Merhaba benim lisede 1 tane arkadaşım vardı sadece samimi olduğum oda lise bittikten 5 ay sonra heryerden sebebsizce beni engelledi Instagram WhatsApp hepsinden normalde takipleşiyor yazışıyorduk lise bittikten 5 ay sonra ama heryerden engelledi ulaşmaya çalıştım yine ulaşamadım yaşlar 19 farklı no falan aradım açmadı adresini bulup dövücek halim yok ama en yakınımdı 4-5 senelik arkadaşımdı okulda her teneffüs yanıma geliyordu lise bittikten sonra sebebsizce engellemesi beni üzdü sizce neden engellemiş olabilir sebeb ne olabilir?
Güncellemeler
1 yıl
Şu an hiç arkadaşım yok kalmadı yani
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok tuhaf kesin bir şey olmuş olmalı kaç yaşındasınız şu an
05 limisin
Evet 05 liyim
Çoo tuhaf evet sebebsizce engellemesi ikimizde okuldan nefret ediyorduk okul meslek lisesiydi okul zamanları hep yemek yemeye falanda giderdik çogu zaman ama çocuk okul bittikten 5 ay sonra heryerden sebebsizce engelledi
bir şey olmuş olabilir mi kesin bir sebebimi olması lazım
okul biteli o zaman geçen sene bitmiş çok önem veriyorsan arkadaşına evine git sor bence tabi sen bilirsin
Sebeb ne olabilir aradım farklı numaradan açmadı cevaplamadı bile sebeb ne olabilir ki
Ama baya yanlız kaldım o gidince tek arkadaşım oydu seni hiç bırakmam dedi ama bıraktı
sebepsiz yere kimse kimseyi engellemez knk
iyide o zaman sebeb ne olabilir ki bir insan neden 4 senelik arkadaşını engeller birden takipleşiyorduk birde instadan wpdende yazışıyorduk
İyide ortada bir sebeb yokken lise bittikten 5 ay sonra engelledi çocuga hep iyiydim neden engelledi bende bilmiyorum
Tamamen basamak olarak kullanmış seni
Nasıl yani
Daha ikimizi tanımıyorsunuzki nasıl basamak olarak kullanmış olabilir
Lise bittikten 5 ay sonra engelledi takipleşiyor duk ara sırada yazışıyorduk neden böyle bir şey yaptı hala anlam veremiyorum
Seni gerçekte dostu olarak görmemiş sadece mecburiyetten zaman geçirmiş işi bitince de kurtulmuş senden
okulda o kadar insan varken neden benle konuşuyordu peki
Okulda o kadar insan varken sadece benimle konuşuyordu ve okul çıkışı hep yemek yemeye falan giderdik
yani beni sevmiyormuymuş
mecburiyetten zaman geçirmiş derken okulda her teneffüs bizim sınıfa geliyordu ama
Lise bittikten sonra hala yazışıyor takipleşiyorduk lise bittikten 5 ay sonra heryerden sebebsizce engelledi bunun altında bir sebeb varmıdır sanmıyormusunuz
beni gerçekte dostu olarak görmediyse neden dedikodu yapıyordu benle niye bana sırlarını anlatıyordu
İnstasına baktım yeni insanlarla takipleşiyor şimdi benide engellemiş instadan whatsaptan
Kısaca benden nefret mi ediyordu sizce
Çocugun adresi elimde panelden buldum sizce adresinde kıstırıp dövsem haklımıyım fiziksel olarak benden daha güçsüz?
Bunun için niye birini dövmek istiyorsun seninle konuşmak zorunda değil ki çok merak ediyorsan git konuş en azından öğrenirsin
Ama yakın arkadaştık lise bittikten 5 ay sonra neden engelliyor
İnsan sosyal bir hayvandır yanlızlık insanın psikolojisini bozuyor
gidip konuşmak istemiyorum ama yanlız kaldım şu an bu çok koyuyor avmye gidip gezicek arkadaşım bile yok şu an lise mezunuyum işde bulamıyorum
Arkadaşın üniversiteye gitti mi
Hayır
Önüne bak o zaman, niye dert ediyorsun?
Demesi kolay insan sosyal bir hayvandır yanlızlık insanın psikolojisini bozuyor ben melekmiyim yanlız sonsuza kadar yaşıyım tek arkadaşımdı