En yakın arkadaşım beni engelledi neden?

Yaşlar 19 5 senelik Arkadaşımdı Lisede kölem gibiydi her teneffüs benimle sohbet etmeye geliyordu ya sevdiğinden okul çıkışı yemek yemeye giderdik yemek yerdik AVM'de falan whatsap tan saatlerce dedikodu yaoardık ama lise bittikten 7 ay sonra Instagram dan whatsap tan aramalardan hepsinden engelledi ulaşmaya çalıştım tekrar engelledi engelleyeli 2 ay oldu en son ona bunu yazdım dün telgram dan

"Merhaba [Arda],

Umarım iyisindir. Öncelikle WhatsApp'tan fazla soru sorduğum için özür dilerim. O zaman ergen olduğum için bazı hatalar yaptım ve bu soruların gereksiz olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

Lise bittikten 7 ay sonra engellenmem beni gerçekten üzdü çünkü seni çok özlüyorum. Senin benden 11 ay ufak olmanı düşündüğümde, o dönemdeki davranışlarımın çocukça olduğunu daha iyi anlıyorum.

Sana olan saygım her zaman devam etti. Eski güzel anılarımızı hatırladıkça, tekrar konuşmayı ve aramızdaki dostluğu yeniden kurmayı çok istiyorum. Artık hiç soru da sormayacağım. Gerçekten büyüdüm ve hatalarımı anladım. Kıymetini daha iyi kavradım.

Tekrar arkadaş olabilir miyiz? Seni çok özledim. Cevabını merakla bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim!"

"Sevgiler,

Koray"

Bu mesajı gördü hiçbir şey yazmayıp tekrar engelledi size göre neden böyle bir şey yaptı şok oldum ve ilginç geldi?

Yapay zeka sende cevap la lütfen teşekkür ederim

En yakın arkadaşım beni engelledi neden?