En yakın arkadaşım dostum dediğim kişi beni engeleldi WhatsApp tanda Instagram danda lise mezunuyuz 4 senedir arkadaştık ama engelledi wpdende instadanda bende şaşırdım kendisi epilepsili ama ilaç kullanıyor ikimizde liseyi bitidik 7-8 aydır görüşemiyoruz lise 4 te ona hamburger yemek falan ısmarlıyordum okul bittikten sonrada ibanına 700-800 TL civarı para attım sadaka niyetine neyse 1-2 haftadır çocuga yazmıyordum bir baktım engellemiş oysa 2 gün sonra buluşup eglenicektik bugün engellediğini ögrendim aradım yine engelledi sizce çocuk bana geri dönermi yoksa zormu kendimi kötü hissediyorum engellemesi beni üzdü açıkçası tek arkadaşım dostumdu tüm sırları anlattım ama o beni engelledi sizce ne yapmalıyım? Üzgünüm
Adresini panelden bulup evine gidip soruyımmı ama yaptıgı cidden * yani kötü bir şey sizce ne yapmalıyım?
Kendisi sizce geri dönermi yoksa zormu? tek arkadaşım oydu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anladığım kadarıyla iyi niyetli birisin, boş ver sırf yalnızlıktan gereksiz kalabalık sokma hayatına derim. O insandan da hayır gelmez. Adresini panelden bulup sorma, gerek yok. Tamam de geç. İnan bana bu devirde arkadaş bulmak zor değil, iki selam ver, bir muhabbet aç bitti. Üzme kendini.
Anladımda üzüldüm çok
Üzüldüğünü anlayabiliyorum, bir de belki üzülmekten çok neden diye merak ediyorsun sebep yokken. Belki de o canını acıtacak biriydi ve özür dilerim ama belki sıkıldı, yalnız kalmak istedi, bitirmek istedi. Olabilir.
Ama neden sıkıldı sıkıcı bir insan değilim
Oğlum bugün abisinin arkadaşına açılış yaptıran ve hamile kalan denk geldi sen engel yemişsin çok mu?
ama yakın arkadaşım dı lise bittikten sonra 700-800 tlde attım neden sebebsiz yere engelledi 2 gün sonra görüşücektik ama onla?
Hayat böyledir
Hayatla alakası yok ya seviyordu sevmese okulda yanıma gelmezdi hep yanıma geliyordu okulda okul bittikten sonra neden engellediki ayıp yani
İnsanlar değişir
Doğru dur
Takılma
20 yıllık dostluklar bitiyo 4 yıl diyosun
neden sebebsiz ce engelledi sebeb ne ya