımazki
Benim Instagram hesabımdada resim yok ayrıca tipimde iyi gözlerim mavi boyum da uzun neden engellediki
Kız girdiğine eminmisin kız girmenin beni engelleme ile alakası ne çocuk her hali ile tipsizdi ama cidden hayatına kız girebilirmi
Emın degılım sadece kendı fıkrımı soyluyorum
Nasıl normal arkadaşlık değildi nasıl arkadaşlıktiki?
Normal yakın arkadaştık buna neden pişman olsun off
Sevıyodu dıyosun ıkı erkek
normal arkadaştık bence dediğini anlamıyorum hala
Normal yakın arkadaştık
Ben gay sandım
Sen sebebi bilmiyorsun saçma tahmin yapıyon sebebi bende bilmiyorum sordum demedi engelledi sebebi ögrenemiycem herhalde benim bu kadar takmam sana göre ergenlikmi peki yoksa normal mi yaş 19
Yok gay değiliz neden
Bana bebeğim diyordu ara sıra
Bana babyface diyordu en çok tatlı buluyordu
Gay degiliz
Engelleme sebebi sana göre ne yakın arkadaşını sendemi bilmiyorsun kısaca de
Sebebi bilmiyorsan niye uzattın
Ayrıca gay değiliz gaylikle ne alakası var